کد خبر: ۶۰۹۶۷
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۱

بنیامین را جدی نمی‌گیریم

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، صبح امروز سه‌شنبه، در نطق پیش از دستور خود با اشاره به اظهارات اخیر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، گفت: نتانیاهو برای جلوگیری از مرگ سیاسی خود دست به گزافه‌گویی زده و ملت بزرگ ایران را تهدید کرده است.
بنیامین را جدی نمی‌گیریم

مخاطب۲۴- رئیس مجلس با تأکید بر اینکه تهدیدات نتانیاهو صرفاً تلاشی برای اثرگذاری بر مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا است، تصریح کرد: این لفاظی‌های بی‌ارزش را جدی نمی‌گیریم و بر این باوریم که رژیم صهیونیستی بدون اجازه آمریکا توان هیچ‌گونه اقدام مستقلی را ندارد.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، صبح امروز سه‌شنبه، در نطق پیش از دستور خود با اشاره به اظهارات اخیر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، گفت: نتانیاهو برای جلوگیری از مرگ سیاسی خود دست به گزافه‌گویی زده و ملت بزرگ ایران را تهدید کرده است.

وی افزود: این جنایتکار منفور که از ترس بازداشت مسیر‌های پروازی خود را تغییر می‌دهد، چهره واقعی رژیم جلاد صهیونیستی را برای جهانیان، به‌ویژه جوانان آمریکایی و اروپایی، آشکار کرده است.

قالیباف با تأکید بر این‌که تهدیدات نتانیاهو صرفاً تلاشی برای اثرگذاری بر مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا است، تصریح کرد: این لفاظی‌های بی‌ارزش را جدی نمی‌گیریم و بر این باوریم که رژیم صهیونیستی بدون اجازه آمریکا توان هیچ‌گونه اقدام مستقلی را ندارد.

بیشتر بخوانید

وی در ادامه هشدار داد: اگر حتی درصدی از این تهدیدات به مرحله عملی برسد، پاسخ ایران قاطع خواهد بود. تعرض به کشور ما به‌معنای آتش‌زدن بشکه باروت در منطقه است که نه‌تنها رژیم صهیونیستی، بلکه تمام پایگاه‌های آمریکا در منطقه را در معرض پاسخ سخت ایران قرار خواهد داد.

رئیس مجلس تأکید کرد: دست ما برای ارتقای توان تهاجمی در وسیع‌ترین ابعاد باز است و اراده و دانش لازم برای این کار همچنان در اختیار ماست.

وی اضافه کرد: تمام ایران یکپارچه، داغدار حادثه بندر شد و جوانان رشید و برومند این مملکت نشان دادند که قلبشان برای آرامش و آبادی ایران می‌تپد. کادر درمان حتی در بخش غیر دولتی به‌سمت مراکز درمانی شتافتند، مراکز انتقال خون مملو از جوانان شد، آتش‌نشانان، نیرو‌های هلال احمر و عموم نیرو‌های امدادی و خلبانان هواپیما‌های اطفاء حریق ارتش و سپاه جان خود را کف دست گرفتند و نقشی بی‌بدیل در مدیریت بحران ایفا کردند.

قالیباف اضافه کرد: مسئولان ارشد کشور با دستور رئیس جمهور از اولین ساعات حادثه در میدان حاضر شدند و همچنین دستگاه‌های نظارتی، امنیتی و قضایی و نمایندگان ویژه چهار کمیسیون تخصصی مجلس شورای اسلامی نیز همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب در پیام خود امر کردند، از اولین ساعات حادثه به‌صورت میدانی در حال بررسی دقیق و موشکافانه برای کشف هرگونه سهل‌انگاری یا تعمد در این واقعه هستند و گزارش آن را به مردم عزیز ارائه خواهند کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: هیچ واژه‌ای توان قدردانی از این ملت رشید را ندارد. پیوند این مردم با یکدیگر و با ایران عزیز، تاریخی و از عمق جان است؛ دشمنان ما همچون گذشته آرزوی درهم شکستن این پیوند‌ها و برهم زدن امنیت و آرامش ایران عزیزتر از جان را به گور خواهند برد.

برچسب ها: قالیباف
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر