کد خبر: ۳۸۳۴۰
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۴

افشاگری نیویورک‌تایمز از گفت‌وگوی ترامپ و بن‌سلمان

به گفته منابع مطلع، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا به‌تازگی با محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی گفتگو کرده و این اولین مکالمه افشا شده آن‌ها از زمان خروج دونالد ترامپ از کاخ سفید در ژانویه ۲۰۲۱ است.
افشاگری نیویورک‌تایمز از گفت‌وگوی ترامپ و بن‌سلمان

مخاطب ۲۴- دو مقام آگاه که مجاز به صحبت در این مورد نبودند، به روزنامه نیویورک‌تایمز گفتند که محتوای مکالمه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا با محمد بن سلمان مشخص نیست، اما این مکالمه در شرایطی انجام شده که دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور کنونی آمریکا در حال مذاکره با سعودی‌ها درباره یک به اصطلاح «طرح صلح خاورمیانه» است.

علاوه بر اینکه موضوع مکالمه ترامپ و بن سلمان مشخص نیست، همچنین معلوم نیست که آیا این تنها گفت‌وگوی آن‌ها از زمان خروج ترامپ از کاخ سفید بوده است یا خیر. نمایندگان ترامپ و دولت عربستان به درخواست نیویورک‌تایمز در این رابطه پاسخی ندادند.

اما اخبار گفت‌وگوی آن‌ها در زمانی منتشر می‌شود که دولت بایدن درگیر مذاکرات حساس با سعودی‌ها با هدف ادعایی «برقراری صلح پایدار در خاورمیانه» است که بر پایه روابط دیپلماتیک میان رژیم صهیونیستی و تعدادی از کشور‌های عربی ایجاد شده که اساس آن در دولت ترامپ گذاشته شد.

چنانچه بایدن بتواند به یک توافق سه‌جانبه دست یابد - که احتمالا شامل توافق صلح عربستان و رژیم صهیونیستی، تعهد تل‌آویو به راه‌حل دو دودولتی، یک معاهده دفاعی ایالات متحده و عربستان سعودی و تفاهم ایالات متحده و عربستان در مورد برنامه هسته‌ای غیرنظامی در عربستان سعودی باشد- او برای تصویب معاهده آمریکا و عربستان به حمایت دو سوم سناتور‌ها نیاز دارد.

در این میان دونالد ترامپ، به‌عنوان نامزد احتمالی جمهوری‌خواهان آمریکایی که بر حزب خود تسلط دارد، به‌طور بالقوه می‌تواند هرگونه توافقی را مسدود کند یا برای تایید آن به جمهوری‌خواهان کنگره چراغ سبز نشان دهد.

با این حال ترامپ دلایل دیگری هم برای حفظ روابط گرم با شاهزاده بن سلمان دارد. این رئیس‌جمهور سابق آمریکا و جارد کوشنر، داماد او و مشاور ارشد سابق کاخ سفید، روابط نزدیکی با بن سلمان در دوران ریاست‌جمهوری برقرار کردند و از زمان خروج از دولت، از این حسن‌نیت در تجارت خصوصی‌شان استفاده کرده‌اند.

اما ولیعهد سعودی تنها رهبر خارجی نیست که ترامپ اخیرا با او تعامل داشته است. ترامپ ماه گذشته در عمارت گران‌قیمتش در فلوریدا میزبان ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان بود و این دومین جلسه‌ای است که آن‌ها در دو سال اخیر برگزار کرده‌اند. یکی از نزدیکان ترامپ گفت این اوربان بود که به دنبال این دیدار بود.

برچسب ها: دونالد ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چه چیز‌هایی را نباید به ChatGPT بگویید؟ چه چیز‌هایی را نباید به ChatGPT بگویید؟
در ماه‌های اخیر چت‌جی‌پی‌تی به یکی از ابزار‌های محبوب برای پاسخ به سوالات و کمک در امور مختلف روزمره تبدیل شده است. در حالی که این ابزار مبتنی بر هوش مصنوعی می‌تواند بسیار مفید باشد، برخی پژوهشگران هشدار می‌دهند همه چیز را نباید با آن در میان گذاشت
مادر هویدا: آرزو دارم نخست‌وزیر داماد شود مادر هویدا: آرزو دارم نخست‌وزیر داماد شود
سال‌ها بود که آرزوی انجام مراسم حج را داشتم ولی توفیق نمی‌یافتم تا روزی که امیرعباس (نخست‌وزیر) لباس نخست‌وزیری به تن کرد
پسر سیروس مقدم، خواستگار دختر نقی معمولی شد پسر سیروس مقدم، خواستگار دختر نقی معمولی شد
سهیل مقدم، فرزند سیروس مقدم و الهام غفوری، در کنار تجربه بازیگری در فصل هفتم سریال پایتخت، سابقه حضور در پشت صحنه سریال‌های تلویزیونی همچون "تا ثریا" را نیز به‌عنوان دستیار کارگردان دارد
رفع یبوست با مصرف این میوه خوشمزه رفع یبوست با مصرف این میوه خوشمزه
مصرف زردآلو سبب تقویت سیستم ایمنی بدن و رفع یبوست می‌شود
معما‌های عجیب مصر باستان که بالاخره حل شدند معما‌های عجیب مصر باستان که بالاخره حل شدند
تمدن مصر باستان مملو از شگفتی‌های خاص است که هنوز هم باستان شناسان را حیرت‌زده می‌کنند. هرچند امروز می‌خواهیم نگاهی به معما‌های مصر باستان داشته باشیم که پس از مدتی طولانی حل شدند.
نحوه اجرای طرح ترافیک تهران امسال تغییر می‌کند؟ نحوه اجرای طرح ترافیک تهران امسال تغییر می‌کند؟
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تصریح کرد: این طرح هنوز در شورای ترافیک تهران تصویب نشده است، اما بعد از تصویب باید نسبت به آماده سازی زیرساخت‌های اجرای این طرح اقدام شود البته با توجه به اینکه هوش مصنوعی و علوم داده به نحوی پیشرفت کرده که امکان رهگیری خودرو‌ها وجود دارد تأمین و ایجاد زیرساخت‌ها کار سختی نیست.
وضعیت وخیم گوگوش ۷۴ ساله! وضعیت وخیم گوگوش ۷۴ ساله!
ویدیویی از مصاحبه گوگوش با شبکه سعودی ایران اینترنشنال منتشر شده که نشان می‌دهد این خواننده ۷۴ ساله وضعیت جسمی وخیمی دارد، اما نکته قابل تامل آنکه با این وضعیت کنسرت خداحافظی گذاشته است!
برگزیده
مادر هویدا: آرزو دارم نخست‌وزیر داماد شود مادر هویدا: آرزو دارم نخست‌وزیر داماد شود
سال‌ها بود که آرزوی انجام مراسم حج را داشتم ولی توفیق نمی‌یافتم تا روزی که امیرعباس (نخست‌وزیر) لباس نخست‌وزیری به تن کرد
مخالفت ترامپ با ایده پوتین برای اداره موقت اوکراین مخالفت ترامپ با ایده پوتین برای اداره موقت اوکراین
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت رئیس‌جمهور این کشور پیشنهاد همتای روسی خود را جهت تشکیل دولت یا حاکمیتی موقت در اوکراین تحت نظارت سازمان ملل و چندین کشور دیگر رد کرده است.
پوتین چگونه به قدرت رسید؟ پوتین چگونه به قدرت رسید؟
پوتین، چهره‌ای نسبتاً ناشناخته در سیاست روسیه، در مدتی کوتاه به یکی از قدرتمندترین افراد این کشور تبدیل شد. داستان محبوبیت او از زمانی آغاز می‌شود که به‌عنوان نخست‌وزیر، با موجی از بمب‌گذاری‌های مرگبار در ساختمان‌های مسکونی مواجه شد. ترور‌هایی که بلافاصله به چچنی‌ها نسبت داده شدند و بهانه‌ای شدند برای آغاز جنگ دوم چچن.
صفحه خبر بالای تصاویر