کد خبر: ۵۸۱۷۴
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۶

عراقچی برای شرکت در مراسم شهید نصرالله راهی بیروت شد

وزیر امور خارجه در رأس هیأتی برای شرکت در مراسم تشییع شهید سیدحسن نصرالله دبیرکل شهید حزب‌الله لبنان و شهید سیدهاشم صفی‌الدین راهی بیروت شد.
عراقچی برای شرکت در مراسم شهید نصرالله راهی بیروت شد

مخاطب۲۴- سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه صبح امروز (یکشنبه) پنجم اسفندماه در رأس هیأتی و برای شرکت در مراسم تشییع شهید سیدحسن نصرالله دبیرکل شهید حزب‌الله لبنان و شهید سیدهاشم صفی‌الدین رئیس شورای اجرایی حزب‌الله راهی بیروت شد. اسماعیل بقایی سخنگو، کاظم غریب‌آبادی معاون امور حقوقی و بین‌المللی، مهدی شوشتری دستیار وزیر و مدیرکل غرب آسیا و شمال آفریقا، محمد فتحعلی معاون اداری و مالی و سفیر پیشین ایران در بیروت از جمله همراهان عراقچی در این سفر هستند. عراقچی (سه‌شنبه) ۳۰ بهمن‌ماه در جمع خبرنگاران درباره حضور ایران در این مراسم گفته بود: بله، تصمیماتی گرفته شده و مقامات سطح بالا از دستگاه‌ها و جناح‌های مختلف از سوی دولت، مجلس و نهاد‌های مختلف شرکت خواهند کرد و ان‌شاءالله حضور پرشکوهی خواهیم داشت. پیش از آن هم اسماعیل بقایی روز دوشنبه ۲۹ بهمن‌ماه در نشست هفتگی با خبرنگاران اعلام کرد که «در سطح عالی در مراسم تشییع شهید سیدحسن نصرالله شرکت می‌کنیم.». به منظور فراهم سازی حضور هیأت عالی‌رتبه ایرانی در این مراسم، وحید جلال‌زاده معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه پنجشنبه دوم اسفندماه در هیأتی از مجلس شورای اسلامی و وزارت امور خارجه به بیروت سفر کرد. مراسم تشییع پیکر شهیدان سیدحسن نصرالله دبیرکل شهید حزب‌الله لبنان و سیدهاشم صفی‌الدین رئیس شورای اجرایی حزب‌الله امروز یکشنبه پنجم اسفندماه از ورزشگاه ۵۴ هزار نفری کمیل شمعون بیروت آغاز می‌شود. تشییع کنندگان مسافت سه و نیم کیلومتری را تا محل تدفین شهید نصرالله طی خواهند کرد.

بیشتر بخوانید

براساس اعلام رئیس کمیته رسانه مراسم تشییع شهیدان سیدحسن نصرالله و هاشم صفی‌الدین قرار است روز یکشنبه پنجم اسفند ماه از ساعت ۱۳ به وقت محلی (۱۴:۳۰ به وقت تهران) در بیروت آغاز شود. از ساعت ۱۲ به وقت محلی تا ۱۶:۳۰ به احترام تشییع و برقراری نظم و امنیت بیشتر همه پرواز‌های فرودگاه بین‌المللی بیروت از مبدا و مقصد به حالت تعلیق درمی‌آید.

 قرار است پیکر شهید نصرالله در مقابل مرکز فرهنگی امام خمینی (ره) در بیروت به خاک سپرده شود. پیکر هاشم صفی‌الدین هم بعد از تشییع در بیروت به دیر قانون النهر در نزدیکی صور در جنوب لبنان منتقل و روز دوشنبه در آنجا تشییع و به خاک سپرده می‌شود. مقامات ۷۹ کشور از جمله ایران در این مراسم حضور خواهند داشت. تاکنون ۵۰۰ شخصیت برجسته گفته‌اند که در این مراسم شرکت می‌کنند. شهید سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان در حمله هوایی روز جمعه ششم مهر‌ماه رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت با استفاده از بیش از ۸۰ بمب یک تنی سنگرشکن به شهادت رسید.

رئیس دستگاه دیپلماسی پس از ترور شهید نصرالله در پیامی اعلام کرد: بی تردید خون پاک شهدای مقاومت زمینه ساز پیروزی نهایی و آزادی قدس شریف از لوث جنایتکاران صهیونیست خواهد بود.


محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی نیز قرار است در این مراسم حضور یابد. عراقچی یک هفته پس از ترور شهید نصرالله و علی‌رغم تهدیدات رژیم صهیونیستی به بیروت سفر کرد. او صبح جمعه ۱۳ مهرماه وارد بیروت شد.

وی ۲۶ آبان‌ماه در برنامه‌ای تلویزیونی درباره سفرش به بیروت گفت: ضرباتی به حزب‌الله وارد شده بود و لازم بود نمایشی از حمایت ایران از مقاومت را داشته باشیم و در صحنه حضور یابیم و به دوستان در جبهه مقاومت و حزب‌الله اطمینان خاطر بدهیم که ایران همچنان حامی مقاومت است و همچنین نمایشی باشد از اقتدار ایران. در بیروت ملاقات‌های خوبی انجام شد شرایط سختی بود. حزب‌الله دوباره کمر راست کرده و شروع کرده به مقاومت کردن و اکنون شاهدیم که تلفات زیادی از رژیم صهیونیستی می‌گیرد.

برچسب ها: سیدعباس عراقچی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
برگزیده
اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران
اتحادیه اروپا در اقدامی سیاسی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را که یک نهاد نظامی رسمی ایران به‌شمار می‌رود در فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی طبقه‌بندی کرد.
دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟ دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟
یک روزنامه کشور ترکیه از دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در این کشور خبر داد.
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
صفحه خبر بالای تصاویر