کد خبر: ۴۶۳۰۹
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵

اعمال قانون ۲۲۱۰۰۰ وسیله نقلیه با پلاک مخدوش

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از اجرای طرح ویژه برخورد با پوشش پلاک در پایتخت خبر داد و گفت: ۲۲۱ هزار وسیله نقلیه با تخلف "پوشش پلاک" در شهر تهران از ابتدای سال جاری اعمال قانون شده‌اند.
اعمال قانون ۲۲۱۰۰۰ وسیله نقلیه با پلاک مخدوش

مخاطب۲۴- پلاک خودرو- سرهنگ سید ابوالفضل موسوی‌پور؛ رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص طرح تشدید برخورد با پوشش پلاک در شهر تهران اظهار کرد: از روز شنبه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۳ طرح تشدید برخورد با تخلفات پوشش پلاک توسط همکاران بنده در پلیس راهور تهران بزرگ مستقر در سطح معابر پایتخت، با جدیدت و حساسیت بیشتری در سطح معابر شهر تهران انجام می‌گیرد و در صورت رؤیت این تخلف، به جد با آن برخورد و اعمال قانون انجمن می‌شود.

وی اظهار کرد: پلاک هویت و شناسنامه هر خودرو و موتورسیکلت است و در واقع یکی از ارکان شناسایی وسایل نقلیه و موتورسیکلت بوده که از اهمیت بالایی برخوردار است و حتماً خودرو‌ها و موتورسیکلت‌هایی که درسطح شهر در حال تردد هستند باید پلاک آن‌ها مشخص و در دسترس باشد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بالغ بر ۲۲۱ هزار مورد اعمال قانون فقط در بحث تخلفات پلاک در شهر تهران صورت گرفته است که با توجه به اعمال قانون ۱۷۶ هزار راننده متخلف در همین بازه زمانی در سال گذشته، شاهد افزایش ۲۵ درصدی این برخورد با این تخلف در سال ۱۴۰۳ هستیم.

وی ادامه داد: در این میان، از ابتدای سال جاری تا کنون نیز بیش از ۷۱ هزار مورد اعمال قانون فقط در حوزه موتورسیکلت در سطح شهر تهران در خصوص تخلفات پلاک داشته‌ایم که این میزان نسبت به آمار سال گذشته که ۴۶ هزار فقره بوده، به میزان ۵۴ % افزایش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید

موسوی‌پور خاطرنشان کرد: همچنین از ابتدای سال جاری تاکنون توسط همکاران بنده از ۵۴۰۱۵ دستگاه موتورسیکلت در سطح معابر شهر تهران در همان محل تخلف رفع اثر پوشش پلاک انجام شده است.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در این بازه زمانی تاکنون از ۲۴۱۲۳ دستگاه خودرو در سطح معابر پایتخت نیز در همان محل تخلف ضمن اعمال قانون، رفع اثر پوشش پلاک انجام شده است.

وی افزود: پوشاندن و ناخوانا بودن و دستکاری پلاک در وسایل نقلیه ممنوع است و به هیچ وجه این تخلف و اقدام توجیهی ندارد. در واقع برخی از رانندگانی که اقدام به این کار می‌کنند حتما با قصد قبلی بوده و به دلایلی خاص اقدام به پوشش پلاک می‌کنند که از دید پلیس و دوربین‌های نظارتی سطح شهر دور نیست و قابل رؤیت و پیگیری است.

موسوی‌پور بیان کرد: از ابتدای این هفته طرح تشدید برخورد با تخلفات پوشش پلاک در شهر تهران به صورت ویژه توسط تیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ به مرحله اجرا در آمده است و با آن دسته از رانندگانی که به هر صورت اقدام به پوشاندن و دستکاری پلاک وسیله نقلیه خود می‌کنند ضمن اعمال قانون، برخورد قانونی لازم نیز صورت خواهد پذیرفت و راننده در همان محل مکلف به رفع اثر از پوشش پلاکی که انجام داده است، هستند.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ افزود: وضعیت پلاک باید به گونه‌ای باشد که شهروندان بتوانند به راحتی آن را یادداشت و پلیس آن را رؤیت کرده و از طریق دوربین‌های نظارتی سطح شهر نیز قابل دیدن باشد.

وی به افزایش نرخ جریمه این تخلف که از دیروز اجرایی شده است نیز اشاره داشت و گفت: راننده‌ای که تخلف پوشش پلاک انجام می‌دهد به میزان ۴۰۰ هزار تومان جریمه خواهد شد. این جریمه قبلا یعنی در هفته گذشته ۶۰ هزار تومان بود که رانندگان باید بیش از پیش قوانین و مقررات رانندگی را رعایت کنند تا با افزایش جریمه‌ها مواجه نشوند. البته خود رانندگان باید به این موضوع توجه داشته باشند که نباید مرتکب این تخلف شوند و نباید نیازی باشد که با برخورد پلیسی مواجه شوند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در خصوص جرم دستکاری در ارقام پلاک وسیله نقلیه و مخدوشی آن نیز گفت: همچنین برابر ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی مخدوشی و دستکاری در ارقام پلاک جرم است و پلیس ضمن توقیف وسیله نقلیه راننده را به مراجع قضایی معرفی خواهد کرد که قانونگذار ۶ ماه تا یک‌سال حبس برای مرتکبین این جرم در نظر گرفته است.

وی گفت: اجرای طرح فوق در تمام معابر شهر تهران ادامه خواهد داشت و موتورسواران متخلف، ضمن اعمال قانون در قالب طرح موتوریار توقیف ساعتی شده و با توجه به جدول جدید جرائم رانندگی، به مبلغ ۴۰۰ هزار تومان نیز اعمال قانون خواهند شد.

برچسب ها: پلاک خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عراقچی: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات به زودی اعلام می‌شود عراقچی: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات به زودی اعلام می‌شود
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: احتمالاً دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و ایالات متحده به زودی تنظیم خواهدشد.
ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟ ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟
صبح امروز تونل شماره ۲۰ معدن زغال‌سنگ همکار در کوهبنان دچار ریزش شد. دو کارگر آسیب دیدند، اما خوشبختانه حال عمومی آنها مساعد است.
برگزاری نمایشگاه تمبر، خودرو، تاریخ برگزاری نمایشگاه تمبر، خودرو، تاریخ
موزه خودرو‌های اختصاصی نیاوران با همکاری موزه تخصصی تمبر یکتا، نمایشگاهی با عنوان «تمبر، خودرو، تاریخ» برگزار می‌کند.
دلیل گرانی گوشت کشف شد؟! دلیل گرانی گوشت کشف شد؟!
خرید یک کیلو گوشت گوساله می‌تواند حدود پنج درصد درآمد ماهانه کارگر ایرانی را ببلعد
آخه آق ترامپ ما هنیه را ترور کردیم که به ما عامل خطر می‌گید؟ یا دوستان شما؟! آخه آق ترامپ ما هنیه را ترور کردیم که به ما عامل خطر می‌گید؟ یا دوستان شما؟!
پزشکیان رییس جمهوری در مجمع گفت و گوی تهران گفت: بر اساس معاهدات بین‌المللی حق استفاده از انرژی هسته‌ای داریم. ما برای کشاورزی و صنعت به این علم نیاز داریم. چه کسی گفته اینها حق دارند جلوی علم دیگران را بگیرند. خیلی‌ها در ایران می‌خواستند به سمت سلاح هسته‌ای بروند، اما مقام معظم رهبری جلوی آن را گرفتند. در نتیجه قرار نیست ما سلاح هسته‌ای داشته باشیم
منشأ نور درون انسان‌ها از چیست؟ منشأ نور درون انسان‌ها از چیست؟
یک آزمایش خارق‌العاده بر روی موش‌ها و برگ‌های دو گونه گیاهی مختلف، شواهد فیزیکی مستقیمی از توقف پدیده ترسناک «بیوفوتون» یا «زیست‌فوتون» را کشف کرده است که نشان می‌دهد همه موجودات زنده، از جمله انسان‌ها می‌توانند به معنای واقعی کلمه بدرخشند، تا زمانی که مرگ به سراغمان بیاید این درخشش متوقف شود
حرکت غیرورزشی شجاع خلیل‌زاده تبرعه شد؟! حرکت غیرورزشی شجاع خلیل‌زاده تبرعه شد؟!
کمیته استیناف فدراسیون فوتبال آرای خود در ۴ پرونده را اعلام کرد
برگزیده
ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟ ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟
صبح امروز تونل شماره ۲۰ معدن زغال‌سنگ همکار در کوهبنان دچار ریزش شد. دو کارگر آسیب دیدند، اما خوشبختانه حال عمومی آنها مساعد است.
منشأ نور درون انسان‌ها از چیست؟ منشأ نور درون انسان‌ها از چیست؟
یک آزمایش خارق‌العاده بر روی موش‌ها و برگ‌های دو گونه گیاهی مختلف، شواهد فیزیکی مستقیمی از توقف پدیده ترسناک «بیوفوتون» یا «زیست‌فوتون» را کشف کرده است که نشان می‌دهد همه موجودات زنده، از جمله انسان‌ها می‌توانند به معنای واقعی کلمه بدرخشند، تا زمانی که مرگ به سراغمان بیاید این درخشش متوقف شود
کدام ادویه اثربخشی دارو‌ها را کم می‌کند؟ کدام ادویه اثربخشی دارو‌ها را کم می‌کند؟
با وجود فواید مختلف دارچین، مصرف بیش از حد آن به‌ویژه به‌صورت مکمل می‌تواند با برخی دارو‌ها تداخل ایجاد کرده و اثربخشی درمان را کاهش دهد
صفحه خبر بالای تصاویر