کد خبر: ۳۸۴۸۱
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۲

اعلام بیشترین علل تصادفات نوروزی

رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از افزایش دوربین‌های کنترل سرعت خبر داد.
اعلام بیشترین علل تصادفات نوروزی

به گزارش مخاطب۲۴به نقل از ایسنا ، بیشترین علل تصادفات نوروزی اعلام شد. رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه عابرین پیاده، بیشترین فوتی‌های تصادفات پایتخت را تشکیل می‌دهند؛ گفت: پلیس برای کنترل سرعت غیرمجاز رانندگان متخلف که نقش مهمی در وقوع تصادفات مرگبار داشته است، به دوربین‌های پیشرفته‌تری مجهز شده است.

ایسنا در خبری نوشت: سرهنگ رابعه جوانبخت در تحلیل تصادفات نوروز ۱۴۰۳ در پایتخت گفت: طرح نوروزی پلیس راهنمایی و رانندگی از ۲۴ اسفند ماه آغاز و تا ۱۴ فروردین ماه در شهر تهران ادامه داشت، اما عملا طرح در معابر شهری تهران از اول فروردین ماه آغاز شد و در این ایام، پیش بینی پلیس راهور درباره خلوتی معابر و افزایش تصادفات به وقوع پیوست.

وی درباره علت وقوع تصادفات نوروزی در شهر تهران افزود: مهم‌ترین علل تصادفات در تعطیلات، عدم توانایی رانندگان در کنترل وسیله نقلیه بود که ناشی از تخطی از سرعت مجاز است.

بیشتر بخوانید

رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ در پاسخ به این پرسش که بیشتر تصادفات در چه ساعاتی رخ داده است؛ ادامه داد: با بررسی تصادفات مشخص شد، بازه زمانی تصادف فوتی نوروزی در معابر پایتخت، بین ساعت ۲۴ تا ساعت ۴ بامداد بوده است. در این ساعات، رانندگی واقعا خطرناک است، زیرا رانندگان هوشیاری لازم و کافی را ندارند و عمدتا خسته و خواب آلود هستند.

جوانبخت با اشاره به اهمیت روشنایی معابر گفت: در بررسی‌ها محرز شد که بیش از ۵۰ درصد تصادفات، در تاریکی شب رخ می‌دهد. همچنین تصادفات موتورسیکلتی داشتیم که در تاریکی هوا روی داده بود و موتورسوار مانع‌ها را رویت نکرده بود؛ بنابراین روشنایی معابر در جلوگیری از تصادفات نقش مهمی دارد.

وی با بیان اینکه بزرگراه‌ها، رتبه اول تصادفات را دارند؛ افزود: بزرگراه آزادگان، رتبه اول تصادفات فوتی در ایام نوروز ۱۴۰۳ را به خود اختصاص داده است، زیرا این بزرگراه‌ها بسیار پر تردد است و افراد غیر بومی، زیاد از آن عبور می‌کنند بنابراین شاهد تصادفات بالایی بوده‌ایم.

اولین تصادف خسارتی و فوتی سال ۱۴۰۳

جوانبخت با اشاره به اولین تصادف خسارتی سال جدید گفت: بلافاصله بعد از تحویل سال، در منطقه ۱۴ خیابان قیاسی، یک مورد تصادف به پلیس راهور گزارش شد که به علت عدم رعایت حق تقدم عبور رخ داده بود که در همین راستا به رانندگان توصیه می‌شود؛ به خودرویی که حق تقدم با اوست؛ اجازه عبور دهند.

وی افزود: همچنین اولین تصادف فوتی امسال نیز، واژگونی یک دستگاه موتورسیکلت در بزرگراه آزادگان بوده که متاسفانه در این تصادف، موتورسیکلت سوار، جان خود را از دست داد.

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در تعطیلات نوروز، از دست دادن عزیزانمان در تصادفات بسیار سخت است و ما بار‌ها شاهد بودیم که خانواده و بستگان فوتی‌های این تصادفات، در اولین روز‌های سال جدید، با چه غم و اندوه بزرگی مواجه شده بودند. همچنین رانندگان مقصر این حوادث نیز، تا پایان عمر، از عذاب وجدان خلاصی پیدا نمی‌کنند؛ بنابراین نباید دچار وسوسه سرعت و عدم رعایت قوانین نشوند.

عابران پیاده؛ بیشترین قربانی تصادفات رانندگی در ایام نوروز ۱۴۰۳

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ در پاسخ به این سوال که بیشتر تلفات تصادفات نوروزی در تهران، سرنشینان خودرو‌ها هستند یا عابرین پیاده؛ ادامه داد: متاسفانه در این بازه زمانی، عابرین پیاده ببیشترین تلفات در تصادفات بوده‌اند.

جوانبخت درباره علت مرگ عابران پیاده در تصادفات نیز گفت: هنگامی که رانندگان در خلوتی معابر دچار وسوسه سرعت می‌شوند و از سرعت مجاز عبور می‌کنند؛ توانایی کنترل وسیله تقلیه را در سرعت‌های بالا از دست می‌دهند. در چنین شرایطی، تصادفات مختلفی اعم از واژگونی، برخورد با موانع یا تصادف با عابرین پیاده رخ می‌دهد. از آنجایی که سرعت خودرو‌ها بالاست، متاسفانه شدت و میزان تصادفات نیز بالا می‌رود و اینگونه شاهد افزایش تلفات خواهیم بود.

وی به عابرین پیاده توصیه کرد معابر امن و ایمن را برای تردد‌های خود انتخاب کنند. همچنین برای تردد در معابر از گذرگاه‌های عابر پیاده و پل‌های عابر استفاده کنند.

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: متاسفانه عابران پیاده تصور می‌کنند، چون خودشان خودرو‌ها را می‌بینند؛ رانندگان نیز متوجه آن‌ها هستند؛ در صورتی که در برخی مواقع این‌گونه نیست و رانندگان تصویر دقیقی از عابرین پیاده نمی‌بینند.

تجهیز پلیس راهور به دوربین‌های پیشرفته‌تر کنترل سرعت

جوانبخت با اشاره به اینکه سرعت غیرمجاز باعث بیشتر تصادفات پایتخت است و پلیس برای کنترل این امر در سال جاری برنامه‌های بیشتری دارد؛ گفت: پلیس امسال دوربین‌های پرتابل بسیار مجهز و پیشرفته‌ای در اختیار دارد تا کنترل بیشتری بر تخلفات رانندگان داشته باشد.

وی درباره ویژگی‌های این دوربین‌های جدید افزود: این دوربین‌ها وابسته به مکان نیستند به این معنا که در هر کجایی که افسر پلیس راهور تصمیم بگیرد؛ مستقر می‌شود. همچنین روشنایی بر عملکرد آن‌ها تاثیری ندارد.

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در گذشته، رانندگان پس از مدتی، محل استقرار دوربین‌های ثبت تخلف را شناسایی می‌کردند و هنگامی که به محل مورد نظر می‌رسیدند؛ سرعت خود را کاهش می‌دادند تا جزیمه نشوند و مجددا پس از گذشن از دوربین، سرعت خود را افزایش می‌دادند. اما با استفاده از این دوربین‌های جدید، همکاران ما در هرجایی از معابر ممکن است از این دوربین‌ها برای ثبت تخلفات سرعت استفاده کنند تا به برقراری بیشتر نظم ترافیکی کمک کنند.

وی در پایان از رانندگان خواست در سال جدید سعی کنند قوانین راهنمایی و رانندگی را بیشتر رعایت کنند تا کمتر شاهد تصادفات و تلفات باشیم.

برچسب ها: تصادفات نوروزی
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.