کد خبر: ۵۸۱۶۸
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۳

با گواهینامه ایرانی در عراق رانندگی کنید

وزیر کشور از امضای تفاهم‌نامه به رسمیت شناختن گواهینامه‌های ایران و عراق توسط هر دو کشور خبر داد و گفت: براساس این توافق، شهروندان عراقی با گواهینامه خودشان می‌توانند در ایران رانندگی و همچنین شهروندان با گواهینامه خودشان می‌توانند در داخل عراق تا سقف ۶ ماه تردد کنند.
با گواهینامه ایرانی در عراق رانندگی کنید

مخاطب ۲۴- مرکز اطلاع‌رسانی وزارت کشور اعلام کرد، اسکندر مؤمنی وزیر کشور امروز صبح شنبه ۴ اسفندماه، با عبدالامیر کامل الشمری، وزیر امور داخله عراق دیدار کرد.

مومنی در این دیدار گفت: در ابتدا از وزیر کشور و دولت جمهوری عراق بابت میهمان‌نوازی و تلاش‌هایشان در سهولت و فراهم کردن بستر‌های مناسب برای زائران ایرانی در مراسم اربعین تشکر می‌کنم.

وزیر کشور افزود: ایران و عراق دارای اشتراکات فراوانی هستند و یک پیوند عمیقی بین دو دولت و ملت وجود که این پیوند ناگسستنی است. کشور عراق نیز همواره در مناسبات جمهوری اسلامی ایران دارای جایگاه خاص و ویژه‌ای است. این کشور برای ایران تنها یک همسایه نیست و روح میلیون‌ها ایرانی برای عتبات عالیات پر می‌کشد.

وی با اشاره به موضوعات مطرح شده در نشست امروز، گفت: موضوعات بسیار مهم اربعین، همکاری‌های متقابل و همچنین موضوعات امنیت مرزی و مبارزه با جرائم سازمان‌یافته مثل قاچاق مواد مخدر و سلاح در این جلسه مطرح شد.

بیشتر بخوانید

مومنی تصریح کرد: امروز تصمیمات و توافقات بسیار خوبی با وزیر داخله عراق اتخاذ شد که بدون تردید روابط بین دو کشور را تحکیم کرده و ارتقاء خواهد داد.

وی ابراز داشت: امروز صورتجلسه چهارمین کارگروه مشترک امنیتی-انتظامی وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران و وزارت داخله جمهوری عراق در خصوص موضوعات مرزی و اربعین که مورد تأیید کارشناسان دو کشور قرار گرفت، امضا و تبادل می‌شود. به عبارتی این صورتجلسه شامل تمام جزئیاتی است که در اربعین و موضوعات مرزی باید مورد توجه دو طرف قرار گرفته و اجرایی شود.

مؤمنی در ادامه از امضای تفاهم‌نامه به رسمیت شناختن گواهینامه‌های ایران و عراق توسط هر دو کشور خبر داد و گفت: براساس این توافق، شهروندان عراقی با گواهینامه خودشان می‌توانند در ایران رانندگی و همچنین شهروندان با گواهینامه خودشان می‌توانند در داخل عراق تا سقف شش ماه تردد کنند.

وزیر کشور گفت: این توافق حاکی از اعتماد و احترام به قوانین داخلی و همچنین احترام به حقوق شهروندی هموطنان دو کشور است.

وی در پایان تأکید کرد: توافقاتی از این دست علاوه بر تسهیل رفت‌وآمد شهروندان دو کشور و تقویت گردشگری، به تعمیق روابط دو دولت و ملت کمک بیشتری خواهد کرد.

مومنی همچنین از برگزاری اجلاس منطقه‌ای مبارزه با مواد مخدر در سال شمسی آینده به میزبانی ایران خبر داد.

عبدالامیر الشمری وزیر امور داخله عراق نیز در این نشست، ضمن خوش‌آمدگویی به اسکندر مؤمنی وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران و هیأت ایرانی، گفت: امیدوارم این سفر‌ها مثمر ثمر بوده و روابط فی‌مابین استوار و محکم ادامه داشته باشد.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی دولت عراق برای برگزاری مطلوب مراسم اربعین و تأمین امنیت آن افزود: بر اساس تأکید نخست وزیر عراق، تمام تلاشمان برای همکاری بین دو کشور به‌ویژه در حوزه خدمت‌رسانی به زائران اربعین است.

وزیر امور داخله عراق با بیان اینکه اجلاس مبارزه با مواد مخدر هم که در گذشته در بغداد برگزار شد نتایج خوبی داشت، تصریح کرد: با همکاری کشورها، موفقیت‌هایی در این زمینه شاهد بودیم.

وی ابراز امیدواری کرد تبادل تجربیات میان دو کشور ادامه داشته باشد.

با توافق وزرای دو کشور مقرر شد دو کمیته خدماتی و امنیتی-انتظامی، موضوعات سفر اربعین را به صورت متمرکز و هماهنگ با هدف تسهیل سفر زائران پیگیری و عملیاتی کنند.

برچسب ها: اسکندر مومنی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.