کد خبر: ۵۸۹۲۱
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۶

ترامپ: با پوتین خیلی درباره ایران صحبت کردم

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در مصاحبه‌ای در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه «رهبران روسیه و ایران به پکن می‌روند تا در مورد برنامه‌های هسته‌ای صحبت کنند؟»، گفت: «خوب شاید آنها در مورد برنامه‌های غیرهسته‌ای صحبت کنند، شاید آنها در مورد کاهش تنش تسلیحات هسته‌ای صحبت می‌کنند، من در موردش با رئیس‌جمهور پوتین خیلی صحبت می‌کردم، اگر انتخابات ۲۰۲۰ تقلب نمی‌شد، می‌توانستیم کاری کنیم.»
ترامپ: با پوتین خیلی درباره ایران صحبت کردم

مخاطب۲۴- رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید شاید ایران، روسیه و چین درباره مسائل غیرهسته‌ای در پکن رایزنی کنند.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به نشست دیپلمات‌های ارشد ایران، روسیه و چین که روز جمعه در پکن برگزار می‌شود، واکنش نشان داد.

ترامپ شامگاه پنجشنبه و در پاسخ به سوال خبرنگاری در این رابطه گفت: «شاید آنها قصد دارند درباره برنامه‌های غیرهسته‌ای صحبت کنند. شاید آنها درباره کاهش تنش درباره سلاح‌های هسته‌ای صحبت کنند

بیشتر بخوانید

ایران بار‌ها اعلام کرده به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست و این تسلیحات جایی در دکترین دفاعی تهران ندارند.

پیش از این، «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران اعلام کرده بود نشست سه جانبه ایران، چین و روسیه در سطح معاونین وزارت امور خارجه، با تمرکز بر تحولات مرتبط با موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌ها برگزار می‌شود.

به گفته بقائی، در این گفت‌و‌گو‌ها که در چارچوب رایزنی‌های مستمر ایران با طرف‌های مختلف برنامه‌ریزی شده، راجع به دیگر موضوعات مورد علاقه سه کشور از جمله تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی و همچنین موضوعات مرتبط با همکاری‌ها در قالب بریکس و شانگهای نیز بحث و تبادل نظر خواهد شد.

طبق گزارش فاکس نیوز، رئیس‌جمهور آمریکا که میزبان «مارک روته» دبیرکل ناتو در اتاق بیضی بود، گفت که او و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه زمانی گفت‌و‌گو‌های جدی درباره تسلیحات هسته‌ای داشتند و اگر او بار دیگر رئیس‌حمهور می‌شد و «تقلب» اتفاق نمی‌افتاد، موضوع خلع سلاح هسته‌ای روسیه روی میز بود.

ترامپ تصریح کرد: «من فکر می‌کنم می‌توانستیم با پوتین درباره کاهش تنش و خلع سلاح به توافق برسیم چراکه قدرت تسلیحات هسته‌ای بسیار زیاد و ویرانگر است».

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین مدعی شد که چین ممکن است در عرض پنج سال به آمریکا برسد چراکه آنها در حال توسعه سریع زرادخانه اتمی خود هستند.

فاکس‌نیوز نوشته طبق گزارش‌ها، گمان می‌رود روسیه ۵ هزار و ۵۸۰ و آمریکا ۵ هزار و ۲۲۵ سلاح اتمی داشته باشند، اما چین با فاصله بسیاری در رده سوم قرار دارد.

ترامپ همچنین برای گفت‌وگوی هسته‌ای با کره شمالی ابزار تمایل کرد و گفت: «من رابطه‌ای عالی با کیم جونگ اون دارم و باید ببینیم چه اتفاقی می‌افتد».

برچسب ها: هسته ای
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر