کد خبر: ۵۸۱۱۱
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۲

پیشنهاد آمریکا برای خروج زلنسکی از اوکراین

در بحبوحه تشدید تنش‌ها میان آمریکا و اوکراین، یکی از افراد نزدیک به رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ پیشنهاد داده است که رئیس‌جمهور اوکراین این کشور را به مقصد فرانسه ترک کند.
پیشنهاد آمریکا برای خروج زلنسکی از اوکراین

مخاطب۲۴- روزنامه آمریکایی نیویورک پست بامداد جمعه در گزارشی نوشت که در حال حاضر رئیس‌جمهور اوکراین ولودومیر زلنسکی حامیان کمی در میان نزدیکان دونالد ترامپ دارد.

به گفته این روزنامه، تنش‌های میان واشنگتن و کی‌یف با رد طرح ترامپ درباره تصاحب منابع کمیاب اوکراینی و همچنین مذاکرات آمریکا و روسیه بدون حضور کی‌یف به «خصومت علنی» تبدیل شده است.

رئیس‌جمهور آمریکا در سخنرانی اخیر خود ولودومیر زلنسکی را «دیکتاتور» خواند. وی همچنین مدعی حمایت ۴ درصدی اوکراینی‌ها از او شده و رئیس‌جمهور اوکراین را به آغاز جنگ با روسیه متهم نموده است.

بیشتر بخوانید

اگرچه وخامت روابط واشنگتن و کی‌یف در روز‌های اخیر علنی شده، نیویورک پست به نقل از یک منبع آشنا به موضوع در کاخ سفید نوشت که این امر تازگی ندارد.

منبع آگاه در این باره گفت: «من ماه‌ها پیش شنیدم که زمان برگزاری انتخابات و رهبری جدید (در اوکراین) فرا رسیده است.» وی همچنین افزود که مخالفت‌ها با زلنسکی در میان غربی‌ها به صورت گسترده وجود دارد.

منبع دیگری نزدیک به دونالد ترامپ خواستار خروج زلنسکی از اوکراین شد و در این باره پیشنهاد داد که «بهترین حالت برای (زلنسکی) و دنیا آن است که او فوراً به فرانسه برود.»

حتی مشاور امنیت ملی کاخ سفید مایک والتز نیز که پیش از این از حامیان اوکراین در برابر روسیه بود، اکنون ضمن دفاع از مواضع ترامپ اظهارات ضد روسی خود را کاهش داده است.

والتز پنجشنبه در نشست خبری در کاخ سفید گفت: «رئیس‌جمهور ترامپ در حال حاضر مشخصاً از رئیس‌جمهور زلنسکی ناامید است.» وی در این باره به کاهش سرعت ارسال تسلیحات آمریکایی به اوکراین نیز اشاره کرد.

یک تحلیلگر سیاسی اوکراینی در مصاحبه با نیویورک پست در این باره اظهار داشت: بدیهی است که دولت ترامپ زلنسکی را دوست ندارد و هر کاری انجام می‌دهد تا همه این را بدانند. اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا نشان می‌دهد که او خواستار انتخابات فوری در اوکراین و جایگزینی زلنسکی با فردی قابل مذاکره‌تر است. این فرد می‌تواند کسی باشد که ترامپ و متحدانش به او اعتماد دارند. یک فرمانده نظامی یا تاجر.

انتخابات ریاست‌جمهوری اوکراین قرار بود سال گذشته برگزار شود، اما پس از آغاز جنگ با روسیه به دلیل اعلام وضعیت حکومت نظامی در این کشور در فوریه ۲۰۲۲ به تعویق افتاد.

جدای از اختلافات کنونی، تنش‌ها میان ترامپ و زلنسکی به پیش از جنگ روسیه باز می‌گردد. دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۹ در دوره اول رئیس‌جمهوری خود از زلنسکی خواست که تحقیقاتی را درباره همکاری‌های خانواده رئیس‌جمهور اسبق آمریکا جو بایدن با یک شرکت گازی اوکراینی انجام دهد، درخواستی که از سوی زلنسکی رد شد.

این همکاری‌ها در دوره‌ای صورت گرفت که بایدن معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده بود و پسر او هانتر بایدن حقوقی بالغ بر ۱ میلیون دلار از شرکت اوکراینی دریافت می‌کرد. پسر بایدن متهم شده بود که به ازای دریافت پول و به لطف جایگاه سیاسی بایدن، بر سیاست‌های آمریکا در قبال اوکراین تأثیر گذاشته است.

برچسب ها: دونالد ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده
مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال از آغاز توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی با قیمت کمتر از ۷۰۰ هزار تومان از هفته آینده خبر داد و هدف این طرح را کنترل بازار عنوان کرد.
دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران
سخنگوی کمیته نجوم آماتوری انجمن نجوم ایران اعلام کرد دنباله‌دار «لمون» در روز‌های پایانی مهر و نیمه نخست آبان، به اوج درخشش خود می‌رسد و با چشم غیرمسلح در آسمان ایران دیده می‌شود.
کشف دو پرونده بزرگ قاچاق طلا در مرز غربی کشور کشف دو پرونده بزرگ قاچاق طلا در مرز غربی کشور
منابع امنیتی از کشف دو پرونده سنگین قاچاق طلا در مرز سرو خبر دادند؛ پرونده‌هایی که احتمال ارتباط آنها با شبکه‌های رفع تعهد ارزی صادرکنندگان در حال بررسی است.
روسیه درباره انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ بیانیه داد روسیه درباره انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ بیانیه داد
وزارت خارجه روسیه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد مسکو همچنان به راه‌حل سیاسی در قبال برنامه هسته‌ای ایران متعهد است و همکاری‌هایش با تهران پس از پایان قطعنامه ۲۲۳۱ ادامه خواهد یافت.
طالبان آزمایش موفق اولین موشک دوربرد را انجام داد+ فیلم طالبان آزمایش موفق اولین موشک دوربرد را انجام داد+ فیلم
نیرو‌های طالبان برای نخستین بار موشکی با برد ۴۰۰ کیلومتر را با موفقیت آزمایش کردند و سخنگوی این گروه فیلم پرتاب آن را منتشر کرد.
تأیید اولین واکسن تزریقی پیشگیری از ایدز در بریتانیا تأیید اولین واکسن تزریقی پیشگیری از ایدز در بریتانیا
با تأیید واکسن تزریقی «کابوتگراویر» در بریتانیا، امید‌ها برای پایان ابتلای جدید به ویروس اچ‌آی‌وی تا سال ۲۰۳۰ افزایش یافت؛ گامی بزرگ در مسیر کنترل جهانی ایدز.
علت سرطان‌های ریه مشخص شد علت سرطان‌های ریه مشخص شد
رئیس انجمن متخصصان ریه ایران اعلام کرد: ۸۵ درصد سرطان‌های ریه به مصرف سیگار مرتبط است و آلودگی هوا دومین عامل مهم در گسترش بیماری‌های ریوی در کشور محسوب می‌شود.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر