کد خبر: ۵۹۲۹۶
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۹

جزئیات مصادره نفتکش سایه روسیه توسط آلمان

نشریه آلمانی اشپیگل از مصادره نفت روسیه به ارزش ۴۰ میلیون یورو خبر داد؛ همچنانکه وزارت خارجه آلمان نیز از تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ناوگان کشتیرانی روسیه پرده برداشت
جزئیات مصادره نفتکش سایه روسیه توسط آلمان

مخاطب۲۴- وزارت خارجه آلمان با اعلام افزایش تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه گفت: «نام ۱۵۳ کشتی از ناوگان سایه روسیه در فهرست تحریم‌های اتحادیه اروپا درج شدند.»

به گزارش الجزیره، وزارت خارجه آلمان همچنین اعلام کرد که روسیه از ناوگان سایه خود برای دورزدن تحریم‌ها استفاده می‌کند. وزارت خارجه آلمان در ادامه مدعی شد: «ما به فعالیت‌ها به‌منظور مسدود کردن مسیر‌های قاچاق نفت از سوی روسیه که به‌وسیله آن هزینه جنگ تجاوزکارانه‌اش علیه اوکراین را در می‌آورد، ادامه خواهیم داد.»

بیشتر بخوانید

از سوی دیگر، مجله آلمانی اشپیگل امروز، جمعه به نقل از برخی منابع امنیتی گزارش داد آلمان یک نفتکش فرسوده را که در ماه ژانویه در نزدیکی سواحل شمالی این کشور کشف کرده بود را مصادره کرده است. به نوشته این نشریه، احتمال می‌رود این نفتکش، بخشی از ناوگان سایه‌ای باشد که روسیه از آنها برای دور زدن تحریم‌ها اسفاده می‎کند.

طبق گزارش مجله اشپیگل، این کشتی که «Eventin» نام دارد، با پرچم کشور پاناما فعالیت داشت که از سوی مقامات دریایی آلمان در نزدیکی جزیره روگن (Rügen) در دریای بالتیک کشف شد. به نوشته اشپیگل، حکم توقیف این نفتکش صادر شده است که این بدان معناست که این کشتی به همراه محموله آن که شامل صدهزار تن نفت به ارزش ۴۰ میلیون یورو است، اکنون به نفع دولت آلمان مصادره و ضبط شده است.

برچسب ها: اتحادیه اروپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چرا قلعه نویی پیروزی تیم ملی را تقدیم بیرانوند کرد؟ چرا قلعه نویی پیروزی تیم ملی را تقدیم بیرانوند کرد؟
امیر قلعه‌نویی پس از پیروزی روز گذشته برابر امارات، این برد مهم را به طور خاص، به علیرضا بیرانوند تقدیم کرد.
پزشکیان: دعا برای تغییر رفتار است و نه صرفا برای خواندن پزشکیان: دعا برای تغییر رفتار است و نه صرفا برای خواندن
رئیس جمهور گفت: باید در شب قدر انسانِ دیگری شویم، باید جور دیگری ببینیم، به عنوان یک کشور مسلمان و شیعه علی باید تا سال دیگر «قدر» خود را تعیین کنیم، دعا کنیم که درست شویم، ماه مبارک رمضان ماه تزکیه ماست، یعنی باید رفتار، گفتار و ارتباط خود با دیگران را تغییر دهیم.
اطلاعیه سازمان تامین اجتماعی درباره بیمه عمر بازنشستگان اطلاعیه سازمان تامین اجتماعی درباره بیمه عمر بازنشستگان
سازمان تامین اجتماعی درباره پرداخت مطالبات و بیمه عمر بازنشستگان یک اطلاعیه مهم صادر کرد
ایران در بین شادترین کشور‌های جهان جایگاهی دارد؟ ایران در بین شادترین کشور‌های جهان جایگاهی دارد؟
افغانستان همچنان غمگین‌ترین کشور جهان است و در این فهرست در رتبه ۱۴۷ قرار دارد.
تعطیلات نوروزی کشور‌ها چند روز است؟ تعطیلات نوروزی کشور‌ها چند روز است؟
کشور‌های ایران، قزاقستان، تاجیکستان، کوزوو، قرقیزستان و مغولستان به مناسبت گرامیداشت نوروز ۴ روز تعطیلات رسمی دارند.
طرز تهیه جواهر پلو مجلسی و لذیذ طرز تهیه جواهر پلو مجلسی و لذیذ
مرصع پلو یکی از لذیذ‌ترین و اصیل‌ترین غذا‌های ایرانی است که جزو غذا‌های مجلسی و پرطرفدار به حساب می‌آید و خیلی‌ها آن را به اسم جواهر پلو می‌شناسند. این غذای لذیذ می‌تواند یک انتخاب عالی برای شب عید و سفره افطار در کنار خانواده و دوستان باشد.
عروسی سام درخشانی با حضور «همایون شجریان» سال ۹۴ عروسی سام درخشانی با حضور «همایون شجریان» سال ۹۴
حضور چهره‌های برجسته هنری همچون همایون شجریان، نوید محمدزاده و امیر آقایی در مراسم عروسی سام درخشانی در سال ۱۳۹۴، لحظاتی خاص و به‌یادماندنی را رقم زد و تصویری جذاب از این گردهمایی هنرمندان منتشر شد.
برگزیده
ادعا‌های ویتکاف درباره جزئیات نامه ترامپ به ایران ادعا‌های ویتکاف درباره جزئیات نامه ترامپ به ایران
نماینده رئیس‌جمهور آمریکا در منطقه غرب آسیا مدعی است که واشنگتن به‌دنبال توافق دیپلماتیک با ایران است.
پزشکیان: دعا برای تغییر رفتار است و نه صرفا برای خواندن پزشکیان: دعا برای تغییر رفتار است و نه صرفا برای خواندن
رئیس جمهور گفت: باید در شب قدر انسانِ دیگری شویم، باید جور دیگری ببینیم، به عنوان یک کشور مسلمان و شیعه علی باید تا سال دیگر «قدر» خود را تعیین کنیم، دعا کنیم که درست شویم، ماه مبارک رمضان ماه تزکیه ماست، یعنی باید رفتار، گفتار و ارتباط خود با دیگران را تغییر دهیم.
واکنش تند دفتر علی لاریجانی به سخنان علی مطهری واکنش تند دفتر علی لاریجانی به سخنان علی مطهری
دفتر علی لاریجانی اعلام کرد: مطالب دکتر علی مطهری درباره‌ی استضیاح آقای دکتر رحمانی فضلی وزیر وقت کشور و دخالت آقای دکتر لاریجانی با تمسک به نظر بیت رهبری یا موارد دیگر نظیر دوستی کلاً تکذیب می‌شود
صفحه خبر بالای تصاویر