کد خبر: ۶۴۳۵۳
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۹

بورس برای سومین روز متوالی سبزپوش شد

برای سومین روز متوالی در هفته جاری، بورس سبزپوش شد و شاخص کل با بیش از ۲۶ هزار واحد افزایش، به تراز ۲ میلیون و ۷۳۴ هزار واحد رسید.
بورس برای سومین روز متوالی سبزپوش شد

مخاطب۲۴- در پایان معاملات امروز (دوشنبه، ۲۳ تیر ماه) شاخص کل بورس با رشد ۲۶ هزار و ۴۸۹ واحدی به جایگاه ۲ میلیون و ۷۳۴ هزار واحدی رشد کرد، شاخص هم‌وزن نیز یک‌هزار و ۸۳۵ واحد مثبت شد. فارس و فملی نماد‌های شاخص‌ساز امروز بودند.

ارزش کل بورس تهران با یک کانال افزایش به جایگاه ۸.۶ هزار همت افزایش یافت؛ ارزش معاملات امروز بعد از بیش از دو هفته به محدوده پیش از جنگ ۱۲ روزه نزدیک شد و در رقم ۷۱.۱ همت ایستاد ارزش معاملات خُرد هم به دامنه هفت همت رسید. ارزش صفوف فروش نیز مشابه دو روز نخست این هفته در رقم ۳.۱ همت باقی ماند. ۱۶۴۴ میلیارد تومان پول حقیقی ار بورس‌های تهران و فرابورس و صندوق‌های سهامی و ۴۳۰ میلیارد تومان پول حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت خارج شد.

حدود ۶۰ درصد نماد‌های معاملاتی در بازار امروز در محدوده مثبت معامله شدند (۳۵۳ نماد مثبت و ۳۰۹ نماد منفی) و بازار روند تثبیت و تعادل خود را حفظ کرد. اثرگذاری افشای نامه سایپا از دبیرخانه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در مورد تأیید تداوم واگذاری سهام تودلی خوررویی‌ها بر بازار همچنان مشهود بود و نماد‌های مرتبط با این موضوع خصوصا نماد خساپا در صف‌های خرید سنگین قرار داشتند و این نماد رشد تقریبا مثبت ۳ (۲.۹۹) درصدی را در ارزش سهام تجربه کرد.

نماد‌های وبملت و حپرتو با از دست دادن ۵۸ و ۵۳ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی و نماد وپاسار با ورود ۶۴ میلیارد تومان پول حقیقی ها، به ترتیب در صدر نماد‌های کم اقبال و پرمخاطب امروز بازار بودند. ولی بیشترین میزان خروج پول حقیقی‌ها از گروه فرآورده‌های نفتی با ۱۲۳ میلیارد تومان اتفاق افتاد.

از امروز بیمه سهام برای جلوگیری از کاهش سبد سهام اشخاص حقیقی هم اجرایی شد که در کاهش عرضه در بازار اثرگذار بود. حمایت‌های نظام بانکی و ورود نقدینگی نهاد‌های مالی به صندوق توسعه بازار امروز هم ادامه یافت و پیش‌بینی می‌شود روند مثبت بازار فردا هم ادامه‌دار باشد.

شاخص فرابورس ۱۴۵ واحد مثبت شد و به ارتفاع ۲۴ هزار و ۷۷۳ واحد افزایش یافت. ارزش معاملات فرابورس به نزدیک ۷۰ همت (۶۹.۸ همت) رسید؛ ارزش معاملات بازار سهام فرابورس ۱۳.۳ همت و اوراق مالی اسلامی ۳۶.۱ همت بود.

برگزیده‌های بورس انرژی، بورس کالا و بورس تهران

ارزش کل معاملات امروز بورس انرژی ۱۱۳۲ میلیاردتومان بود که سهم بازار فیزیکی (نفت، گاز و حامل‌های انرژی) ۴۰۲ میلیارد تومان و بازار ۷۲۲ میلیارد تومان بود؛ همچنین در بازار فیزیکی امروز بورس انرژی علاوه بر فرآورده‌های نفتی پساب تصفیه شده فاضلاب شهر‌های تهران هر متر مکعب بین ۲۴ تا ۲۷ هزار تومان، کرمان ۵۹ هزار تومان و شیراز ۳۳ هزار تومان کشف قیمت و فروخته شد. هر کیلووات ساعت برق آزاد نیز بین ۶۳۰۰ تا ۶۸۰۰ تومان کشف قیمت شد.

در معاملات امروز بورس کالا نیز صندوق‌های با دامنه مثبت ۲.۵ تا ۳.۵ درصد افزایش ارزش یونیت‌های سرمایه گذاری فعالیت خود را آغاز کردند دامنه رشد ارزش یونیت‌های سرمایه گذاری صندوق‌های زعفران حول و حوش مثبت یک درصد است.

در بورس تهران نیز ۴۲ هزار و ۶۵۹ برگه اختیار فروش تبعی سهم با نماد همیار (بیمه سهام) عرضه شد.

برچسب ها: شاخص کل بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون درگذشت بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون درگذشت
یعقوب صباحی، بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون، ظهر امروز درگذشت.
«سوپرمن» صدرنشین شد «سوپرمن» صدرنشین شد
فیلم ماجراجویانه و ابرقهرمانی «سوپرمن» با فروش جهانی ۲۱۷ میلیون دلار، صدرنشین گیشه سینمای آمریکا و جهان شد، اما چینی‌ها چندان روی خوشی به ابرقهرمان آمریکایی نشان ندادند.
دیدار رئیس جمهور و شهردار تهران با جمعی از خانواده‌های آسیب دیده از جنگ دیدار رئیس جمهور و شهردار تهران با جمعی از خانواده‌های آسیب دیده از جنگ
دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور به همراه دکتر علیرضا زاکانی شهردار تهران ظهر دوشنبه با حضور در یکی از هتل‌های شهر تهران با جمعی از خانواده‌های آسیب دیده از جنگ ۱۲ روزه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
شنبه‌های ترسناک از نظر علمی ثابت شده است! شنبه‌های ترسناک از نظر علمی ثابت شده است!
دانشمندان می‌گویند اضطراب، عصبانیت یا غم و غصه‌ای که صبح‌های شنبه به عنوان اولین روز کاری وجودتان را فرا می‌گیرد، واقعی است و اکنون ما اثبات بیولوژیکی برای آن داریم.
بازدید پزشکیان از وضعیت خانواده‌های جنگ‌زده بازدید پزشکیان از وضعیت خانواده‌های جنگ‌زده
رئیس‌جمهور از وضعیت خانواده‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲روزه بازدید کرد.
نرخ‌های رسمی بلیت اربعین هنوز اعلام نشده است نرخ‌های رسمی بلیت اربعین هنوز اعلام نشده است
مدیرکل حج و زیارت استان قم با بیان اینکه سازمان حج و زیارت هیچ‌گونه برنامه‌ای برای اعزام کاروانی زائران در ایام اربعین ندارد، گفت: قیمت بلیت پرواز اربعین هنوز نهایی نشده، نرخ‌های اعلام‌شده رسمی نیست.
انتشار تصاویر جدید از رادار منهدم شده آمریکایی در پایگاه العدید انتشار تصاویر جدید از رادار منهدم شده آمریکایی در پایگاه العدید
پس از انتشار تصاویر ماهواره‌ای از اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه آمریکایی العدید در قطر اکنون تصاویری جدید از درون پایگاه و محل اصابت این موشک‌ها منتشر شده است.
برگزیده
تایید اختلال مسیریاب‌ها تایید اختلال مسیریاب‌ها
مدیر کل توسعه فناوری‌های نوین وزارت ارتباطات گفت: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم، اما ما هم مجری قانون هستیم.
وقتی دلار افسار دیپلماسی را در دست می‌گیرد وقتی دلار افسار دیپلماسی را در دست می‌گیرد
در سفر ترامپ به خاورمیانه تعهداتی به ارزش بیش از ۲.۲ تریلیون دلار موجب شد تا در ظاهر نفوذ آمریکا در منطقه بیش از آنچه هست برجسته شود. اما پشت این مانور پر زرق‌وبرق، واقعیتی نگران‌کننده پنهان است: مراد رویکردی معاملاتی است که منافع کوتاه‌مدت را به دوراندیشی راهبردی ترجیح می‌دهد.
انتشار پیام رئیس جمهور به ایرانیان مقیم خارج از کشور تا ساعتی دیگر انتشار پیام رئیس جمهور به ایرانیان مقیم خارج از کشور تا ساعتی دیگر
معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور اعلام کرد که پیام رئیس جمهور به ایرانیان مقیم خارج از کشور تا ساعتی دیگر منتشر می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر