کد خبر: ۶۱۶۵۱
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۱

اصلی‌ترین توافقات تجاری ترامپ با بن سلمان

در جریان سفر منطقه‌ای رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، به خلیج فارس، عربستان سعودی تعهد داد که در طول چهار سال آینده، ۶۰۰ میلیارد دلار در ایالات متحده سرمایه‌گذاری کند. این توافقات شامل بخش‌های مختلفی از جمله فناوری، انرژی، زیرساخت و دفاع می‌شود.
اصلی‌ترین توافقات تجاری ترامپ با بن سلمان

مخاطب۲۴- قراداد‌های تجاری به ارزش صد‌ها میلیارد دلاری اصلی‌ترین و شاید تنها مشوق دونالد ترامپ برای سفر به عربستان سعودی بود.
سرمایه‌گذاری‌های کلیدی

فناوری و هوش مصنوعی: شرکت‌های آمریکایی مانند گوگل (Google)، اوراکل (Oracle)، سیلزفورس (Salesforce)،‌ای‌ام‌دی (AMD) و اوبر (Uber) به همراه شرکت سعودی دیتاولت (DataVolt) مجموعاً ۸۰ میلیارد دلار در پروژه‌های فناوری در ایالات متحده و عربستان سعودی سرمایه‌گذاری خواهند کرد. دیتاولت به تنهایی قصد دارد ۲۰ میلیارد دلار در زیرساخت‌های مراکز داده هوش مصنوعی در آمریکا سرمایه‌گذاری کند.

بیشتر بخوانید

دفاع و هوافضا: یک قرارداد تسلیحاتی به ارزش ۱۴۲ میلیارد دلار بین ایالات متحده و عربستان سعودی امضا شد که شامل فروش تجهیزات پیشرفته نظامی و پشتیبانی فنی برای تقویت دفاع هوایی، فضایی و امنیت مرزی عربستان است.

زیرساخت و انرژی: شرکت‌های مشاوره ساختمانی آمریکایی مانند هیل اینترنشنال (Hill International)، جاکوبز (Jacobs)، پارسونز (Parsons) و‌ای‌کام (AECOM) پروژه‌هایی در عربستان سعودی از جمله فرودگاه بین‌المللی ملک سلمان و شهر قدیه را به ارزش ۲ میلیارد دلار اجرا خواهند کرد. همچنین، شرکت جی‌ای ورنوا (GE Vernova) قرارداد‌هایی به ارزش ۱۴.۲ میلیارد دلار برای صادرات توربین‌های گازی و راه‌حل‌های انرژی امضا کرده است.
هواپیما‌های مسافربری: شرکت آوی‌لیس (AviLease) عربستان سعودی قرارداد خرید هواپیما‌های بوئینگ ۷۳۷-۸ به ارزش ۴.۸ میلیارد دلار را امضا کرده است.

بهداشت و درمان: شرکت شامخ فور سولوشنز (Shamkh for Solutions) قصد دارد ۵.۸ میلیارد دلار در پروژه‌های بهداشتی، از جمله ساخت یک کارخانه محلول‌های تزریقی در ایالت میشیگان آمریکا، سرمایه‌گذاری کند.

شراکت‌های مالی: شرکت‌های حصانة للاستثمار (Hasana Investment) و فرانکلین تمپلتون (Franklin Templeton) تفاهم‌نامه‌ای به ارزش ۱۵۰ میلیون دلار برای بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری اعتباری در عربستان سعودی امضا کرده‌اند.

انرژی و گاز طبیعی: شرکت آرامکو عربستان سعودی قصد دارد تفاهم‌نامه‌هایی با شرکت‌های آمریکایی نکست‌دکید (NextDecade) و سمپرا (Sempra) در زمینه گاز طبیعی مایع امضا کند.

هوش مصنوعی: شرکت انویدیا (NVIDIA) آمریکا با شرکت سعودی هیومین (Humain)، که در زمینه هوش مصنوعی فعالیت می‌کند، شراکت جدیدی را آغاز کرده‌اند.

سرمایه‌گذاری‌های متنوع: شرکت سرمایه‌گذاری آمریکایی برکان ورلد اینوستمنتس (Burkhan World Investments) تفاهم‌نامه‌هایی به ارزش ۱۵ میلیارد دلار با شرکای سعودی برای تعهدات سرمایه‌گذاری جدید امضا کرده است.

برچسب ها: دونالد ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم
اتوبوس‌های تازه‌ای که به نام بابک زنجانی شناخته می‌شوند، به‌زودی به ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور افزوده خواهند شد؛ اقدامی که می‌تواند بخشی از نیاز‌های این حوزه را پوشش دهد و تحولی در خدمات‌رسانی ایجاد کند.
رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم
رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان در نهمین سفر استانی خود وارد بندرعباس شد و در جمع مردم هرمزگان بر ضرورت توجه به تربیت نسل آینده و اصلاح شیوه‌های مدیریتی تأکید کرد.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر