کد خبر: ۵۹۷۳۳
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۷

اعمال تعرفه‌های ترامپ بر ۱۸۵ کشور بجز روسیه

رئیس جمهور آمریکا بامداد پنجشنبه در یک سخنرانی طولانی از اعمال تعرفه‌های گمرکی چندین درصدی بر کالا‌های وارداتی از ۱۸۵ کشور خبر داد، لیستی طولانی که نام روسیه در آن دیده نمی‌شود.
اعمال تعرفه‌های ترامپ بر ۱۸۵ کشور بجز روسیه

مخاطب ۲۴- ترامپ در این سخنرانی گفت: «آمریکا دیگر نمی‌تواند به سیاست تسلیم اقتصادی یکجانبه خود ادامه دهد. ما نمی‌توانیم کسری بودجه کانادا، مکزیک و بسیاری از کشور‌های دیگر را پرداخت کنیم. ما کسری بودجه بسیاری از کشور‌ها را پرداخت می‌کردیم، اما دیگر این کار را نمی‌کنیم».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در این‌باره توضیح داد: «ما به کشور‌های سراسر جهان اهمیت می‌دهیم و هزینه ارتش آنها را می‌پردازیم. از فردا، پنجشنبه، اجرای تعرفه‌های گمرکی متقابل را آغاز می‌کنیم. تعرفه‌های گمرکی متقابل با نرخ کامل اعمال نخواهد شد. ما کشور‌هایی را که با ما بد رفتار می‌کنند، مؤاخذه خواهیم کرد».

رئیس جمهور آمریکا ادامه داد: «کسری تجاری مزمن دیگر فقط یک مشکل اقتصادی نیست. این یک وضعیت اضطراری ملی است که امنیت و شیوه زندگی ما را تهدید می‌کند. کسری تجاری سال گذشته در دوران بایدن به ۱.۲ تریلیون دلار رسید که یک دستاورد بی‌سابقه بود. حداقل نرخ تعرفه‌های گمرکی ۱۰ درصد است».

طبق این گزارش، ترامپ با بیان اینکه کشور‌ها در نهایت ملزم خواهند بود برای امتیاز دسترسی به بازار آمریکا که بزرگترین بازار جهان است هزینه کنند، اظهار داشت: «شروع به خرید محصولات آمریکایی کنید. تعرفه‌ها رشد ایالات متحده را تقویت خواهد کرد».

بیشتر بخوانید

وی خطاب به سران کشور‌های خارجی گفت: «شما باید تعرفه‌های خود را بردارید و شروع به خرید محصولات آمریکایی کنید. من خیلی مشغول تلاش برای توقف جنگ در اوکراین هستم».

اسپوتنیک به نقل از رئیس جمهور آمریکا گزارش داد: «ما ۶ تریلیون دلار دریافت خواهیم کرد و این رقم ممکن است تا پایان سال افزایش یابد. دستکاری کشور‌ها در ارزش ارز‌های خود برای ما بسیار بد و بسیار مخرب است. کشور ما شاهد تحولی بی‌سابقه است».

ترامپ با ادعای اینکه سرمایه‌گذاری‌های شرکتی در سطوح بی‌سابقه‌ای به آمریکا سرازیر خواهد شد، ادامه داد: «بسیاری به دنبال آسیب رساندن به اقتصاد آمریکا بودند. من به چین احترام می‌گذارم، اما آنها از ما بسیار سوءاستفاده کرده‌اند».

بر این اساس، وی اظهار داشت: «ما کارخانه‌های جدیدی را در کشور خود مطابق با استاندارد‌های روز خواهیم ساخت. ما نمی‌توانیم کاری را که در ۵۰ سال گذشته انجام داده‌ایم و در طی آن مورد استثمار تجاری قرار گرفته‌ایم، انجام دهیم».

رئیس جمهور آمریکا توضیح داد: «ما در یک ماه ده هزار شغل ایجاد کردیم، اما تورم در دوره بایدن به بالاترین حد خود رسید. اقتصاد در دوران بایدن در آستانه سقوط بود. ما به مهاجران از جمله کشاورزان نیاز داریم، اما آنها باید قانونی وارد شوند».

به نوشته اسپوتنیک، ترامپ درباره مهاجران نیز گفت: «ما قضاتی داریم که مانع تلاش برای اخراج مهاجران غیرقانونی می‌شوند، ولی نمی‌خواهیم کسانی که از کشور ما نفرت دارند در سرزمین‌های ما باشند. ما می‌خواهیم مردم به ایالات متحده بیایند، اما می‌خواهیم این کار به صورت قانونی انجام شود».

وی در این‌باره اضافه کرد: «مهاجرانی که وارد کشور ما می‌شوند باید بتوانند کشور ما را دوست داشته باشند و ما کسی را نمی‌خواهیم که از آمریکا متنفر باشد. یک لایحه بزرگ در کنگره شامل کاهش مالیات خواهد بود. لایحه کاهش مالیات شگفت‌انگیز خواهد بود و بهترین لایحه‌ای که تا کنون تصویب شده است».

رئیس جمهور آمریکا در ادامه سخنرانی افزود: «شرکت‌های داروسازی آمریکایی دوباره زنده خواهند شد و از این پس اجازه نمی‌دهیم کسی بگوید کارگران و خانواده‌های آمریکایی نمی‌توانند آینده‌ای را که شایسته آن است داشته باشند».

طبق این گزارش، ترامپ تصریح کرد: «ما ماشین‌ها، کشتی‌ها، تراشه‌ها، هواپیماها، فلزات و دارو‌های مورد نیاز خود را اینجا در آمریکا تولید خواهیم کرد».

کاخ سفید نیز در بیانیه‌ای اعلام داشت که دستورات اجرایی ترامپ برای اعمال تعرفه بر این ۱۳۵ کشور، به زودی امضا خواهد شد.

در این بیانیه آمده است: «این یک روز تاریخی است و فردا ما در دوره‌ای متفاوت خواهیم بود، نهاد‌های پس از جنگ جهانی دوم دیگر مناسب زمان و وضعیت اقتصادی ما نیستند. آمریکا کسری تجاری سالانه زیاد و مداومی دارد».

کاخ سفید ادامه داد: «ترامپ امروز به دلیل نگرانی‌های امنیت ملی و اقتصادی وضعیت فوق‌العاده اعلام می‌کند. در پایان سال گذشته، کسری تجاری کالا‌ها به میزان ۱.۲ تریلیون دلار ثبت شد که بالاترین سطح در تاریخ جهان است».

این بیانیه توضیح میدهد: «وضعیت فعلی در مورد کسری تجاری غیرقابل تحمل است. تقلب تجاری علیه آمریکا رخ می‌دهد و این یک وضعیت اضطراری ملی است. ما پایین‌ترین تعرفه‌ها را در جهان و همچنین کمترین موانع غیرتعرفه‌ای را داریم».

کاخ سفید همچنین افزود: «پایگاه صنعتی ما از محتوای خود تهی شده است و رئیس جمهور نیز در این مورد حق دارد. کشور ما میلیون‌ها شغل صنعتی پردرآمد را از دست داده است. اما ترامپ بار‌ها قول داده است که به این وضعیت ورشکستگی پایان دهد».

برچسب ها: ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ژاپن رکورد سرعت اینترنت را شکست ژاپن رکورد سرعت اینترنت را شکست
مایکروسافت نیوز نوشت: دانشمندان ژاپنی رکورد جهانی اینترنت را با ۱۰۰۰ ترابایت در ثانیه با فیبر نوری ۱۹ هسته‌ای شکستند.
طارمی در لیست فروش اینتر قرار گرفت طارمی در لیست فروش اینتر قرار گرفت
یک رسانه ایتالیایی خبر داد که مدیران باشگاه اینتر تصمیم خود را برای فروش مهاجم ایرانی این تیم گرفته‌اند.
خشم هواداران اینتر آتش به پا کرد خشم هواداران اینتر آتش به پا کرد
پس از پیروزی ۵ بر ۰ پاری سن ژرمن مقابل اینتر در فینال هواداران تیم بازنده آتش به پا کردند.
«الحره» تعطیل شد «الحره» تعطیل شد
شبکه تلویزیونی آمریکایی «الحره» از توقف رسمی فعالیت خود در عراق به علت خودداری آژانس رسانه‌های بین‌المللی آمریکا از تأمین مالی این شبکه علیرغم مصوبه کنگره، خبر داد.
فوت ۵ زائر ایرانی در حج فوت ۵ زائر ایرانی در حج
براساس اعلام جمعیت هلال احمر؛ با ثبت یک مورد فوتی جدید، شمار فوتی‌های زائران ایرانی درحج به پنج نفر رسیده است.
اعلام اسامی بازیکنان تیم ملی برای بازی با قطر و کره‌شمالی اعلام اسامی بازیکنان تیم ملی برای بازی با قطر و کره‌شمالی
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران لیست نهایی بازیکنان برای دیدار با قطر و کره شمالی را اعلام کرد.
توقیف ۵۸۸۵ دستگاه انواع خودروی شوتی توقیف ۵۸۸۵ دستگاه انواع خودروی شوتی
جانشین پلیس امنیت اقتصادی فراجا از توقیف ۵۸۸۵ دستگاه انواع خودروی شوتی توقیف در دو ماهه سال جاری خبر داد.
برگزیده
«الحره» تعطیل شد «الحره» تعطیل شد
شبکه تلویزیونی آمریکایی «الحره» از توقف رسمی فعالیت خود در عراق به علت خودداری آژانس رسانه‌های بین‌المللی آمریکا از تأمین مالی این شبکه علیرغم مصوبه کنگره، خبر داد.
ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم
ریس دولت سوریه درباره روابط دمشق و تل‌آویو گفت: «دوران بمباران‌های بی‌پایان باید پایان یابد. ما دشمنان مشترکی داریم و می‌توانیم نقش مهمی در امنیت منطقه ایفا کنیم.»
اوکراین برای نخستین بار به مواضع ارتش روسیه در سیبری حمله کرد اوکراین برای نخستین بار به مواضع ارتش روسیه در سیبری حمله کرد
ایگور کوبزف، فرماندار استان ایرکوتسک، در کانال تلگرامی خود نوشت: این حمله اولین مورد از نوع خود در سیبری است، به طوری که یک واحد نظامی در روستای سرِنی مورد هدف پهپاد‌ها قرار گرفت.
صفحه خبر بالای تصاویر