کد خبر: ۶۲۵۹۸
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۶

از بانوی ایرانی زندانی در فرانسه خبری هست؟

معاون کنسولی وزارت خارجه با بیان این که «اقدام فرانسه در دستگیری مهدیه اسفندیاری، شهروند مقیم فرانسه را گروگان‌گیری سیستم قضایی و امنیتی این کشور می‌دانیم» گفت: این اقدام یک عمل ضد حقوق بشری است و به قوت و شدت برای آزادی ایشان تلاش داریم.
از بانوی ایرانی زندانی در فرانسه خبری هست؟

مخاطب۲۴- معاون کنسولی وزارت خارجه با بیان این که «اقدام فرانسه در دستگیری مهدیه اسفندیاری، شهروند مقیم فرانسه را گروگان‌گیری سیستم قضایی و امنیتی این کشور می‌دانیم» گفت: این اقدام یک عمل ضد حقوق بشری است و به قوت و شدت برای آزادی ایشان تلاش داریم.
از همان روز اول دستگیری، وکیل معرفی شده وزارت خارجه در اختیار خانم اسفندیاری و خانواده ایشان است

معاون وزیر امور خارجه کشورمان تصریح کرد: همکارانم تا امروز، مکرر با خانم اسفندیاری ملاقات کرده‌اند و به او اعلام شده که جمهوری اسلامی و وزارت خارجه در کنار ایشان است و تا روز آخر در پرونده او مشارکت دارد. ما از همان روز اول دستگیری، اقدامات کنسولی لازم و یادداشت‌های اعتراضی خود را به وزارت خارجه فرانسه ارائه کردیم و سفیر و نفر دوم سفارت فرانسه در ایران را به وزارت خارجه دعوت و احضار و مراتب اعتراض شدید خود را به دولت فرانسه اعلام کردیم. هم‌چنین وکیلی را در همان روز اول دستگیری معرفی کردیم و در اختیار خانم اسفندیاری و خانواده ایشان است و از سویی با خانواده ایشان در ارتباط نزدیک هستیم.

بیشتر بخوانید

جلال زاده ادامه داد: شخصا با خانواده خانم اسفندیاری ملاقات کردم و سفیرمان در پاریس نیز با او در زندان ملاقات کرده و درخواست‌هایی هم داشتند که اجابت کردیم.
با قوت و شدت موضوع دستگیری خانم اسفندیاری را پیگیری می‌کند

معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه با تاکید بر اینکه «جمهوری اسلامی با قوت و شدت موضوع دستگیری خانم اسفندیاری را پیگیری می‌کند»، گفت ما این اقدام فرانسه را گروگان‌گیری سیستم قضایی و امنیتی این کشور تلقی می‌کنیم و این اقدام را یک عمل ضد حقوق بشری می‌دانیم.

وی در پاسخ به اینکه احتمال دارد او در دادگاه محکوم و از فرانسه اخراج شود؟ اظهار کرد: هنوز دادگاه درباره خانم اسفندیاری حکم صادر نکرده است، اما تلاش داریم در نهایت دادگاه حکم به آزادی ایشان دهد. در این راستا توسط وکیل ایشان ۲ واحد مسکونی در لیون و پاریس به دادگاه معرفی شده تا روز برگزاری دادگاه، او به طور مشروط آزاد شود که البته تاکنون دادگاه فرانسه این درخواست را نپذیرفته است.

به گزارش ایسنا، بیش از سه ماه پیش از سوی دولت فرانسه بازداشت خودسرانه و غیرانسانی خانم «مهدیه اسفندیاری»، شهروند ایرانی و مدافع حقوق بشر، به اتهام حمایت از مردم مظلوم فلسطین اتفاق افتاده و تا به امروز با وجود پیگیری جدی دولت و وزارت امور خارجه کشورمان و نیز خانواده وی هنوز دادگاه با آزادی مشروط وی تا روز برگزاری دادگاه موافقت نکرده و گفته می‌شود او در زندان «فرن»، در ۲۵ کیلومتری پاریس به سر می‌برد.

برچسب ها: وزارت خارجه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر