کد خبر: ۴۷۳۰۵
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۸

دارو‌های ممنوعه برای سفر اربعین اعلام شد

رئیس اداره اجتماعی پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا از اعمال مجازات‌های سنگین در کشور عراق برای آن دسته از زائرانی که در هنگام سفر به این کشور در ایام اربعین حسینی (ع) اقدام به حمل و نگهداری مواد مخدر و دارو‌های ممنوعه کرده باشند، خبر داد.
دارو‌های ممنوعه برای سفر اربعین اعلام شد

مخاطب۲۴- سرهنگ علیرضا داسارگر با اشاره به نزدیک شدن به ایام راهپیمایی اربعین حسینی اظهار کرد: کشور عراق، نسبت به حمل مواد مخدر توسط افراد، حتی به مقدار کمتر از یک گرم حساسیت بالایی داشته و در صورت مشاهده با چنین مواردی برابر قانون و با قاطعیت با مجرمین برخورد می‌کند.

رئیس اداره اجتماعی پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا در بخش دیگری از سخنان خود بر ارتقاء توانمندی‌های اطلاعاتی و فنی پلیس در کشف هرگونه مواد مخدر جاساز شده توسط مجرمان تاکید کرد و گفت: از آنجایی که جمهوری اسلامی ایران و همچنین دولت عراق در سال‌های اخیر، مبادی خروجی و ورودی خود را به آخرین امکانات کنترلی و حفاظتی مجهز کرده‌اند، لذا با بهره‌گیری از تجهیزات فنی پیشرفته و دستگاه‌های موادیاب؛ در چهره زنی، رصد و بازرسی وسایل همراه زائران و نیز شناسایی متهمان و کشف جاساز‌های مواد مخدر از قابلیت بسیار بالایی برخوردار هستند.

دارو‌های ممنوعه در کشور عراق چیست؟

وی در ادامه به حبس‌های طولانی مدت و جریمه‌های سنگین نقدی حمل کنندگان دارو‌های ممنوعه و غیر مجاز توسط زائران به مقصد کشور عراق اشاره کرد و گفت: حمل دارو در اشکالی نظیر قرص، شربت و آمپول که حاوی کدئین و یا مواد مخدر از جمله دیازپام، فلورازپام، کلونازپام اگزاز پام، لورازپام، شربت تریاک، دیفن اکسیلا، استامینوفن کدئین، متادون، ترامادول، ریتالین، بوپونورفین (b۲)، دارو‌های بیماری صرع و سرطان و ... که به نوعی حاوی مقادیری مواد مخدر بوده، بر اساس قوانین کشور عراق جرم محسوب شده و در صورت کشف، ضمن ممانعت از ادامه سفر زائر، برای وی پرونده قضایی تشکیل و برا تحمل حبس و جزای نقدی به مراجع قضایی معرفی می‌شود.

داسارگر افزود: از این رو از زائران گرانقدر درخواست داریم از همراه داشتن هرگونه داروی گیاهی مشکوک مانند شیرین بیان، قره قروت و... که از لحاظ ساختاری شباهت زیادی به مواد مخدر دارد و از طرفی ممکن است برای مامورین کشور عراق ناشناخته باشد، خودداری کنند.
وی گفت: بازداشت هریک از مرتکبان جرایم ذکر شده در کشور عراق تابع محدودیت سنی و جنسیت نبوده و به صرف کشف موادمخدر، فرد حامل آن بازداشت خواهد شد و در برخی موارد افرادی با سن بالای ۸۰ سال نیز بازداشت شده‌اند. افزون بر آن مراحل دادرسی و محاکمه با قاطعیت انجام پذیرفته و زائران به حبس طولانی مدت محکوم می‌شوند.

رئیس اداره اجتماعی پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا همچنین تصریح کرد: از آنجایی که بلای خانمان سوز مواد مخدر و اعتیاد، استطاعت زائر را از نظر جسمی و روانی از بین می‌برد؛ بنابر این توصیه می‌شود، اگر فردی به هر نحو مبتلا به سوء مصرف مواد مخدر یا روانگردان‌ها است پیش از اعزام نسبت به درمان و بازپروری روحی و جسمی مبادرت ورزیده تا ضمن آماده شدن برای ورود به سرزمین عتبات عالیات با بازسازی جسمی و روحی برای پاکسازی صفات اماره از خود حرکت کند.

داسارگر اضافه کرد: امیدواریم با مطالعه و به کار بستن تذکرات، شاهد دستگیری و بازداشت احتمالی زائران به دلیل حمل مواد مخدر چه در ایران و چه در عراق نباشیم.

برچسب ها: اربعین حسینی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر