کد خبر: ۶۱۲۶۳
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۸

ترامپ پول می‌دهد تا مهاجران غیرقانونی از آمریکا خارج شوند

این سیاستگذاری به اشخاص واجد شرایط امکان می‌دهد تا از طریق برنامه موسوم به «دستیار اخراج داوطلبانه» (CBP Home app) تمایل خود را برای خروج از آمریکا اعلام کنند.
ترامپ پول می‌دهد تا مهاجران غیرقانونی از آمریکا خارج شوند

مخاطب۲۴- وزارت امنیت کشور آمریکا اعلام کرد، دولت به مهاجران غیرقانونی پیشنهاد پرداخت ۱۰۰۰ دلار و بلیت رایگان هواپیما برای خروج داوطلبانه از آمریکا را ارائه کرده است.

این سیاستگذاری به اشخاص واجد شرایط امکان می‌دهد تا از طریق برنامه موسوم به «دستیار اخراج داوطلبانه» (CBP Home app) تمایل خود را برای خروج از آمریکا اعلام کنند.

به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت امنیت کشور آمریکا همچنین اعلام کرد، شرکت کنندگان در این طرح بازداشت نمی‌شوند و با تایید خروج داوطلبان از کشور، تشویق مالی ۱۰۰۰ دلاری و بلیت رایگان هواپیما را هم دریافت خواهند کرد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بر مزایای این طرح تاکید کرده و گفته که برخی از شرکت کنندگان شاید بتوانند واجد شرایط بازگشت به آمریکا در آینده باشند.

وی در جمع خبرنگاران در کاخ سفید گفت: «ما شاید با این افراد روزی مجدد همکاری کنیم و آنها بتوانند به آمریکا برگردند. اگر آنها افراد خوبی باشند، اگر آنها کسانی باشند که ما می‌خواهیم در کشورمان باشند، می‌توانند زمانی به کشور ما برگردند.»

بیشتر بخوانید

رئیس جمهور آمریکا در ادامه هشدار داد: «اگر مهاجران غیرقانونی داوطلب خروج نشوند، این کار را انجام ندهند، دیگر فرصت ورود به آمریکا را پیدا نمی‌کنند و هرگز به کشور ما برنمی‌گردند.»

وزیر امنیت کشور آمریکا این ابتکارعمل از سوی ترامپ را «امن‌ترین، بهترین و موثرترین راه برای مهاجران غیرقانونی دانست» که می‌خواهند توسط ماموران گمرک و مهاجرت آمریکا دستگیر نشوند.

وی به این افراد تاکید کرد تا این برنامه را بر روی گوشی‌های خود نصب کنند و به صورت داوطلبان از آمریکا خارج شوند.

وزارت امنیت کشور تخمین می‌زند که رویه‌های سنتی اخراج به طور متوسط ۱۷ هزار و ۱۲۱ دلار برای هر نفر برای مالیات‌دهندگان هزینه دارد. در مقابل، پیش‌بینی می‌شود که برنامه اخراج داوطلبانه هزینه‌ها را تقریبا ۷۰ درصد کاهش دهد و میانگین هزینه را به حدود ۴۵۰۰ دلار برای هر نفر با احتساب کمک هزینه سفر برساند.

برچسب ها: مهاجران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
طرح اسرائیل بزرگ؛ رؤیای ژئوپلیتیکی صهیونیسم طرح اسرائیل بزرگ؛ رؤیای ژئوپلیتیکی صهیونیسم
طرح اسرائیل بزرگ مفهومی تاریخی و سیاسی است که از دل صهیونیسم زاده شد و با اهداف ایدئولوژیک، ژئوپلیتیکی، امنیتی و اقتصادی، همچنان سایه‌ای سنگین بر خاورمیانه دارد.
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر