کد خبر: ۶۰۴۲۴
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۸

بانک سپه هک شده بود؟

رئیس مرکز ملی فضای مجازی درباره نشت اخیر اطلاعات بانک سپه گفت: اتفاق اخیر هک نبوده بلکه سرقت داده بوده است، خوشبختانه به نتایج خوبی درباره این موضوع رسیده‌ایم که به‌زودی اعلام خواهد شد.
بانک سپه هک شده بود؟

مخاطب۲۴- محمد امین آقامیری در یک برنامه تلویزیونی درباره نشت اخیر اطلاعات بانک سپه گفت: چند روز پس از اعلام خبر حمله، مشخص شد که اتفاق اخیر هک نبوده بلکه سرقت داده بوده است، خوشبختانه به نتایج خوبی درباره این موضوع رسیده‌ایم که به‌زودی اعلام خواهد شد.

بیشتر بخوانید

دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی با تأکید بر اهمیت امنیت سایبری در دنیای امروز اظهار داشت: به‌زودی در حوزه امنیت سایبری، شورای عالی فضای مجازی مصوبه‌ای مهم خواهد داشت.

وی که درباره نحوه تدوین و تصویب ۳۹ سند ذیل سند راهبردی فضای مجازی در کشور سخن می‌گفت، افزود: تمامی دستگاه‌هایی که درباره موضوعات فضای مجازی ذی‌نفع هستند، مسئولیت تدوین و پیاده‌سازی نظامات سند راهبردی فضای مجازی را بر عهده دارند.

وی با بیان اینکه مسئول اجرایی اسناد سند راهبردی، همان مسئولین تدوین آن هستند، افزود: با این رویکرد، امکان پیگیری و تحقق‌پذیری سند به‌صورت عملی فراهم می‌شود.

آقامیری درباره آخرین وضعیت سند راهبردی فضای مجازی توضیح داد: به دلیل تغییر در دولت و وزارتخانه‌ها، درخواست به‌روزرسانی اعلام شد و از بهمن‌ماه تاکنون پنج سند به‌روزرسانی شده و وزارت ارتباطات (نظام اقتصاد دیجیتال)، معاونت حقوقی (نظام حقوقی)، وزارت امور خارجه (دیپلماسی خارجی) و وزارت ارشاد (نظام تبلیغات) این اسناد را به‌روزرسانی و ارسال کرده‌اند.

ارسال ۶۰ درصد از پیش نویس‌های سند راهبردی فضای مجازی

وی در ادامه افزود: تاکنون ۶۰ درصد از پیش‌نویس‌های سند راهبردی فضای مجازی ارسال شده و ۲۵ پیش‌نویس به مرکز ملی فضای مجازی رسیده است.

دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به اینکه برخی دستگاه‌ها تدوین چند سند را بر عهده دارند، گفت: وزارت ارتباطات، وزارت ارشاد و وزارت علوم اسناد مورد نظر را ارسال کرده‌اند، وزارت کار، وزارت اقتصاد، فرماندهی نیروی انتظامی، معاونت حقوقی و معاونت علمی نیز برخی اسناد را ارسال کرده‌اند و همچنان منتظر دریافت اسناد از وزارت کشور، آموزش و پرورش، افتا و قوه قضائیه هستیم.

وی با تأکید بر اینکه مرکز ملی فضای مجازی برای پیشبرد اسناد در حال همکاری با دستگاه‌های مسئول در سند راهبردی است، توضیح داد: پیگیری‌های متعددی انجام شده و وظیفه تحقق این سند بر عهده مرکز ملی فضای مجازی است، از این‌رو اعلام آمادگی کرده‌ایم تا با همکاری مشترک با دستگاه‌ها، اسناد را تدوین کنیم.

آقامیری با اشاره به اینکه فعالیت‌ها در حوزه فضای مجازی متوقف بر تصویب سند‌ها نیست، گفت: برای این موضوع، فرصت محیط آزمون (سندباکس) را ایجاد کردیم تا فعالیت فعالان حوزه در اسنادنویسی تسهیل شود.

تا پایان خرداد ماه تمامی نظامات سند راهبردی به دست مرکز ملی فضای مجازی می‌رسد

وی ضمن اشاره به اینکه در حوزه سیاست‌گذاری، برخلاف حوزه اجرا نمی‌توان ضمانت اجرایی گذاشت، خاطرنشان کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی و مسئول در سند راهبردی با حرکت تیمی در پی تحقق این سند در کشور هستند و انشاءالله تا پایان خرداد، تمامی نظامات سند راهبردی به دست مرکز ملی فضای مجازی خواهد رسید.

دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به جایگاه دیپلماسی در سند راهبردی فضای مجازی توضیح داد: ما یک دیپلماسی سایبری و یک دیپلماسی عمومی در فضای مجازی داریم که هر دو مهم هستند.

وی افزود: دیپلماسی سایبری بر عهده وزارت امور خارجه است و در همین راستا، سند دیپلماسی دیجیتال از سوی وزارت خارجه به مرکز ملی فضای مجازی ارسال شده است.

آقامیری گفت: دیپلماسی دیجیتال، مباحث دوجانبه و چندجانبه را شامل می‌شود، روایت‌سازی و معرفی کشور، فرهنگ و تاریخ باید توسط مردم تعریف شود که در قالب دیپلماسی سایبری دنبال می‌شود.

وی با توجه به اهمیت دیپلماسی سایبری در دنیای امروز گفت: دیپلماسی سایبری موضوعات متعددی را در کنوانسیون‌ها پیگیری می‌کند، مانند پیمان جهانی دیجیتال که از سوی دبیرکل سازمان ملل در حال بررسی است.

آقامیری افزود: ما در نقطه حساسی هستیم چراکه نظامات فضای مجازی با بیشترین چالش‌ها در حال تدوین‌اند و میان کشور‌های مختلف نیز درباره این موضوع بحث‌هایی وجود دارد، مباحث حکمرانی دولت‌محور و فردمحور در دنیا مطرح است و ما نیز از طریق وزارت خارجه پیگیر نقش‌آفرینی در این عرصه هستیم.

۳ سند برای ایمن‌سازی فضای مجازی تدوین شده است

رئیس مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به اینکه بحث دفاع سایبری، امنیت سایبری و ارتقای سند مقابله در سند راهبردی دیده شده است، گفت: این سه سند، ایمن‌سازی فضای مجازی را در کشور بر عهده دارند.

وی افزود: تمامی کشور‌ها در حوزه امنیت سایبری با چالش مواجه‌اند، از سال ۱۴۰۱، حملات سایبری در ایران سه برابر شد و سال بعد چندین برابر افزایش یافت. طبق آمارها، کشور ما جزو کشور‌هایی است که بیشترین حملات سایبری را تجربه کرده است.

آقامیری با اشاره به ظرفیت‌های دفاعی کشور در حوزه حملات سایبری گفت: ما جزو کشور‌هایی هستیم که کشور‌های دیگر علاقه‌مند به بستن پیمان امنیت سایبری با آن هستند.

حکمرانی داده ستون فقرات حکمرانی فضای مجازی است

وی با اشاره به اینکه داده در عصر جدید معادل پول و قدرت است، گفت: کشور‌ها در حال قانون‌گذاری در این حوزه هستند. از این‌رو توجه به حریم خصوصی، توسعه و دسترسی به داده‌ها باید در سند حکمرانی داده مدنظر قرار گیرد، چراکه حکمرانی داده، ستون فقرات حکمرانی فضای مجازی است.

آقامیری درباره جایگاه ویژه شبکه ملی اطلاعات در فضای مجازی کشور گفت: شبکه ملی اطلاعات، اولین بند از سند راهبردی است که از سال ۱۴۰۰ ردیف بودجه دریافت کرده و به‌روزرسانی شاخص‌های آن از اسفند ۱۴۰۲ در مرکز ملی فضای مجازی در حال پیگیری است.

توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی در شبکه ملی اطلاعات

وی افزود: یکی از موارد ارتقا این است که برای توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی باید شرایط ویژه‌ای در شبکه ملی اطلاعات در نظر گرفته شود.

آقامیری با بیان اهمیت شبکه ملی اطلاعات گفت: سند راهبردی و شبکه ملی اطلاعات چند موضوع مهم دارند که یکی از آنها توانمندسازی است، بسیاری از خدمات فضای مجازی برای مردم ایران تحریم شده‌اند و با این اسناد باید بتوانیم به‌صورت پایدار نیاز‌های مردم را در فضای مجازی تأمین کنیم.

دبیر شورای عالی فضای مجازی با تأکید بر تسریع تحقق شبکه ملی اطلاعات گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، متولی تأمین بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های شبکه ملی اطلاعات است، برخی خدمات پایه، مسئولیت حاکمیتی دارند و وزارت ارتباطات، وزارت صمت، معاونت علمی ریاست‌جمهوری و چند دستگاه دیگر مسئول آن هستند.

وزارت ارتباطات متولی مصوبه ایجاد دسترسی به سکو‌های خارجی است

وی با اشاره به مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره ایجاد دسترسی به سکو‌های خارجی گفت: وزارت ارتباطات متولی این امر است و جلسات منسجم و منظمی در این خصوص در حال برگزاری است تا آثار هر اقدام در نظر گرفته شود، امیدواریم در چارچوب‌های تدوین‌شده بتوانیم به نتیجه برسیم.

برچسب ها: بانک سپه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر