کد خبر: ۵۹۰۰
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۲

منع سرمایه‌گذاران به حضور در بازار طلا

دبیر هیات مدیره اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن منع سرمایه‌گذاران به حضور در بازار طلای آب شده، ورود به بازار سکه و مصنوعات طلا را ایمن‌ترین سرمایه‌گذاری دانست.
منع سرمایه‌گذاران به حضور در بازار طلا

به گزارش مخاطب۲۴ ـ به دنبال تعدد سئوال‌های مشترک بسیاری از مردم مبنی بر اینکه با توجه به شرایط فعلی بازار سکه و طلا و تغییرات بازار ارز و قیمت طلای جهانی آیا سرمایه‌گذاری در بازار سکه و طلا اقدامی درست است یا خیر؟ نادر بذرافشان اظهار کرد: در وهله اول تاکید ما این است که مردم به هیچ عنوان وارد بازار طلای آب شده (۱۷ عیار) نشوند. برای افرادی که قصد سرمایه‌گذاری در بازار طلا دارند، مسیر مطمئنی که پیشنهاد می‌شود، بازار مصنوعات طلا به‌ویژه طلا‌های کم‌اجرت است. علاوه بر این سکه نیز بهترین گزینه برای سرمایه‌گذاری ایمن است.

منع سرمایه‌گذاران به حضور در بازار طلا

دبیر هیات مدیره اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: برخی معقدند که ورود به بازار مصنوعات به سبب حباب بزرگ سکه بهتر است. در حقیقت می‌توان در مقام مقایسه گفت، درست است که حباب سکه در حال حاضر بالاست، اما در مقابل اجرت ساخت برخی طلا‌ها چندان قابل توجه نیست. به طور مثال طلایی که اجرت ساخت ۱۰ میلیون تومانی دارد در مقابل حباب ۸۰۰ هزار تومانی تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی سکه چندان چشمگیر نیست.

 

وی افزود: این موضوع در مجموع بستگی به خود مشتریان دارد که تمایل داشته باشند به کدام بازار ورود کنند، اما ورود به بازار طلا‌های آب شده به‌هیچ عنوان توصیه نمی‌شود؛ چرا که این حوزه تخصصی است و طلای آب شده بیشتر میان افراد صنفی معامله و در بخش تولید طلا استفاده می‌شود و تایید اصالت آن برای عموم مردم به صورت واضح قابل تشخیص نیست؛ ضمن اینکه بحث تفاوت عیار آن‌ها نیز مطرح و تشخیص عیار آن نیز تخصصی است.

بذرافشان تاکید کرد: طی سال‌ها تعداد افراد بسیاری در حوزه خرید و فروش طلای آب شده دچار مشکل شده‌اند. به طور مثال برای سرمایه‌گذاری اقدام به خرید طلای آب شده کرده‌اند، ولی در زمان فروش متوجه شده‌اند که طلای آب شده یا اصالت ندارد یا عیار آن درست نیست؛ ضمن اینکه سرمایه‌گذاری در مصنوعات طلا، کمک‌کننده به بخش تولید در این صنعت خواهد بود.

منبع : ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چهره‌های جدید استقلال مشخص شد چهره‌های جدید استقلال مشخص شد
مسئولان باشگاه استقلال که نمی‌خواهند به دلیل ادامه حضور در جام‌حذفی از بازار نقل و انتقالات عقب بیافتند، مذاکره با چند بازیکن را آغاز کردند و با پنج آبی‌پوش تاثیرگذار به توافق رسیدند.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست
پیام نیازمند دروازه‌بان سپاهان سرانجام قرارداد خود را با پرسپولیس نهایی کرد.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است
هم‌زمان با روز ملی جمعیت، بازدید از قلعه «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد.
سردار آزمون آقای گل آسیا شد سردار آزمون آقای گل آسیا شد
مهاجم ایرانی شباب الاهلی علی‌رغم غیبت در دو بازی نیمه نهایی و فینال لیگ قهرمانان آسیا به عنوان آقای گلی این رقابت‌ها دست یافت.
برگزیده
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه
مزارع گلستان سال‌هاست که رویای کشت مجدد پنبه را به فراموشی سپرده‌اند؛ محصولی که بیش از ۱۰۰ سال پای ثابت اقتصاد خطه گلستان بود و به ناگاه در اواخر دهه ۷۰ به دلیل صدور مجوز‌های واردات الیاف و پنبه، فقدان حمایت‌های دولتی و نبود خرید تضمینی، رفته‌رفته در مزارع گلستان کم‌رنگ شد و جای بوته‌های سفیدرنگ چشم‌نواز پنبه را شالی، کلزا و گندم پر کرد.
شرکت مخابرات ایران، شتاب‌دهنده سرمایه‌گذاری در اقتصاد دیجیتال شرکت مخابرات ایران، شتاب‌دهنده سرمایه‌گذاری در اقتصاد دیجیتال
هم‌زمان با هفته ارتباطات و روز جهانی ارتباطات، نگاهی دوباره به جایگاه صنعت ICT در پیشرفت کشور، بیش از هر زمان دیگری ضروری به نظر می‌رسد. این حوزه که در دنیای امروز، پیشران توسعه اقتصادی، اجتماعی و حتی فرهنگی کشورهاست، نیازمند نگاهی آینده‌نگر و سرمایه‌گذاری هوشمندانه در زیرساخت‌هاست؛ و در این میان، شرکت مخابرات ایران با سابقه‌ای چند دهه‌ای در توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، نقشی ممتاز و بی‌بدیل ایفا می‌کند.
صفحه خبر بالای تصاویر