کد خبر: ۴۵۹۹۸
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۰
جزئیاتی از توافق مهم ایران و عراق

وزیر کشور: اقدامات برای احداث و ساماندهی مرز شلمچه آغاز شد

وزیر کشور گفت: گفت: اقدامات برای احداث و ساماندهی مرز شلمچه آغاز شد، اما تا زمان باقی مانده تا اربعین آماده نخواهد شد. اما دیگر اقدامات از جمله سایه بان‌ها، تسریع در ورود زائران، افزایش مه‌پاش‌ها و... تا پیش از اربعین انجام خواهد شد. تمام تلاش‌ها برای تسهیل ورود زائران و رسیدن به کربلای مقدس با طرف ایرانی انجام خواهد شد.
وزیر کشور: اقدامات برای احداث و ساماندهی مرز شلمچه آغاز شد

مخاطب ۲۴- احمد وحیدی امروز، ۲۲ تیرماه پس از بازید از مرز شلمچه و حضور در کشور عراق و بندر السیبه جهت هماهنگی‌های لازم برای برگزاری با شکوه پیاده‌روی اربعین حسینی، اظهار کرد: از مردم شریف عراق به خاطر میزبانی و اهتمام جدی در موضوع اربعین و زوار اباعبدالله الحسین علیه السلام، تشکر می‌کنم. امسال نیز مانند سال گذشته همراه وزیر محترم امور داخلی عراق از مرز‌ها بازدید کردیم و مسایل بررسی و تصمیمات خوبی اتخاذ شد. اقدامات لازم انجام شده است و امیدواریم شاهد برگزاری خوب مراسم پیاده‌روی اربعین برای همه زوار باشیم.

بیشتر بخوانید

وی گفت: با تصمیمات گرفته شده در حوزه‌های حمل و نقل، بهداشت و هلال احمر، عبور سریع از مرز و هماهنگی بیشتر میان بخش‌های گذرنامه اتخاذ شد تا امسال نیز مشکلی نداشته باشیم. امیدواریم خدماتی که ارایه می‌شود از سال گذشته بهتر باشد.

وزیر کشور بیان کرد: درباره تقویت حمل و نقل عمومی از شلمچه به نجف و کربلا نیز بحث شد و کشور عراق پذیرفت که اگر اتوبوس‌های مناسب داشته باشیم، به تسهیل حمل و نقل کمک کنیم. البته جزییات آن همچنان در دستور بررسی خواهد بود، اما موافقت اصولی انجام شد. همچنین برای راه‌اندازی خط دریایی خرمشهر بصره بحث شد و کلیات مورد توافق است، اما درباره جزییات در جلسات اجرایی بعدی بحث خواهد شد.

همچنین عبدالامیر الشمری وزیر کشور عراق با اشاره به پیش بینی ورود بالغ بر ۵ میلیون زایر بین‌المللی، گفت: اقدامات برای احداث و ساماندهی مرز شلمچه آغاز شد، اما تا زمان باقی مانده تا اربعین آماده نخواهد شد. اما دیگر اقدامات از جمله سایه بان‌ها، تسریع در ورود زائران، افزایش مه‌پاش‌ها و... تا پیش از اربعین انجام خواهد شد. تمام تلاش‌ها برای تسهیل ورود زائران و رسیدن به کربلای مقدس با طرف ایرانی انجام خواهد شد.

برچسب ها: احمد وحیدی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر