کد خبر: ۵۸۱۱۱
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۲

پیشنهاد آمریکا برای خروج زلنسکی از اوکراین

در بحبوحه تشدید تنش‌ها میان آمریکا و اوکراین، یکی از افراد نزدیک به رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ پیشنهاد داده است که رئیس‌جمهور اوکراین این کشور را به مقصد فرانسه ترک کند.
پیشنهاد آمریکا برای خروج زلنسکی از اوکراین

مخاطب۲۴- روزنامه آمریکایی نیویورک پست بامداد جمعه در گزارشی نوشت که در حال حاضر رئیس‌جمهور اوکراین ولودومیر زلنسکی حامیان کمی در میان نزدیکان دونالد ترامپ دارد.

به گفته این روزنامه، تنش‌های میان واشنگتن و کی‌یف با رد طرح ترامپ درباره تصاحب منابع کمیاب اوکراینی و همچنین مذاکرات آمریکا و روسیه بدون حضور کی‌یف به «خصومت علنی» تبدیل شده است.

رئیس‌جمهور آمریکا در سخنرانی اخیر خود ولودومیر زلنسکی را «دیکتاتور» خواند. وی همچنین مدعی حمایت ۴ درصدی اوکراینی‌ها از او شده و رئیس‌جمهور اوکراین را به آغاز جنگ با روسیه متهم نموده است.

بیشتر بخوانید

اگرچه وخامت روابط واشنگتن و کی‌یف در روز‌های اخیر علنی شده، نیویورک پست به نقل از یک منبع آشنا به موضوع در کاخ سفید نوشت که این امر تازگی ندارد.

منبع آگاه در این باره گفت: «من ماه‌ها پیش شنیدم که زمان برگزاری انتخابات و رهبری جدید (در اوکراین) فرا رسیده است.» وی همچنین افزود که مخالفت‌ها با زلنسکی در میان غربی‌ها به صورت گسترده وجود دارد.

منبع دیگری نزدیک به دونالد ترامپ خواستار خروج زلنسکی از اوکراین شد و در این باره پیشنهاد داد که «بهترین حالت برای (زلنسکی) و دنیا آن است که او فوراً به فرانسه برود.»

حتی مشاور امنیت ملی کاخ سفید مایک والتز نیز که پیش از این از حامیان اوکراین در برابر روسیه بود، اکنون ضمن دفاع از مواضع ترامپ اظهارات ضد روسی خود را کاهش داده است.

والتز پنجشنبه در نشست خبری در کاخ سفید گفت: «رئیس‌جمهور ترامپ در حال حاضر مشخصاً از رئیس‌جمهور زلنسکی ناامید است.» وی در این باره به کاهش سرعت ارسال تسلیحات آمریکایی به اوکراین نیز اشاره کرد.

یک تحلیلگر سیاسی اوکراینی در مصاحبه با نیویورک پست در این باره اظهار داشت: بدیهی است که دولت ترامپ زلنسکی را دوست ندارد و هر کاری انجام می‌دهد تا همه این را بدانند. اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا نشان می‌دهد که او خواستار انتخابات فوری در اوکراین و جایگزینی زلنسکی با فردی قابل مذاکره‌تر است. این فرد می‌تواند کسی باشد که ترامپ و متحدانش به او اعتماد دارند. یک فرمانده نظامی یا تاجر.

انتخابات ریاست‌جمهوری اوکراین قرار بود سال گذشته برگزار شود، اما پس از آغاز جنگ با روسیه به دلیل اعلام وضعیت حکومت نظامی در این کشور در فوریه ۲۰۲۲ به تعویق افتاد.

جدای از اختلافات کنونی، تنش‌ها میان ترامپ و زلنسکی به پیش از جنگ روسیه باز می‌گردد. دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۹ در دوره اول رئیس‌جمهوری خود از زلنسکی خواست که تحقیقاتی را درباره همکاری‌های خانواده رئیس‌جمهور اسبق آمریکا جو بایدن با یک شرکت گازی اوکراینی انجام دهد، درخواستی که از سوی زلنسکی رد شد.

این همکاری‌ها در دوره‌ای صورت گرفت که بایدن معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده بود و پسر او هانتر بایدن حقوقی بالغ بر ۱ میلیون دلار از شرکت اوکراینی دریافت می‌کرد. پسر بایدن متهم شده بود که به ازای دریافت پول و به لطف جایگاه سیاسی بایدن، بر سیاست‌های آمریکا در قبال اوکراین تأثیر گذاشته است.

برچسب ها: دونالد ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صفحات برگزار کننده بلایند دیت مسدود شد صفحات برگزار کننده بلایند دیت مسدود شد
در پی اقدامات اخیر مقامات امنیتی و فناوری، صفحات مرتبط با برگزاری رویداد «بلایند دیت» مسدود شدند. این اقدام به دلیل نگرانی‌های امنیتی و نقض قوانین حریم خصوصی کاربران انجام شده است.
میرشاد ماجدی رییس فوتبال پایتخت! میرشاد ماجدی رییس فوتبال پایتخت!
میرشاد ماجدی با کسب ۳۱ رای از مجمع فوتبال تهران جایگاه خود به عنوان رییس هیئت فوتبال را حفظ کرد.
شناسایی ویروس کرونای جدید شناسایی ویروس کرونای جدید
آیا یک بیماری همه گیر دیگری در راه است؟ یک تیم چینی، ویروس کرونای جدیدی مرتبط با خفاش‌ها را شناسایی کرده‌اند که خطر انتقال از حیوان به انسان را به همراه دارد زیرا از همان گیرنده انسانی ویروسی که باعث کووید-۱۹ می‌شود، استفاده می‌کند.
شکار میگ عراقی توسط بالگرد کبرای ایرانی شکار میگ عراقی توسط بالگرد کبرای ایرانی
«اسماعیل صحتی» برخلاف سایر خلبانان پرافتخار نبرد‌های هوایی، خلبان هواپیمای جنگی نیست، لقب تکخال به وی نداده‌اند و پیروزی‌های متعدد هوایی نیز ندارد، ضمن این‌که بمباران‌های متهورانه‌ای هم انجام نداده است! افسانه‌ای که به دست وی واقعیت پیدا کرده، بی‌شک نه پیش از آن و نه پس از آن به وقوع خواهد پیوست! در یکی از روز‌های زمستان ۱۳۶۴، او سوار بر یک کبرا به شکار میگ MiG-۲۱ رفت و پیروز شد! خلبان صحتی «فیش‌بد» را نیست کرد تا جایگاهی اختصاصی و دست نیافتنی در کتاب نبرد‌های هوا به هوای تاریخ برای خود دست و پا کند. متن زیر برگرفته از مصاحبه‌ای است با این خلبان تیزپرواز.
مردی که در مشهد از خودش به کلانتری شکایت کرد! مردی که در مشهد از خودش به کلانتری شکایت کرد!
مردی که به پلیس مراجعه کرده بود، گفت که تاکنون ۵ بار به صورت رسمی ازدواج کرده‌ام، اما همه ازدواج‌هایم با شکست روبه‌رو شده و الان هم در کشاکش طلاق هستم و با یک مشکل بزرگ مواجه شده‌ام.
غذا‌هایی که در یخچال تبدیل به سم می‌شوند! غذا‌هایی که در یخچال تبدیل به سم می‌شوند!
برخی مواد غذایی هستند که اگر در یخچال نگهداری شوند ممکن است وضعیت سم پیدا کنند.
ناصر ممدوح: دوبله خیلی وقت است تمام شده ناصر ممدوح: دوبله خیلی وقت است تمام شده
ناصر ممدوح از منوچهر والی‌زاده به عنوان یک اسطوره یاد کرد و گفت: ۶۳ سال است کار دوبله می‌کنم و سال‌ها با او همکار بودم. صدای منوچهر والی‌زاده فوق‌العاده و تکرارنشدنی بود. ما دیگر او را نخواهیم داشت؛ البته باید بگویم دوبله دیگر تمام شده، خیلی وقت است.
برگزیده
چه شخصیت‌هایی از ایران در مراسم تشییع سید حسن نصرالله شرکت می‌کنند؟ چه شخصیت‌هایی از ایران در مراسم تشییع سید حسن نصرالله شرکت می‌کنند؟
عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی از شرکت کردن رئیس مجلس دوازدهم و وزیر امور خارجه به‌همراه جمعی از مسئولان کشوری در مراسم تشییع دبیرکل پیشین حزب‌الله و معاون دبیرکل سابق حزب‌الله در روز یکشنبه، ۵ اسفندماه، خبر داد.
اطلاعاتی که فقط شریعتمداری کیهان از آن خبر دارد اطلاعاتی که فقط شریعتمداری کیهان از آن خبر دارد
حسین شریعتمداری، در یادداشتی با عنوان «آقای گروسی ثابت‌کن عضو موساد نیستی!» به اظهارات اخیر رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، مبنی بر اینکه «ایران باید ثابت کند که به‌دنبال تولید سلاح هسته‌ای نیست»، تاخته و او را عضو سازمان موساد خوانده است!
ضارب سلمان رشدی «مجرم» شناخته شد ضارب سلمان رشدی «مجرم» شناخته شد
مردی که سلمان رشدی را با چاقو هدف قرار داده بود، به اتهام تلاش برای قتل مجرم شناخته شد. این مرد ممکن است تا ۳۲ سال زندانی شود.
صفحه خبر بالای تصاویر