کد خبر: ۵۷۶۵۹
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۷

خواسته‌های بنیامین پایان ندارد!

رسانه عبری ضمن افشای خواسته‌های نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه، از مخالفت احتمالی جنبش حماس با آنها و بروز تنش‌های سیاسی جدیدی برای او خبر داد.
خواسته‌های بنیامین پایان ندارد!

مخاطب۲۴- یک رسانه عبری نوشت «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی قصد دارد در نشست فردا سه‌شنبه کابینه، خواسته‌های این رژیم برای مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه را جهت تصویب ارائه کند.

به گزارش یدیعوت آحارونوت، ارزیابی‌ها حاکی از این هستند که جنبش حماس هرگز خواسته‌های اسرائیل برای مرحله دوم را که شامل «اخراج سران این جنبش از غزه، نابود کردن بازوی نظامی آن یعنی گردان‌های القسام و خلع سلاح آن و نیز آزادسازی تمامی اسرائیلی‌های بازداشت‌شده» است، نخواهد پذیرفت.

این روزنامه عبری در ادامه نوشت: «موافقت با این خواسته‌ها منجر به اتمام جنگ از سوی اسرائیل می‌شود.»

آحارونوت نوشت: در واقع نتانیاهو پیشتر در دیدار با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا و «استیو ویتکاف» فرستاده او به منطقه درباره اصول مرحله دوم به توافق‌هایی رسیده است، اما احتمال مخالفت حماس با این شروط وجود دارد.

مخالفت احتمالی حماس و بن‌بست سیاسی نتانیاهو

آحارونوت در ادامه نوشت: با توجه به احتمال مخالفت حماس با این خواسته‌ها، احتمالا اسرائیل برای تمدید مرحله اول برای طولانی‌ترین زمان ممکن تلاش کند تا بتواند تعداد بیشتری از اسرای خود را آزاد کرده و آتش‌بس موقت را حفظ کند.

یکی از مسوولان رژیم صهیونیستی در این رابطه اظهار کرد: اگر حماس تمدید مرحله کنونی را نپذیرد و کار با آزادی ۳۳ بازداشتی به پایان برسد، احتمال اسرائیل با انتخاب سختی روبه‌رو می‌شود یا ازسرگیری عملیات نظامی در شرایطی که ۶۵ بازداشتی هنوز در اسارت هستند یا رفتن به مرحله دوم مطابق شروط حماس.

او افزود: موافقت با خواسته‌های حماس نیز تنش‌های سیاسی را برای نتانیاهو ایجاد می‌کند.

آحارونوت در ادامه نوشت: بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی نیز پیشتر هشدار داده بود که به محض اتمام مرحله اول، آنها برای ازسرگیری کامل عملیات‌های نظامی و آنچه «نابودی» حماس خواند، اقدام خواهند کرد.

اسموتریچ یکشنبه نیز بار دیگر مخالفت خود را با توافق آتش‌بس در غزه اعلام کرده و شروط حماس را «پیشینه‌ای خطرناک» توصیف کرد.

همچنین وزیر دارایی رژیم صهیونیستی از امتیازدهی‌های سابق این رژیم از جمله عقب‌نشینی از محور نتزاریم و مموافقت با بازگشت ساکنان نوار غزه به شمال آن انتقاد کرده و درباره امتیازدهی‌های بیشتر هشدار داد.

مرحله انتقالی

در این رابطه شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که نتانیاهو امروز دوشنبه در آستانه برگزاری جلسه کابینه در حال انجام ارزیابی محدودی درباره مرحله دوم قرارداد است.

روزنامه عبری «معاریو» نیز نوشت: اسرائیل در حال بررسی ایده رفتن به مرحله انتقالی بین فاز اول و دوم اجرای توافق تبادل اسرا است.

معاریو در ادامه نوشت: این مرحله انتقالی شامل اعلام توقف جنگ نخواهد بود، اما استمرار آزادی اسرا را تضمین می‌کند.

این روزنامه عبری نوشت: دستگاه‌های امنیتی اسرائیل نگران این هستند که مذاکرات در ماه رمضان متوقف شوند.

آتش‌بس در غزه میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی از ۱۹ ژانویه با میانجیگری قطر، مصر و آمریکا اجرا شد.

این توافق شامل سه مرحله بوده و هر مرحله آن ۴۲ روز ادامه دارد و در مرحله اول درباره آغاز مرحله دوم و سپ مرحله سوم آن مذاکره می‌شود.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.