کد خبر: ۶۱۲۶۱
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۴
تمام مشترکان برق خانگی موظف به پرداخت سالانه ۹۰ هزار تومان حق بیمه حوادث طبیعی هستند

قبض برق هم بیمه شد؟

عبدالامیر یاقوتی، مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر، به تشریح کامل جزئیات قانون بیمه حوادث طبیعی و خسارت برق پرداخت و گفت: تمام مشترکان برق خانگی موظف به پرداخت سالانه ۹۰ هزار تومان حق بیمه حوادث طبیعی هستند که به‌صورت مرحله‌ای در قبوض برق درج می‌شود.
قبض برق هم بیمه شد؟

مخاطب۲۴- «تمام مشترکان برق خانگی موظف به پرداخت سالانه ۹۰ هزار تومان حق بیمه حوادث طبیعی هستند که به‌صورت مرحله‌ای در قبوض برق درج می‌شود. مبلغ بیمه با توجه به دوره قرائت قبض که ممکن است بین یک ماه تا حدود سه ماه متغیر باشد، محاسبه می‌شود.»
عبدالامیر یاقوتی، مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر، به تشریح کامل جزئیات قانون بیمه حوادث طبیعی و خسارت برق پرداخت و گفت: تمام مشترکان برق خانگی موظف به پرداخت سالانه ۹۰ هزار تومان حق بیمه حوادث طبیعی هستند که به‌صورت مرحله‌ای در قبوض برق درج می‌شود.

با نگاهی به قبوض برق، مواردی مانند «بیمه همگانی حوادث» و «مبلغ بیمه» دیده می‌شود که این مبالغ در قبوض مختلف برق متفاوت است.
ممکن است این سوال برای مشترکین برق پیش بیاید که این مبلغ بابت چه خدماتی دریافت می‌شود و آیا اساسا خدماتی بابت پرداختی این مبالغ ارائه می‌شود یا خیر؟

بیشتر بخوانید

حق بیمه ۹۰ هزار تومانی در قبض‌های برق

در همین زمینه عبدالامیر یاقوتی، مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر، به تشریح کامل جزئیات قانون بیمه حوادث طبیعی و خسارت برق پرداخت و گفت: تمام مشترکان برق خانگی موظف به پرداخت سالانه ۹۰ هزار تومان حق بیمه حوادث طبیعی هستند که به‌صورت مرحله‌ای در قبوض برق درج می‌شود.

یاقوتی با اشاره به مکانیزم محاسبه این مبلغ اظهار کرد: مبلغ بیمه با توجه به دوره قرائت قبض که ممکن است بین یک ماه تا حدود سه ماه متغیر باشد، محاسبه می‌شود.

وی افزود: در برخی ماه‌ها ممکن است مبلغ بیشتری و در ماه‌های دیگر مبلغ کمتری دریافت شود، اما در مجموع سالانه ۹۰ هزار تومان از هر مشترک اخذ می‌شود؛ حتی اگر مشترکی تنها یک روز در سال از برق استفاده کرده باشد، ملزم به پرداخت کامل این مبلغ است.

وی در ادامه به توزیع سهم پرداختی دولت و مردم اشاره کرد و گفت: منابع صندوق از محل دریافت از مشترکان خانگی و دولت تامین شده و براساس قانون در سال اول سهم دولت ۹۰ درصد و سهم مشترکان خانگی برق ۱۰ درصد است و به ازای هر سال از اجرا، سهم دولت ۱۰ درصد کاهش و سهم مشترکان ۱۰ درصد افزایش می‌یابد.

وی یادآور شد: شرکت‌های توزیع برق صرفاً مسئولیت درج مبلغ بیمه در قبوض را داشته و تمام وجوه دریافتی بابت بیمه همگانی حوادث طبیعی به حساب وزارت امور اقتصادی و دارایی واریز می‌شود.

یاقوتی در مورد پوشش‌های بیمه‌ای توضیح داد: بر اساس اطلاعات سایت صندوق بیمه همگانی، پوشش جبران خسارت بلایای طبیعی به ازای هر انشعاب برق خانگی در سال ۱۴۰۳ معادل ۱۰۰ میلیون تومان تعیین شده است.

بر اساس قانون، کلیه ساختمان‌های مسکونی دارای انشعاب قانونی برق در برابر خسارت‌های مالی ناشی از حوادث طبیعی از جمله زلزله، سیل، طوفان، صاعقه، سنگینی برف، رانش زمین، ریزش کوه و دریالرزه (سونامی)، تحت پوشش این بیمه قرار می‌گیرند.
مشترکان برق ماهانه ۳ هزار ریال بابت چه چیزی پرداخت می‌کنند؟

بابت علاوه بر «بیمه همگانی حوادث طبیعی»، مبلغ ۳ هزار ریال نیز در هر ماه از مشترکان برق اخذ می‌شود؛ مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر در این مورد توضیح داد: این مبلغ به‌صورت ماهانه برای پوشش مواردی مانند انفجار، آتش‌سوزی و مصدومیت ناشی از برق‌گرفتگی دریافت می‌شود.

یاقوتی در مورد فرآیند رسیدگی به خسارات اظهار کرد: مشترکان در صورت بروز خسارت می‌توانند به سامانه بیمه مشترکان به آدرس bime. tavanir. org. ir مراجعه و ثبت خسارت کنند؛ پرداخت خسارت منوط به دریافت تأییدیه آتش‌نشانی و انجام بررسی‌های کارشناسی لازم است.

وی به آمار سال گذشته در تعیین‌تکلیف پرونده‌های خسارت مشترکان اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۳ حدود ۷ هزار و ۵۰۰ پرونده خسارت تشکیل شده که از این تعداد حدود هزار و ۲۰۰ پرونده در حال بررسی بوده و مابقی تعیین‌تکلیف شده است.

مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر گفت: تاکنون مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان به آسیب‌دیدگان سال ۱۴۰۳ پرداخت شده و مجموع دریافتی‌های سالانه این بخش حدود ۳۰۰ میلیارد تومان بوده است.

مدیرکل توانیر در پاسخ به سوالی درباره خسارت به لوازم برقی گفت: وسایل برقی ممکن است به دلیل مستهلک‌شدن یا پایین آمدن کیفیت در اثر قطع و وصل برق آسیب ببینند به تمام مشترکان توصیه می‌شود از محافظ برق برای تمامی وسایل الکترونیکی خود استفاده کنند.

برچسب ها: برق
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
بسازوبفروش‌ها بیکار شدند بسازوبفروش‌ها بیکار شدند
شهرداری‏‏‌ها از صدور پروانه ساختمانی برای «مالکان فاقد سازنده مجوزدار» منع شدند.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند! چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند!
«در کنار فضای بی‌اعتمادی و بلاتکلیفی ناشی از مذاکراتی که پیش‌تر مطرح شده و بی‌نتیجه باقی مانده‌اند، حس نااطمینانی در بازار همچنان پابرجاست. موضوعی که تهدیدآمیزتر و نگران‌کننده‌تر است، آن است که در بازه‌ای بلندمدت، سهامدار و سرمایه‌گذار از حق تصمیم‌گیری درباره سرمایه خود محروم شده است.»
صفحه خبر بالای تصاویر