کد خبر: ۶۰۹۶۷
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۱

بنیامین را جدی نمی‌گیریم

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، صبح امروز سه‌شنبه، در نطق پیش از دستور خود با اشاره به اظهارات اخیر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، گفت: نتانیاهو برای جلوگیری از مرگ سیاسی خود دست به گزافه‌گویی زده و ملت بزرگ ایران را تهدید کرده است.
بنیامین را جدی نمی‌گیریم

مخاطب۲۴- رئیس مجلس با تأکید بر اینکه تهدیدات نتانیاهو صرفاً تلاشی برای اثرگذاری بر مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا است، تصریح کرد: این لفاظی‌های بی‌ارزش را جدی نمی‌گیریم و بر این باوریم که رژیم صهیونیستی بدون اجازه آمریکا توان هیچ‌گونه اقدام مستقلی را ندارد.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، صبح امروز سه‌شنبه، در نطق پیش از دستور خود با اشاره به اظهارات اخیر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، گفت: نتانیاهو برای جلوگیری از مرگ سیاسی خود دست به گزافه‌گویی زده و ملت بزرگ ایران را تهدید کرده است.

وی افزود: این جنایتکار منفور که از ترس بازداشت مسیر‌های پروازی خود را تغییر می‌دهد، چهره واقعی رژیم جلاد صهیونیستی را برای جهانیان، به‌ویژه جوانان آمریکایی و اروپایی، آشکار کرده است.

قالیباف با تأکید بر این‌که تهدیدات نتانیاهو صرفاً تلاشی برای اثرگذاری بر مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا است، تصریح کرد: این لفاظی‌های بی‌ارزش را جدی نمی‌گیریم و بر این باوریم که رژیم صهیونیستی بدون اجازه آمریکا توان هیچ‌گونه اقدام مستقلی را ندارد.

بیشتر بخوانید

وی در ادامه هشدار داد: اگر حتی درصدی از این تهدیدات به مرحله عملی برسد، پاسخ ایران قاطع خواهد بود. تعرض به کشور ما به‌معنای آتش‌زدن بشکه باروت در منطقه است که نه‌تنها رژیم صهیونیستی، بلکه تمام پایگاه‌های آمریکا در منطقه را در معرض پاسخ سخت ایران قرار خواهد داد.

رئیس مجلس تأکید کرد: دست ما برای ارتقای توان تهاجمی در وسیع‌ترین ابعاد باز است و اراده و دانش لازم برای این کار همچنان در اختیار ماست.

وی اضافه کرد: تمام ایران یکپارچه، داغدار حادثه بندر شد و جوانان رشید و برومند این مملکت نشان دادند که قلبشان برای آرامش و آبادی ایران می‌تپد. کادر درمان حتی در بخش غیر دولتی به‌سمت مراکز درمانی شتافتند، مراکز انتقال خون مملو از جوانان شد، آتش‌نشانان، نیرو‌های هلال احمر و عموم نیرو‌های امدادی و خلبانان هواپیما‌های اطفاء حریق ارتش و سپاه جان خود را کف دست گرفتند و نقشی بی‌بدیل در مدیریت بحران ایفا کردند.

قالیباف اضافه کرد: مسئولان ارشد کشور با دستور رئیس جمهور از اولین ساعات حادثه در میدان حاضر شدند و همچنین دستگاه‌های نظارتی، امنیتی و قضایی و نمایندگان ویژه چهار کمیسیون تخصصی مجلس شورای اسلامی نیز همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب در پیام خود امر کردند، از اولین ساعات حادثه به‌صورت میدانی در حال بررسی دقیق و موشکافانه برای کشف هرگونه سهل‌انگاری یا تعمد در این واقعه هستند و گزارش آن را به مردم عزیز ارائه خواهند کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: هیچ واژه‌ای توان قدردانی از این ملت رشید را ندارد. پیوند این مردم با یکدیگر و با ایران عزیز، تاریخی و از عمق جان است؛ دشمنان ما همچون گذشته آرزوی درهم شکستن این پیوند‌ها و برهم زدن امنیت و آرامش ایران عزیزتر از جان را به گور خواهند برد.

برچسب ها: قالیباف
آخرین اخبار
اخبار داغ
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر