کد خبر: ۵۳۰۲۹
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۵

ایلان ماسک وزیر شد

دونالد ترامپ اعلام کرد که «ایلان ماسک» و «ویوک راماسوامی» را به طور مشترک به عنوان وزیر وزارت «کارآمدی» انتخاب کرده است.
ایلان ماسک وزیر شد

مخاطب۲۴- رئیس‌جمهور منتخب آمریکا گفت: ایلان ماسک با همکاریِ ویوک راماسوامی، میهن‌پرست آمریکایی، رهبری وزارت کارآیی دولت (DOGE) را بر عهده خواهد داشت. 

ترامپ افزود: این ۲ آمریکاییِ شگفت‌انگیز باهم راه را برای دولت من برای ازبین‌بردن بروکراسی دولتی، کاهش مقررات اضافی، کاهش هزینه‌های بیهوده و بازسازی سازمان‌های فدرال هموار خواهند کرد. آنها باهم کار خواهند کرد تا اقتصاد ما را آزاد کنند و دولت آمریکا را در برابر مردم پاسخگو کنند. کار آنها حداکثر تا ۴ ژوئیهٔ ۲۰۲۶ به‌پایان می‌رسد؛ یک دولت کوچک‌تر با کاراییِ بیشتر و بروکراسیِ کمتر، هدیه‌ای برای آمریکا بعداز ۲۵۰ سال استقلال خواهد بود.

ماسک پیش‌تر خواستار کاهش حداقل ۲ تریلیون دلار از هزینه‌های دولت آمریکا شده بود و راماسوامی هم در مبارزات انتخاباتیِ جمهوری‌خواهان به‌دنبال لغو کمک‌های آمریکا به اوکراین بود.

بیشتر بخوانید

مجری شبکه «فاکس‌نیوز» وزیر دفاع آمریکا شد

از سوی دیگر بر اساس گزارش مهر رئیس‌جمهور منتخب آمریکا اعلام کرد که «پیت هگزت» مجری شبکه فاکس‌نیوز و نظامی سابق این کشور را به عنوان وزیر دفاع دولت خود انتخاب کرده است.

برچسب ها: ایلان ماسک
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت