کد خبر: ۵۹۳۰۹
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۸

پلیس راهور: بیشتر از ۵۰ کیلومتر سرعت غیرمجاز است

به گفته معاون اجتماعی پلیس راهور تهران، اگر راننده‌ای در سطح این شهر بیشتر از ۵۰ کیلومتر سرعت غیرمجاز داشته باشد، خودرو وی به پارکینگ منتقل می‌شود.
پلیس راهور: بیشتر از ۵۰ کیلومتر سرعت غیرمجاز است

مخاطب ۲۴- با عنایت به آخرین اخبار داخلی، معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ از اجرای طرح ویژه‌ای برای تشدید برخورد با رانندگان متخلفی که در سطح شهر تهران با سرعت غیرمجاز تردد می‌کنند، خبر داد. این طرح با هدف افزایش ایمنی تردد و کاهش تصادفات ناشی از سرعت بالا به اجرا درآمده است.

به گفته سرهنگ فیروز کشیر، پیش از این برای تخلفات سرعت بین ۳۰ تا ۵۰ کیلومتر بالاتر از حد مجاز، صرفاً به برگزاری کلاس‌های آموزشی برای رانندگان متخلف اکتفا می‌شد. اما در راستای بازدارندگی بیشتر و برخورد قاطع با تخلفات پرخطر، این رویه تغییر کرده و پلیس راهور نسبت به اعمال قانون خودرو‌های متخلف اقدام خواهد کرد.

بیشتر بخوانید

طرح پلیس راهور در برخورد با تخلف سرعت غیرمجاز

معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ، جزئیات بیشتری از طرح جدید این سازمان در برخورد با تخلف سرعت غیرمجاز ارائه داد. این طرح به منظور کاهش تصادفات و تلفات ناشی از سرعت بالا، با رویکردی قاطع‌تر و بازدارنده‌تر به اجرا درآمده است.

وی با اشاره به اینکه پیش از این، پلیس راهور با برگزاری دوره‌های آموزشی به رانندگان متخلف در حوزه سرعت، پیامد‌های ناگوار این تخلف حادثه‌ساز را یادآوری می‌کرد گفت: «در طرح جدید، برخورد با تخلفات مرتبط با سرعت تشدید شده و در صورتی که راننده‌ای با سرعت بیش از ۵۰ کیلومتر بالاتر از حد مجاز رانندگی کند، علاوه بر دریافت پیامک شکایت خودرو وی به مدت ۵ روز در پارکینگ توقیف خواهد شد.»

نکته قابل توجه در این طرح، اعمال محدودیت خدمات برای خودرو توقیف شده تا پایان دوره توقیف است. این بدان معناست که راننده متخلف در طول این ۵ روز، قادر به انجام هیچ‌گونه امور اداری و خدماتی مربوط به خودرو خود نخواهد بود. معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ در ادامه افزود: «پیش از این، برای تخلفات سرعت بین ۳۰ تا ۵۰ کیلومتر بالاتر از حد مجاز تنها به برگزاری کلاس آموزشی اکتفا می‌کردیم. اما از این پس پلیس راهور با توقیف ۷۲ ساعته (سه روزه) نسبت به اعمال قانون خودرو متخلف اقدام خواهد کرد.»

وی همچنین با تأکید بر اهمیت رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و پرهیز از سرعت غیرمجاز، از عموم شهروندان خواست تا با رعایت سرعت مطمئنه سفری ایمن را برای خود و دیگران رقم بزنند. سرهنگ فیروز کشیر اعلام کرد که پلیس راهور به طور شبانه‌روزی و با استفاده از تجهیزات مدرن، معابر شهری را تحت نظر خواهد داشت و با رانندگان متخلف، بدون هیچ‌گونه اغماضی برخورد خواهد کرد.

معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ، در ادامه افزود: «در ادامه طرح قرارگاه سرعت، هدف ما این است که رانندگان متخلف را به گونه‌ای متوجه عواقب عملکرد خود سازیم که تنها به برگزاری دوره‌های آموزشی اکتفا نکنیم و با حداکثر شدت قانون، به توقیف وسیله نقلیه آنها بپردازیم.»

سرهنگ کشیر در ادامه با اشاره به گزارشات سال جاری، خاطرنشان کرد: «در سال ۱۴۰۳، بیش از ۲۷۰۰ راننده متخلف در دوره‌های آموزشی و آگاه‌سازی پلیس ثبت نام کرده‌اند. در سال گذشته نیز ۳۹ دوره آموزشی برای همین تعداد راننده برگزار شد که تنها ۱۰ راننده بعد از گذراندن این دوره‌ها دوباره مرتکب تخلف سرعت غیرمجاز شدند.»

معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ، در پایان به پویش ملی هشتگ «نه به تصادف» اشاره کرد و گفت: «قانونگذار در راستای اجرای این طرح به دنبال فرهنگ‌سازی در جامعه است، چرا که سرعت غیرمجاز یکی از عوامل اصلی تصادفات در معابر مختلف کشور به شمار می‌آید.» وی از تمامی رانندگان خواست تا با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و عدم رانندگی با سرعت غیرمجاز، در حفظ ایمنی خود و دیگران سهیم باشند و در راستای تحقق این شعار قدم بردارند.

برچسب ها: سرعت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر