کد خبر: ۵۸۱۶۸
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۳

با گواهینامه ایرانی در عراق رانندگی کنید

وزیر کشور از امضای تفاهم‌نامه به رسمیت شناختن گواهینامه‌های ایران و عراق توسط هر دو کشور خبر داد و گفت: براساس این توافق، شهروندان عراقی با گواهینامه خودشان می‌توانند در ایران رانندگی و همچنین شهروندان با گواهینامه خودشان می‌توانند در داخل عراق تا سقف ۶ ماه تردد کنند.
با گواهینامه ایرانی در عراق رانندگی کنید

مخاطب ۲۴- مرکز اطلاع‌رسانی وزارت کشور اعلام کرد، اسکندر مؤمنی وزیر کشور امروز صبح شنبه ۴ اسفندماه، با عبدالامیر کامل الشمری، وزیر امور داخله عراق دیدار کرد.

مومنی در این دیدار گفت: در ابتدا از وزیر کشور و دولت جمهوری عراق بابت میهمان‌نوازی و تلاش‌هایشان در سهولت و فراهم کردن بستر‌های مناسب برای زائران ایرانی در مراسم اربعین تشکر می‌کنم.

وزیر کشور افزود: ایران و عراق دارای اشتراکات فراوانی هستند و یک پیوند عمیقی بین دو دولت و ملت وجود که این پیوند ناگسستنی است. کشور عراق نیز همواره در مناسبات جمهوری اسلامی ایران دارای جایگاه خاص و ویژه‌ای است. این کشور برای ایران تنها یک همسایه نیست و روح میلیون‌ها ایرانی برای عتبات عالیات پر می‌کشد.

وی با اشاره به موضوعات مطرح شده در نشست امروز، گفت: موضوعات بسیار مهم اربعین، همکاری‌های متقابل و همچنین موضوعات امنیت مرزی و مبارزه با جرائم سازمان‌یافته مثل قاچاق مواد مخدر و سلاح در این جلسه مطرح شد.

بیشتر بخوانید

مومنی تصریح کرد: امروز تصمیمات و توافقات بسیار خوبی با وزیر داخله عراق اتخاذ شد که بدون تردید روابط بین دو کشور را تحکیم کرده و ارتقاء خواهد داد.

وی ابراز داشت: امروز صورتجلسه چهارمین کارگروه مشترک امنیتی-انتظامی وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران و وزارت داخله جمهوری عراق در خصوص موضوعات مرزی و اربعین که مورد تأیید کارشناسان دو کشور قرار گرفت، امضا و تبادل می‌شود. به عبارتی این صورتجلسه شامل تمام جزئیاتی است که در اربعین و موضوعات مرزی باید مورد توجه دو طرف قرار گرفته و اجرایی شود.

مؤمنی در ادامه از امضای تفاهم‌نامه به رسمیت شناختن گواهینامه‌های ایران و عراق توسط هر دو کشور خبر داد و گفت: براساس این توافق، شهروندان عراقی با گواهینامه خودشان می‌توانند در ایران رانندگی و همچنین شهروندان با گواهینامه خودشان می‌توانند در داخل عراق تا سقف شش ماه تردد کنند.

وزیر کشور گفت: این توافق حاکی از اعتماد و احترام به قوانین داخلی و همچنین احترام به حقوق شهروندی هموطنان دو کشور است.

وی در پایان تأکید کرد: توافقاتی از این دست علاوه بر تسهیل رفت‌وآمد شهروندان دو کشور و تقویت گردشگری، به تعمیق روابط دو دولت و ملت کمک بیشتری خواهد کرد.

مومنی همچنین از برگزاری اجلاس منطقه‌ای مبارزه با مواد مخدر در سال شمسی آینده به میزبانی ایران خبر داد.

عبدالامیر الشمری وزیر امور داخله عراق نیز در این نشست، ضمن خوش‌آمدگویی به اسکندر مؤمنی وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران و هیأت ایرانی، گفت: امیدوارم این سفر‌ها مثمر ثمر بوده و روابط فی‌مابین استوار و محکم ادامه داشته باشد.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی دولت عراق برای برگزاری مطلوب مراسم اربعین و تأمین امنیت آن افزود: بر اساس تأکید نخست وزیر عراق، تمام تلاشمان برای همکاری بین دو کشور به‌ویژه در حوزه خدمت‌رسانی به زائران اربعین است.

وزیر امور داخله عراق با بیان اینکه اجلاس مبارزه با مواد مخدر هم که در گذشته در بغداد برگزار شد نتایج خوبی داشت، تصریح کرد: با همکاری کشورها، موفقیت‌هایی در این زمینه شاهد بودیم.

وی ابراز امیدواری کرد تبادل تجربیات میان دو کشور ادامه داشته باشد.

با توافق وزرای دو کشور مقرر شد دو کمیته خدماتی و امنیتی-انتظامی، موضوعات سفر اربعین را به صورت متمرکز و هماهنگ با هدف تسهیل سفر زائران پیگیری و عملیاتی کنند.

برچسب ها: اسکندر مومنی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
واکنش پزشکیان به ترامپ: از دستاورد‌های هسته‌ای دست نمی‌کشیم واکنش پزشکیان به ترامپ: از دستاورد‌های هسته‌ای دست نمی‌کشیم
رئیس جمهور گفت: مذاکره می‌کنیم و مذاکره خواهیم کرد؛ دنبال جنگ نیستیم ولی از جنگ نمی‌ترسیم. این‌گونه نیست که اگر ما را تهدید کنند، از حق مسلم‌مان پا پس خواهیم کشید؛ نه. ما دستاورد‌های پرافتخار نظامی، علمی، هسته‌ای و سایر حوزه‌ها را از دست نخواهیم داد.
تغییر رنگ چشم زیر نظر پلیس! تغییر رنگ چشم زیر نظر پلیس!
رئیس پلیس فتا از ورود این پلیس به تبلیغات عمل "تغییر رنگ چشم" و آمپول‌های لاغری در فضای مجازی خبر داد.
قضاوت بانوی ایرانی در فینال فوتسال آسیا قضاوت بانوی ایرانی در فینال فوتسال آسیا
داور ایرانی قرار است در فینال فوتسال جام ملت‌های آسیا قضاوت کند.
نمایشگاه کتاب تهران امروز به پایان می‌رسد نمایشگاه کتاب تهران امروز به پایان می‌رسد
سی‌وششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت) به کار خود پایان می‌دهد.
کرونا این بار کشنده تر! کرونا این بار کشنده تر!
به گفته متخصص بیماری‌های عفونی در هفته‌های اخیر، موارد ابتلا به ویروس کرونا به‌ویژه با زیرگونه‌های جدید امیکرون، در کشور روندی صعودی به خود گرفته است.
فرزندان مهرجویی قصاص نمی‌خواهند، چون پرونده را کامل نمی‌دانند! فرزندان مهرجویی قصاص نمی‌خواهند، چون پرونده را کامل نمی‌دانند!
«از انگیزه‌های شخصی هر کدام از فرزندان مرحوم مهرجویی برای صرف‌نظر کردن از حق قصاص بی‌اطلاع هستم، اما مسلما از نظر ما تحقیقات این پرونده کامل و کافی نبوده و موکل بنده هم بر این باور است که تحقیقات جامع صورت نگرفته و معمای این پرونده از نظر اولیای دم و وکلای آنها حل نشده است.»
روستای حسنلو در سایت سازمان جهانی گردشگری ثبت شد روستای حسنلو در سایت سازمان جهانی گردشگری ثبت شد
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی گفت: پرونده روستای حسنلو نقده در سایت سازمان جهانی گردشگری (UNTourism) بارگذاری شد.
برگزیده
واکنش پزشکیان به ترامپ: از دستاورد‌های هسته‌ای دست نمی‌کشیم واکنش پزشکیان به ترامپ: از دستاورد‌های هسته‌ای دست نمی‌کشیم
رئیس جمهور گفت: مذاکره می‌کنیم و مذاکره خواهیم کرد؛ دنبال جنگ نیستیم ولی از جنگ نمی‌ترسیم. این‌گونه نیست که اگر ما را تهدید کنند، از حق مسلم‌مان پا پس خواهیم کشید؛ نه. ما دستاورد‌های پرافتخار نظامی، علمی، هسته‌ای و سایر حوزه‌ها را از دست نخواهیم داد.
عراقچی: حفظ زیرساخت‌های هسته‌ای ایران غیرقابل مذاکره است عراقچی: حفظ زیرساخت‌های هسته‌ای ایران غیرقابل مذاکره است
وزیر خارجه ایران بر موضع منطقی تهران مبنی بر ضرورت بهره‌مندی از حقوق قانونی خود وفق معاهده منع اشاعه تأکید کرد.
طوق رفاقت امارات بر گردن دونالد ترامپ طوق رفاقت امارات بر گردن دونالد ترامپ
این نشان، که نام خود را از زاید بن سلطان آل نهیان، بنیان‌گذار و اولین رئیس امارات، گرفته است، بالاترین نشان مدنی امارات محسوب می‌شود و به عنوان نشانه‌ای از قدردانی و احترام به افراد برجسته اهدا می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر