مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.
دکتر حسین سیمایی صراف ضمن بیان این مطلب به رویکرد وزارت علوم برای انتخاب زنان در جایگاههای مدیریتی دانشگاهها اشاره و اظهار کرد: موضوع جنسیت در انتصابات مدیران و روسا هیچ نقشی ندارد. حتی در شرایط برابر انتخاب زنان به عنوان مدیر یا رئیس دانشگاه را برابر میدانم؛ بنابراین به هیچ عنوان رویکرد مردانه یا زنانه کردن انتصابات دانشگاهها را ندارم.
مخاطب۲۴- دکتر حسین سیمایی صراف با بیان اینکه رویکرد مردانه یا زنانه کردن دانشگاهها و مراکز علمی کشور را ندارم، گفت: برای انتصاب مدیران شایسته خانم در دانشگاهها و مراکز علمی تاکید کردم.
وزیر علوم ضمن بیان این مطلب به رویکرد وزارت علوم برای انتخاب زنان در جایگاههای مدیریتی دانشگاهها اشاره و اظهار کرد: موضوع جنسیت در انتصابات مدیران و روسا هیچ نقشی ندارد. حتی در شرایط برابر انتخاب زنان به عنوان مدیر یا رئیس دانشگاه را برابر میدانم؛ بنابراین به هیچ عنوان رویکرد مردانه یا زنانه کردن انتصابات دانشگاهها را ندارم.
وی در ادامه تصریح کرد: من حتی به روسای دانشگاهها و مراکز علمی برای انتصاب زنان شایسته تاکید کردهام. در واقع وقتی رویکرد بنده در انتصابات جنسیتی نباشد یقینا در انتصابات معاونین و مدیران دانشگاهها نیز این رویکرد جاری خواهد بود.
وزیر علوم خاطر نشان کرد: برای ما زن و مرد بودن در انتصابات هیچ نقشی ندارد. در واقع داشتن این نگاه هم از سوی ارزشهای فرهنگی و دینی به ما تاکید شده است و هم اینکه اخلاقیات نیز به ما میگوید که جنسیت را معیار انتخاب روسای دانشگاهها قرار ندهیم.
دکتر سیمایی صراف با اشاره به استقبال زنان برای حضور در دانشگاهها و آمار بالای داوطلبان زن در کنکور گفت: بر اساس آمارهای اعلام شده حدود ۶۳ درصد داوطلبان کنکور و ۶۷ درصد متقاضیان دانشگاه فرهنگیان زنان هستند. حتی آمار دانشجویان مهارتی در کشور بین دختران و پسران نیز برابر میشود. این خود فاکتوری است که ما دانشگاه و مشاغل آینده را از امروز پیش بینی کنیم. برای این موضوع ما میز آینده پژوهی را در وزارت علوم راه اندازی کردهایم.
در جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل، روزنامه نگاران، خوانندگان و حتی سیاسیونی که سال هاست به عنوان تفاوت عقیدتی با جمهوری اسلامی، ترک وطن کردند، حمایت از وطن را به اختلافات سیاسی ترجیح دادند.
سالهاست که واژههایی، چون «نفوذی» و «جاسوس» وارد ادبیات سیاسی ایران شده و در بزنگاههای مهم مرکز ثقل توجه سیاسیون قرار میگیرد. در میان سیاسیونی که از نفوذ اسرائیلیها به سطح بالای نظام هشدار دادند و بر جلوگیری و مراقب از نفوذیها تاکید داشتند، برخی چهرههایی هم بودند که این موضوع را انکار کرده و حتی خبرنگاران را عامل جاسوسی خواندند.
این ارتباط از نظر بیولوژیکی منطقی است. بدن ما از سیگنالهای نوری برای تشخیص زمان خواب استفاده میکند و هرگونه اختلال در این روال میتواند در ریتمهای شبانهروزی بدن ما که فرآیندهای داخلی بیشماری را تنظیم میکنند، اختلال ایجاد کند.
بعد از برقراری صلح در جنگ دوازده روزه، صحبتهای زیادی درباره همبستگی، وحدت، و نزدیک شدن حاکمیت به مردم گفته و شنیده میشود، با این وجود گروهی هستند که همچنان با سخنان تند مانع شکل گرفتن این وحدت و همدلی میشوند
ارگان رسانهای وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نوشت: خروج از معاهده منع گسترش تسلیحات هستهای (NPT) تنها یکی از گزینههایی است که ایران در صورت فعالسازی مکانیسم ماشه در نظر گرفته است، اما پاسخهای ایران به این تهدیدات تنوع زیادی دارد و متناسب با اقدامات طرف مقابل تنظیم خواهد شد.