کد خبر: ۶۱۴۲۱
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۰

مراکز علمی به سمت مردانه و زنانه شدن می‌رود!

دکتر حسین سیمایی صراف ضمن بیان این مطلب به رویکرد وزارت علوم برای انتخاب زنان در جایگاه‌های مدیریتی دانشگاه‌ها اشاره و اظهار کرد: موضوع جنسیت در انتصابات مدیران و روسا هیچ نقشی ندارد. حتی در شرایط برابر انتخاب زنان به عنوان مدیر یا رئیس دانشگاه را برابر می‌دانم؛ بنابراین به هیچ عنوان رویکرد مردانه یا زنانه کردن انتصابات دانشگاه‌ها را ندارم.
مراکز علمی به سمت مردانه و زنانه شدن می‌رود!

مخاطب۲۴- دکتر حسین سیمایی صراف با بیان اینکه رویکرد مردانه یا زنانه کردن دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور را ندارم، گفت: برای انتصاب مدیران شایسته خانم در دانشگاه‌ها و مراکز علمی تاکید کردم.

وزیر علوم ضمن بیان این مطلب به رویکرد وزارت علوم برای انتخاب زنان در جایگاه‌های مدیریتی دانشگاه‌ها اشاره و اظهار کرد: موضوع جنسیت در انتصابات مدیران و روسا هیچ نقشی ندارد. حتی در شرایط برابر انتخاب زنان به عنوان مدیر یا رئیس دانشگاه را برابر می‌دانم؛ بنابراین به هیچ عنوان رویکرد مردانه یا زنانه کردن انتصابات دانشگاه‌ها را ندارم.

بیشتر بخوانید

وی در ادامه تصریح کرد: من حتی به روسای دانشگاه‌ها و مراکز علمی برای انتصاب زنان شایسته تاکید کرده‌ام. در واقع وقتی رویکرد بنده در انتصابات جنسیتی نباشد یقینا در انتصابات معاونین و مدیران دانشگاه‌ها نیز این رویکرد جاری خواهد بود.

وزیر علوم خاطر نشان کرد: برای ما زن و مرد بودن در انتصابات هیچ نقشی ندارد. در واقع داشتن این نگاه هم از سوی ارزش‌های فرهنگی و دینی به ما تاکید شده است و هم اینکه اخلاقیات نیز به ما می‌گوید که جنسیت را معیار انتخاب روسای دانشگاه‌ها قرار ندهیم.

دکتر سیمایی صراف با اشاره به استقبال زنان برای حضور در دانشگاه‌ها و آمار بالای داوطلبان زن در کنکور گفت: بر اساس آمار‌های اعلام شده حدود ۶۳ درصد داوطلبان کنکور و ۶۷ درصد متقاضیان دانشگاه فرهنگیان زنان هستند. حتی آمار دانشجویان مهارتی در کشور بین دختران و پسران نیز برابر می‌شود. این خود فاکتوری است که ما دانشگاه و مشاغل آینده را از امروز پیش بینی کنیم. برای این موضوع ما میز آینده پژوهی را در وزارت علوم راه اندازی کرده‌ایم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر