کد خبر: ۶۰۳۲۹
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۴

مهدیه اسفندیاری چرا در فرانسه زندانی است؟

مقامات قضایی فرانسوی گفتند که مهدیه اسفندیاری که حدود یک و نیم ماه قبل بازداشت شده، متهم به تبلیغ و دفاع از تروریسم است. مقامات فرانسوی تاکنون در بارۀ پروندۀ این زن ایرانی سکوت کرده بودند.
مهدیه اسفندیاری چرا در فرانسه زندانی است؟

مخاطب۲۴- سرانجام بعد از یک سکوت طولانی، مقامات قضایی فرانسه توضیحات مختصری دربارۀ وضعیت مهدیه اسفندیاری ارائه کردند. وی در حال حاضر در زندان «فرن»، در ۲۵ کیلومتری پاریس به سر می‌برد.

به گزارش خبرآنلاین، دادسرای پاریس می‌گوید که در پاییز سال گذشته (نوامبر ۲٠۲۴)، پیگیری و تحقیق دربارۀ چند کانال مختلف در شبکه‌های اجتماعی (از جمله ایکس و اینستاگرام) آغاز شد. محتوای صفحات موردنظر به دلیل «ترغیب به تروریسم در فضای مجازی و توهین و دشنام به خاطر مذهب یا تبار اشخاص» خلاف قانون تشخیص داده شده است.

رادیو بین‌المللی فرانسه نوشته به نظر می‌رسد که فعالیت این کانال‌ها از حدود سه هفته بعد از حملۀ هفتم اکتبر حماس به اسرائیل (۲٠۲۳)، توجه وزارت کشور فرانسه را برانگیخته است.

به گفتۀ دادسرای پاریس، حساب‌هایی که تحت نظر قرار گرفته‌اند «به دفاع از حملۀ حماس برخاسته و علیه یهودیان فحاشی کرده‌اند.».

اما آرمین عارفی، خبرنگار هفته‌نامۀ فرانسوی لوپوئن که این ماجرا را از آغاز دنبال کرده، می‌نویسد که در شبکه‌های اجتماعی هیچ مطلبی از مهدیه اسفندیاری که ارتباطی با اسرائیل، فلسطین یا غزه داشته باشد، نیافته است. ولی برخی از فعالان طرفدار فلسطین گفته‌اند که خانم اسفندیاری بعد از انتشار پیام‌هایی در تلگرام، دربارۀ «نسل‌کشی در غزه» بازداشت شده است.

مهدیه اسفندیاری ۳۵ سال دارد و از هشت سال قبل ساکن فرانسه بوده است. یک نفر دیگر که هویتش اعلام نشده نیز با اتهامی مشابه بازداشت شده. به درستی معلوم نیست که این فرد و مهدیه اسفندیاری مشترکاً کانال‌هایی را اداره می‌کرده‌اند یا جداگانه فعالیت داشته‌اند.

سکوت طولانی و غیرمعمول مسئولان فرانسوی باعث شده که برخی رسانه‌ها حساسیت بیشتری به این پرونده نشان دهند.

برچسب ها: فرانسه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی
جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران درباره جزئیات حریق نیروگاه برق در ستارخان اظهار داشت: این حادثه ساعت ۱۵:۳۲ امروز در محل اداره برق خیابان ستارخان به نیروهای آتش نشانی اطلاع داده شد و بلافاصله نیروهای ۲ ایستگاه به محل اعزام شدند. البته نیروهای اداره برق هم همزان در حال اطفای حریق بودن
هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟ هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟
امروز وحید هاشمیان سرمربی ابتدای فصل پرسپولیس که در پایان هفته هفتم و بعد از دیدار با ذوب آهن، جای خود را به اوسمار، سرمربی برزیلی پرسپولیس، داد، با استوری کردن مطلب وبسایت تابناک درباره مقایسه نتایج بین دو سرمربی، موضع خود را در قبال تغییرات فنی روی نیمکت تیم علنی کرد.
قیمت محصولات ایران‌خودرو امروز +جدول قیمت محصولات ایران‌خودرو امروز +جدول
آخرین قیمت محصولات ایران‌خودرو برای امروز دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم
سخنگوی قوه قضاییه بیان کرد: پرونده محمد ساعدی‌نیا به‌دلیل دعوت مردم به مشارکت در اغتشاش و حمایت از آشوبگران در دادگستری قم تشکیل و وی بازداشت شده است وی ادامه داد: اموال، املاک و سهام او شناسایی و توقیف شده و در صورت اثبات خسارت، جبران از محل اموال وی علاوه بر مجازات قانونی انجام می‌شود.
ملیکای ۲۲ ساله قربانی جنایت مسافربر، تکرار الهه حسین نژاد ملیکای ۲۲ ساله قربانی جنایت مسافربر، تکرار الهه حسین نژاد
معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف جسد ملیکای ۲۲ ساله خبر داد که مفقودی او در راه بازگشت به خانه توسط خانواده‌اش اعلام شده بود.
بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو
نیروی هوایی عراق با انجام چند حمله هوایی در بیابان‌های اطراف استان نینوا، تعدادی از عناصر گروه تروریستی داعش را هدف قرار داد و به هلاکت رساند.
ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد
تیم ملی فوتسال ایران با پشت سر گذاشتن یکی از سخت‌ترین فینال های تاریخ و با برتری در ضربات پنالتی، برای چهاردهمین بار به عنوان قهرمانی جام ملتهای آسیا دست پیدا کرد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر