مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.
آخرین دادهها نشان میدهد که مدیرعامل شرکتهای تسلا، اسپیسایکس و ایکس (توییتر سابق)، در یک سقوط بیسابقه، ۱۲۱ میلیارد دلار از ثروت خود را در سال ۲۰۲۵ از دست داده است.
مخاطب۲۴- آخرین دادهها نشان میدهد که ایلان ماسک، مدیرعامل شرکتهای تسلا، اسپیسایکس و ایکس (توییتر سابق)، در یک سقوط بیسابقه، ۱۲۱ میلیارد دلار از ثروت خود را در سال ۲۰۲۵ از دست داده است.
بر اساس آخرین بهروزرسانی شاخص میلیاردرهای بلومبرگ که روز جمعه (۱۱ آوریل ۲۰۲۵) منتشر شد، ثروت خالص ماسک به ۳۱۱ میلیارد دلار رسیده، اما با کاهش سنگین ۱۴.۱ میلیارد دلاری در تنها یک روز، و مجموع افت سالانه ۱۲۱ میلیارد دلار، بزرگترین کاهش ثروت در میان میلیاردرهای جهان را ثبت کرده است.
با وجود این سقوط شدید، ماسک همچنان در صدر فهرست ثروتمندترین افراد جهان باقی مانده، اما فاصله وی با نفر دوم یعنی جف بزوس به ۱۰۹ میلیارد دلار کاهش یافته است.
بزوس، بنیانگذار آمازون، از ابتدای سال جاری میلادی تا کنون ۳۶.۵ میلیارد دلار ضرر کرده و تنها در یک روز قبل از انتشار این آمار حدود ۷.۷۸ میلیارد دلار از دست داده است.
مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا، با ثروتی معادل ۱۹۳ میلیارد دلار در رتبه سوم ایستاده و در طول سال جاری میلادی ۱۳.۹ میلیارد دلار از داراییهای خود را از دست داده است. با این حال افت روزانه ۱۳.۲ میلیارد دلاری ثروت وی در تاریخ ۱۱ آوریل، نزدیک آمار ماسک است و این حکایت از نوسانات شدید بازار فناوری دارد.
از سوی دیگر، برنار آرنو، تاجر فرانسوی و مدیر اجرایی برند لوئیویتون، با وجود کاهش ۱۷ میلیارد دلاری ثروتش از ابتدای سال، تنها در یک روز قبل از انتشار این آمار توانسته ۱۱.۴ میلیارد دلار به دارایی خود اضافه کند.
وی با مجموع ثروت ۱۵۹ میلیارد دلار، در جایگاه پنجم ثروتمندترین افراد جهان قرار گرفته است.
تحلیلگران اقتصادی، دلیل اصلی سقوط داراییهای ماسک را ترکیبی از کاهش ارزش سهام تسلا، عملکرد ضعیف پلتفرم ایکس، و فشارهای ناشی از تعرفههای تجاری جدید ایالات متحده بر صنایع فناورانه میدانند. در همین حال، برخی رسانهها سیاستهای مالیاتی جدید دولت ترامپ را نیز عامل فراری دادن سرمایهگذاران از سهام شرکتهای فناوری میدانند.
این کاهش ناگهانی در دارایی ثروتمندترین مرد جهان، هشداری جدی برای بازارهای جهانی است. با توجه به اینکه بیشتر ثروت ماسک و سایر میلیاردرهای بخش فناوری وابسته به قیمت سهام شرکتهایشان است، نوسانات اخیر میتواند نشانهای از تغییر فاز بازار بهسوی رکود یا اصلاح عمیقتر باشد.
در جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل، روزنامه نگاران، خوانندگان و حتی سیاسیونی که سال هاست به عنوان تفاوت عقیدتی با جمهوری اسلامی، ترک وطن کردند، حمایت از وطن را به اختلافات سیاسی ترجیح دادند.
سالهاست که واژههایی، چون «نفوذی» و «جاسوس» وارد ادبیات سیاسی ایران شده و در بزنگاههای مهم مرکز ثقل توجه سیاسیون قرار میگیرد. در میان سیاسیونی که از نفوذ اسرائیلیها به سطح بالای نظام هشدار دادند و بر جلوگیری و مراقب از نفوذیها تاکید داشتند، برخی چهرههایی هم بودند که این موضوع را انکار کرده و حتی خبرنگاران را عامل جاسوسی خواندند.
این ارتباط از نظر بیولوژیکی منطقی است. بدن ما از سیگنالهای نوری برای تشخیص زمان خواب استفاده میکند و هرگونه اختلال در این روال میتواند در ریتمهای شبانهروزی بدن ما که فرآیندهای داخلی بیشماری را تنظیم میکنند، اختلال ایجاد کند.
بعد از برقراری صلح در جنگ دوازده روزه، صحبتهای زیادی درباره همبستگی، وحدت، و نزدیک شدن حاکمیت به مردم گفته و شنیده میشود، با این وجود گروهی هستند که همچنان با سخنان تند مانع شکل گرفتن این وحدت و همدلی میشوند
در کشور یک تلقی سیاسی به وجود آمده است که میتوانیم نام آن را «رها شدگی امر مهم تصمیم گیری» بنامیم. در حوزه آموزش و پرورش از اصطلاح جذاب تری برای این وضعیت استفاده میشود و نام آن را خصوصی سازی یا نفی تصدی گری گذاشتهاند.
برنامه زاکانی برای بازسازی تخریبهای بهجامانده از حمله اسرائیل به ایران، به نوعی بازگشت هولوگرامها و شهرفروشی است که شهرداری با چراغ سبز دولت آن را در پیش گرفته است.