کد خبر: ۵۹۰۰
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۲

منع سرمایه‌گذاران به حضور در بازار طلا

دبیر هیات مدیره اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن منع سرمایه‌گذاران به حضور در بازار طلای آب شده، ورود به بازار سکه و مصنوعات طلا را ایمن‌ترین سرمایه‌گذاری دانست.
منع سرمایه‌گذاران به حضور در بازار طلا

به گزارش مخاطب۲۴ ـ به دنبال تعدد سئوال‌های مشترک بسیاری از مردم مبنی بر اینکه با توجه به شرایط فعلی بازار سکه و طلا و تغییرات بازار ارز و قیمت طلای جهانی آیا سرمایه‌گذاری در بازار سکه و طلا اقدامی درست است یا خیر؟ نادر بذرافشان اظهار کرد: در وهله اول تاکید ما این است که مردم به هیچ عنوان وارد بازار طلای آب شده (۱۷ عیار) نشوند. برای افرادی که قصد سرمایه‌گذاری در بازار طلا دارند، مسیر مطمئنی که پیشنهاد می‌شود، بازار مصنوعات طلا به‌ویژه طلا‌های کم‌اجرت است. علاوه بر این سکه نیز بهترین گزینه برای سرمایه‌گذاری ایمن است.

منع سرمایه‌گذاران به حضور در بازار طلا

دبیر هیات مدیره اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: برخی معقدند که ورود به بازار مصنوعات به سبب حباب بزرگ سکه بهتر است. در حقیقت می‌توان در مقام مقایسه گفت، درست است که حباب سکه در حال حاضر بالاست، اما در مقابل اجرت ساخت برخی طلا‌ها چندان قابل توجه نیست. به طور مثال طلایی که اجرت ساخت ۱۰ میلیون تومانی دارد در مقابل حباب ۸۰۰ هزار تومانی تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی سکه چندان چشمگیر نیست.

 

وی افزود: این موضوع در مجموع بستگی به خود مشتریان دارد که تمایل داشته باشند به کدام بازار ورود کنند، اما ورود به بازار طلا‌های آب شده به‌هیچ عنوان توصیه نمی‌شود؛ چرا که این حوزه تخصصی است و طلای آب شده بیشتر میان افراد صنفی معامله و در بخش تولید طلا استفاده می‌شود و تایید اصالت آن برای عموم مردم به صورت واضح قابل تشخیص نیست؛ ضمن اینکه بحث تفاوت عیار آن‌ها نیز مطرح و تشخیص عیار آن نیز تخصصی است.

بذرافشان تاکید کرد: طی سال‌ها تعداد افراد بسیاری در حوزه خرید و فروش طلای آب شده دچار مشکل شده‌اند. به طور مثال برای سرمایه‌گذاری اقدام به خرید طلای آب شده کرده‌اند، ولی در زمان فروش متوجه شده‌اند که طلای آب شده یا اصالت ندارد یا عیار آن درست نیست؛ ضمن اینکه سرمایه‌گذاری در مصنوعات طلا، کمک‌کننده به بخش تولید در این صنعت خواهد بود.

منبع : ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر