کد خبر: ۵۸۲۶۳
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵

بانک هوش مصنوعی را جایگزین ۴۰۰۰ کارمند می‌کند!

گروه بانک دی‌بی‌اس سنگاپور قصد دارد که طی سه سال آینده حدود ۴۰۰۰ نفر از کارکنان قراردادی و موقت خود را کاهش دهد، زیرا هوش مصنوعی به طور فزاینده‌ای در حال بر عهده گرفتن نقش‌هایی است که توسط انسان‌ها انجام می‌شود.
بانک هوش مصنوعی را جایگزین ۴۰۰۰ کارمند می‌کند!

مخاطب۲۴- پیوش گوپتا (Piyush Gupta)، مدیر اجرایی بانک دی‌بی‌اس، می‌گوید که این بانک که بزرگترین وام دهنده جنوب شرق آسیا است تقریبا ۸۰۰۰ تا ۹۰۰۰ نفر کارمند قراردادی دارد. این بانک نیروی کار خود را پس از پذیرش بیشتر هوش مصنوعی در سراسر تجارت کاهش خواهد داد.

بیشتر بخوانید


به نقل از بلومبرگ، کارکنان رسمی تحت تاثیر قرار نخواهند گرفت. این بانک حدود ۴۱۰۰۰ کارمند دارد. تان سو شان (Tan Su Shan)، معاون مدیر عامل فعلی، قرار است در روز ۲۸ مارس جانشین گوپتا شود.

بانک‌های جهانی در سه تا پنج سال آینده به دلیل ورود هوش مصنوعی به وظایفی که در حال حاضر توسط کارکنان انسانی انجام می‌شود، ۲۰۰ هزار نیرو را کاهش خواهند داد.

با این حال، بسیاری از شرکت‌ها تاکید کرده‌اند که این تغییر منجر به تغییر نقش‌ها توسط فناوری می‌شود نه اینکه به طور کلی انسان‌ها با هوش مصنوعی جایگزین شوند. ترزا هیتسنرتر (Teresa Heitsenrether)، که بر تلاش‌های هوش مصنوعی نظارت می‌کند، در ماه نوامبر گفت که پذیرش هوش مصنوعی مولد بانک تا کنون شغل‌ها را افزایش داده است.

به گفته سخنگوی دی‌بی‌اس، با از بین رفتن نقش‌های موقت و قراردادی طی چند سال آینده، کاهش نیروی کار طبیعی خواهد بود.

برچسب ها: بانک‌
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر