کد خبر: ۵۸۱۶۵
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۲

آینده ورزشی حسن یزدانی چه خواهد شد؟

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد، گفت: بعد از بازگشت حسن یزدانی به تمرینات مشخص خواهد شد او در چه وزنی مبارزه خواهد کرد.
آینده ورزشی حسن یزدانی چه خواهد شد؟

مخاطب ۲۴- پژمان درستکار درباره اعزام چهره‌های مطرح کشتی آزاد ایران به رقابت‌های رنکینگ آلبانی، اظهار کرد: در راستای اهداف فنی لازم بود که نفرات المپیک و قهرمانی جهان به غیر از نخودی و آذرپیرا که جراحی کرده‌اند، از طریق یک رویداد تدارکاتی خوب وارد چرخه انتخابی تیم ملی شوند. بر همین اساس نیز رحمان عموزاد، یونس امامی، کامران قاسمپور، مجتبی گلیج و امیرحسین زارع به رقابت‌های رنکینگ آلبانی اعزام می‌شوند. سرمربی تیم ملی کشتی آزاد با بیان این که رقابت‌های رنکینگ آلبانی با توجه به حضور چهره‌های مطرح کشتی جهان یک رویداد سنگین و سطح بالا محسوب می‌شود، گفت: بچه‌های ما از نظر بدنی طبیعتا نباید در پیک آمادگی باشند، اما خدا را شکر شرایط خوبی دارند و آماده حضور در این رویداد هستند. هم‌چنین در کنار این نفرات، برخی از چهره‌های جوان کشتی ایران نیز با هدف پشتوانه‌سازی و نگاه به المپیک، عازم آلبانی می‌شوند.

او در ادامه درباره شرایط حسن یزدانی نیز گفت: حسن مرتب با با کادر فنی و فدراسیون در ارتباط نزدیک است و برخی از جلسات تمرینی خود را نیز در سالن بدنسازی کمپ تیم‌های ملی انجام می‌دهد و هفته‌ای دو یا ۳ مرتبه با آقای دبیر یا من ارتباط و هماهنگی دارد. او قرار است اوایل فروردین به فرانسه برود تا پزشک جراح پس از بررسی‌هایی که خواهد داشت، نظر نهایی خود را درباره یزدانی اعلام کند.

درستکار در ادامه گفت‌و‌گو با ایسنا در پاسخ به این سوال که یزدانی با توجه به افزایش وزن قرار است در وزن ۹۲ یا ۹۷ کیلوگرم به کشتی خود ادامه بدهد، خاطرنشان کرد: یزدانی قطعا دیگر در وزن ۸۶ کیلوگرم کشتی نمی‌گیرد. پس از بازگشت او به تمرینات مشخص خواهد شد در وزن ۹۲ یا ۹۷ کیلوگرم کشتی خواهد گرفت.

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد درباره این که کامران قاسمپور در نهایت در کدام وزن کشتی خواهد گرفت؟ گفت: قاسمپور در مسابقات رنکینگ آلبانی در وزن ۹۲ کیلوگرم به میدان می‌رود. این که او نیز در کدام وزن به میدان برود قبل از مسابقات جام تختی مشخص خواهد شد.

وی درباره نفرات اعزامی به رقابت‌های قهرمانی آسیا که از ۵ فردوردین سال آینده در اردن برگزار می‌شود، نیز اظهار کرد: با توجه به اهمیت پشتوانه‌سازی در کشتی آزاد ایران و نگاه به المپیک، تمامی نفرات اعزامی ایران به رقابت‌های قهرمانی آسیا را کشتی‌گیران جوان و زیر ۲۳ سال ایران تشکیل می‌دهند. برای اولین‌بار در تاریخ است که تیم زیر ۲۳ سال عازم مسابقات قهرمانی آسیا می‌شود.

درستکار خاطرنشان کرد: هدف ما از این کار تزریق کشتی‌گیران مستعد به بدنه کشتی ایران بعد از المپیک است. تمام سعی ما این است که با حفظ سرمایه‌های موجود، یکسری از نفرات جوان و آینده‌دار را با محک در رویداد‌های مختلف به مرور وارد بدنه تیم ملی کنیم. بر همین اساس نیز در مسابقات آسیایی نگاه نتیجه گرا نداریم و نگاه‌مان به آینده است. امیدوارم با دعای خیر مردم، کشتی‌گیران ما در رقابت‌های آلبانی و هم‌چنین قهرمانی آسیا موفق باشند.

برچسب ها: پژمان درستکار
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
شرایط استقلال از سال گذشته بهتر است شرایط استقلال از سال گذشته بهتر است
حجت نظری: استقلال امسال شرایط بهتری دارد؛ در شرایط سخت، فوتبال دلخوشی مردم است و امیدوار هستم استقلال به قهرمانی و همچنین ستاره سوم برسد.
توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری
در حال حاضر بازیکن زیر نظر پزشک و فیزیوتراپیست تیم، برنامه‌های تمرین و فیزیوتراپی را دنبال می‌کند و کادر فنی همه روزه در جریان روند کار قرار می‌گیرد
صفحه خبر بالای تصاویر