کد خبر: ۶۳۰۰۹
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۴

فرانسه نگران از واکنش ایران

سخنگوی وزارت خارجه فرانسه بدون اشاره به علت اقدام ایران، نسبت به تصمیم تهران برای ساخت و به‌کارگیری تأسیسات تازه غنی‌سازی اورانیوم ابراز نگرانی کرد.
فرانسه نگران از واکنش ایران

به گزارش مخاطب ۲۴: ایران؛ یک سخنگوی وزارت خارجه فرانسه عصر پنجشنبه گفت: «فرانسه با نگرانی به تصمیم ایران برای ساخت یک سایت غنی‌سازی جدید می‌نگرد.»

به نقل از رویترز، این سخنگوی وزارت خارجه فرانسه که نامی از او برده نشده، اقدامات ایران برای ساخت سایت غنی‌سازی جدید و افزایش ظرفیت غنی‌سازی را محکوم کرده است.

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اقدام سه کشور اروپایی و آمریکا در استفاده ابزاری از شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای شبهه‌افکنی در مورد ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران را به شدت محکوم کرد و با رد قاطع ادعا‌های مندرج در این قطعنامه گفت: ایران در راستای تامین و صیانت از منافع و حقوق ملت خود در بهره‌مندی از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای، تدابیر مقتضی را در پاسخ به این اقدام اتخاذ خواهد کرد.

همچنین وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی ایران در واکنش به تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام آژانس اعلام کردند: دستورات لازم از سوی رئیس سازمان انرژی اتمی برای راه‌اندازی یک مرکز جدید غنی‌سازی در مکانی امن، جایگزینی ماشین‌های نسل اول در مرکز غنی‌سازی فردو با ماشین‌های پیشرفته نسل ششم صادر شده است.

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سازمان انرژی اتمی در بیانه‌ای مشترک، اقدام آمریکا و سه کشور اروپایی را در تصویب قطعنامه در شورای حکام آژانس اتمی را محکوم کردند و این اقدام را استفاده ابزاری مجدد از این شورا که مبتنی بر اغراض سیاسی و بدون مبانی فنی و حقوقی است، دانستند.

در ادامه بیانیه وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی ایران آمده است که جمهوری اسلامی ایران همواره به تعهدات پادمانی خود پایبند بوده و تاکنون هیچ یک از گزارشات آژانس اشاره‌ای به عدم پایبندی ایران به تعهدات خود و یا انحراف در مواد و فعالیت‌های هسته‌ای ایران نداشته است.

راه‌اندازی یک مکان غنی‌سازی جدید در ایران در حالی اعلام شده که این اقدام، پس از ۲۰ سال ایران را صاحب سه مرکز غنی‌سازی می‌کند.

همچنین تعویض ماشین‌های سانتریفیوژ نسل یک فردو با نسل ۶ ظرفیت غنی‌سازی ۲۰ درصد در فردو را ۱۰ برابر می‌کند.

منبع: دیده بان ایران

برچسب ها: فرانسه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد
دانشمندان ادعا می‌کنند میلیاردها سال پیش از پیدایش انسان، یک راکتور هسته‌ای در زمین وجود داشته که احتمالاً آغاز حیات بوده است. این ادعای جنجالی، نظریه‌های رایج در مورد آغاز حیات را به چالش می‌کشد.
اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم
با تشدید بحران غزه، ایرلند و هلند اعلام کردند در صورت حضور اسرائیل، از یوروویژن ۲۰۲۶ کناره‌گیری خواهند کرد و فشار بر اتحادیه اروپا افزایش یافته است.
حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان
اسرائیل با پرتاب موشک از دریای سرخ، نشست رهبران حماس در دوحه را هدف قرار داد و حتی با سامانه‌های پدافندی آمریکا و قطر عبور کرد.
اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده
به گزارش منابع اسرائیلی، حملات هوایی ۱۲ روزه علیه برنامه هسته‌ای ایران نتوانسته آن را نابود کند؛ ایران همچنان مواد و تخصص فنی لازم را در اختیار دارد.
حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین
مجمع عمومی سازمان ملل با ۱۴۲ رأی موافق، پیش‌نویس قطعنامه‌ای در حمایت از تشکیل کشور فلسطین را تصویب کرد؛ گامی مهم در روند تحقق خواست تاریخی ملت فلسطین.
ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم
اشک‌های ستاره اسکندری برای ترانه علیدوستی، باران کوثری، هنگامه قاضیانی، پانته‌آ بهرام و شقایق دهقان
انقلابی در درمان پوکی استخوان انقلابی در درمان پوکی استخوان
راهی برای تقویت استخوان‌ها در طول عمر کشف شده است که می‌تواند انقلابی در درمان پوکی استخوان ایجاد کند. این کشف نویدبخش دارویی جدید با عوارض جانبی کمتر است.
برگزیده
ترامپیسم، اقتدارگرایی و مرکانتیلیسم ترامپیسم، اقتدارگرایی و مرکانتیلیسم
ترامپ و ترامپیسم؛ فوکویاما او را فاقد صداقت و قضاوت سلیم می‌داند، اما از منظر اقتصاد سیاسی، دولتش احیای مرکانتیلیسم سنتی است؛ با تمرکز بر قدرت ملی، تعرفه‌های بالا، حمایت صنعتی و اقتدارگرایی پوپولیستی.
نبرد سایه‌ها: ترکیه و اسرائیل در آستانه تقابل استراتژیک؟ نبرد سایه‌ها: ترکیه و اسرائیل در آستانه تقابل استراتژیک؟
با تشدید تنش‌ها میان ترکیه و اسرائیل، روابط دو قدرت منطقه‌ای به مسیری پیچیده و خطرناک گام گذاشته است. آیا این تقابل از جنس یک رقابت دیپلماتیک است یا زمینه‌ای برای یک رویارویی جدی‌تر؟
نقش اتاق‌های فکر در سیاست خارجی ایالات متحده آمریکا نقش اتاق‌های فکر در سیاست خارجی ایالات متحده آمریکا
اتاق‌های فکر، به عنوان کانون‌های اندیشه و دانش، نقشی کلیدی در سیاست خارجی آمریکا ایفا می‌کنند. این مراکز با تولید ایده‌های جدید و تحلیل‌های علمی، به تصمیم‌گیران برای تامین منافع و امنیت ملی یاری می‌رسانند.
صفحه خبر بالای تصاویر