کد خبر: ۶۱۴۲۱
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۰

مراکز علمی به سمت مردانه و زنانه شدن می‌رود!

دکتر حسین سیمایی صراف ضمن بیان این مطلب به رویکرد وزارت علوم برای انتخاب زنان در جایگاه‌های مدیریتی دانشگاه‌ها اشاره و اظهار کرد: موضوع جنسیت در انتصابات مدیران و روسا هیچ نقشی ندارد. حتی در شرایط برابر انتخاب زنان به عنوان مدیر یا رئیس دانشگاه را برابر می‌دانم؛ بنابراین به هیچ عنوان رویکرد مردانه یا زنانه کردن انتصابات دانشگاه‌ها را ندارم.
مراکز علمی به سمت مردانه و زنانه شدن می‌رود!

مخاطب۲۴- دکتر حسین سیمایی صراف با بیان اینکه رویکرد مردانه یا زنانه کردن دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور را ندارم، گفت: برای انتصاب مدیران شایسته خانم در دانشگاه‌ها و مراکز علمی تاکید کردم.

وزیر علوم ضمن بیان این مطلب به رویکرد وزارت علوم برای انتخاب زنان در جایگاه‌های مدیریتی دانشگاه‌ها اشاره و اظهار کرد: موضوع جنسیت در انتصابات مدیران و روسا هیچ نقشی ندارد. حتی در شرایط برابر انتخاب زنان به عنوان مدیر یا رئیس دانشگاه را برابر می‌دانم؛ بنابراین به هیچ عنوان رویکرد مردانه یا زنانه کردن انتصابات دانشگاه‌ها را ندارم.

بیشتر بخوانید

وی در ادامه تصریح کرد: من حتی به روسای دانشگاه‌ها و مراکز علمی برای انتصاب زنان شایسته تاکید کرده‌ام. در واقع وقتی رویکرد بنده در انتصابات جنسیتی نباشد یقینا در انتصابات معاونین و مدیران دانشگاه‌ها نیز این رویکرد جاری خواهد بود.

وزیر علوم خاطر نشان کرد: برای ما زن و مرد بودن در انتصابات هیچ نقشی ندارد. در واقع داشتن این نگاه هم از سوی ارزش‌های فرهنگی و دینی به ما تاکید شده است و هم اینکه اخلاقیات نیز به ما می‌گوید که جنسیت را معیار انتخاب روسای دانشگاه‌ها قرار ندهیم.

دکتر سیمایی صراف با اشاره به استقبال زنان برای حضور در دانشگاه‌ها و آمار بالای داوطلبان زن در کنکور گفت: بر اساس آمار‌های اعلام شده حدود ۶۳ درصد داوطلبان کنکور و ۶۷ درصد متقاضیان دانشگاه فرهنگیان زنان هستند. حتی آمار دانشجویان مهارتی در کشور بین دختران و پسران نیز برابر می‌شود. این خود فاکتوری است که ما دانشگاه و مشاغل آینده را از امروز پیش بینی کنیم. برای این موضوع ما میز آینده پژوهی را در وزارت علوم راه اندازی کرده‌ایم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت
ترامپ تصویری از نیکلاس مادورو در ناو «یو‌اس‌اس ایووجیما» را منتشر کرده است
ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس
ایالات متحده آمریکا با موفقیت یک حمله گسترده علیه ونزوئلا و رهبر آن، رئیس‌جمهور نیکلاس مادورو، انجام داده است؛ کسی که به‌همراه همسرش بازداشت شده و از کشور منتقل شده است
زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ! زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ!
نقل‌وانتقالات زمستانی پرسپولیس با یک شوک بزرگ آغاز شد؛ تصمیم نهایی اوسمار ویرا منجر به جدایی رسمی سرژ اوریه و فرشاد احمدزاده شد.
ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر
با هوش مصنوعی می‌توان عکس‌های دختر پدری احساسی و اختصاصی برای روز پدر ساخت. در این مقاله پرامپت پدر و دختری،بهترین روش‌ و نکات مهم را معرفی می‌کنیم.
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
برگزیده
ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس
ایالات متحده آمریکا با موفقیت یک حمله گسترده علیه ونزوئلا و رهبر آن، رئیس‌جمهور نیکلاس مادورو، انجام داده است؛ کسی که به‌همراه همسرش بازداشت شده و از کشور منتقل شده است
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر