مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.
تبعات سفر پرحاشیه تیم ملی کاراته به ازبکستان همچنان ادامه دارد و اتفاقی که در فرودگاه تهران رخ داد بر مشکلات موجود اضافه کرد.
مخاطب۲۴- سفر تیم ملی کاراته ایران به تاشکند و شرکت در بیست و یکمین دوره رقابتهای قهرمانی آسیا به یکی از پرحاشیهترین سفرهای تاریخ این رشته تبدیل شد. گم شدن مبلغ ۳۰ هزار دلار و ۱۰ هزار یورو، بازرسیهای غیرمنتظره از اتاقها و وسایل ملیپوشان توسط پلیس ازبکستان و حالا شایعاتی که در فضای مجازی در خصوص اتفاقات بازگشت بخش اول کاروان اعزامی مطرح شده، میتواند این سفر را به یک بحران جدی برای فدراسیون کاراته بدل کند.
در ابتدای این سفر، زمانی که ملیپوشان به تاشکند رسیدند، خبری درباره گم شدن مبلغ قابل توجهی پول در کیف دستی مزدا صوفی، سرپرست فدراسیون کاراته، به گوش رسید. این موضوع با ورود مقامات امنیتی ازبکستان پیچیدهتر شد. بازرسیهای گسترده از اتاقها و وسایل تیم ملی کمکی به یافتن پول گمشده نکرد.
شب گذشته (دوشنبه) با بازگشت تیم به کشور اتفاقات جدیدی رخ داد که به هیچ عنوان برای فدراسیون کاراته و وزارت ورزش و جوانان اتفاق خوبی نبوده و در شأن ورزشکاران نیست. ملیپوشان که همواره انتظار دارند در بازگشت به کشور با احترام و شأن با آنها برخورد شود، در بازگشت از سایر مسافران جدا و با بازرسیهای مکرر و بیحاصل برای پیدا شدن پول گم شده مواجه شدند.
اقدامی که نه تنها بیاعتمادی به اعضای تیم را نشان داد، بلکه موجب ناراحتی و آزردگی خاطر ورزشکاران شد. شنیده میشود این ناراحتی تا جایی پیش رفته که حتی اعضای تیم کاراته حاضر به گرفتن عکس یادگاری نشدند و با ناراحتی فرودگاه را ترک کردند. در عکسهای منتشر شده رسانه فدراسیون کاراته از بازگشت تیم هیچگونه نشانی از اعضای تیم ملی در فرودگاه به چشم نمیخورد و تنها مسئولان استقبال کننده با اعضای تیم پاراکاراته عکس یادگاری ثبت کردند.
اتفاقات شب گذشته بار دیگر ضعفهای جدی مدیریتی فدراسیون کاراته را مشهود کرد. در شرایطی که مسئولیت فدراسیون، حمایت و حفاظت از اعضای تیم ملی است، اما در این سفر فدراسیون کاراته به هیچ عنوان از عهده این وظیفه بهدرستی برنیامد. این اتفاق قطعاً میتواند تبعات سنگینی در پی داشته باشد و اعتماد عمومی به فدراسیون کاراته را نیز کاهش دهد. اعضای تیم بهویژه ورزشکاران پاراکاراته که شرایط ویژهتری دارند، به عنوان نمایندگان ایران انتظار نداشتند که مسئولان فدراسیون چنین نگاه بیاعتمادی به آنها داشته باشند.
یکی از مهمترین ابعاد این بحران، واکنش مناسب از سوی فدراسیون کاراته و مقامات وزارت ورزش است. این سکوت و عدم شفافیت، نه تنها بحران را پیچیدهتر خواهد کرد، بلکه باعث تقویت بیاعتمادی در میان ورزشکاران و جامعه ورزشی این رشته خواهد شد. آیا فدراسیون در صورتی که نقشی در اتفاقات شب گذشته نداشته باشد تلاشی برای حمایت از اعضای تیم داشته است؟ آیا مقامات وزارت ورزش از شرایط بحرانی تیم ملی اطلاع دارند؟ اینها سؤالاتی که پاسخگوی به آنها تنها انتظار جامعه کاراته و ورزش کشور است.
در جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل، روزنامه نگاران، خوانندگان و حتی سیاسیونی که سال هاست به عنوان تفاوت عقیدتی با جمهوری اسلامی، ترک وطن کردند، حمایت از وطن را به اختلافات سیاسی ترجیح دادند.
سالهاست که واژههایی، چون «نفوذی» و «جاسوس» وارد ادبیات سیاسی ایران شده و در بزنگاههای مهم مرکز ثقل توجه سیاسیون قرار میگیرد. در میان سیاسیونی که از نفوذ اسرائیلیها به سطح بالای نظام هشدار دادند و بر جلوگیری و مراقب از نفوذیها تاکید داشتند، برخی چهرههایی هم بودند که این موضوع را انکار کرده و حتی خبرنگاران را عامل جاسوسی خواندند.
این ارتباط از نظر بیولوژیکی منطقی است. بدن ما از سیگنالهای نوری برای تشخیص زمان خواب استفاده میکند و هرگونه اختلال در این روال میتواند در ریتمهای شبانهروزی بدن ما که فرآیندهای داخلی بیشماری را تنظیم میکنند، اختلال ایجاد کند.
بعد از برقراری صلح در جنگ دوازده روزه، صحبتهای زیادی درباره همبستگی، وحدت، و نزدیک شدن حاکمیت به مردم گفته و شنیده میشود، با این وجود گروهی هستند که همچنان با سخنان تند مانع شکل گرفتن این وحدت و همدلی میشوند