کد خبر: ۶۱۹۰۵
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۵
علیرضا دبیر:

یزدانی هر زمان احساس آمادگی کرد می‌تواند وارد چرخه انتخابی تیم ملی شود

رئیس فدراسیون کشتی گفت: تیم‌های منتخب کشتی آزاد و فرنگی کشورمان در سومین مرحله مسابقات رنکینگ‌دار سال ۲۰۲۵ در مغولستان حضور خواهند یافت.
یزدانی هر زمان احساس آمادگی کرد می‌تواند وارد چرخه انتخابی تیم ملی شود

مخاطب ۲۴- علیرضا دبیر روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: البته حسن رنگرز سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی تغییراتی را در ترکیب تیم ملی داشته و قرار است برخی از ملی‌پوشان به ارمنستان اعزام شوند چرا که رنکینگ‌شان برای مسابقات جهانی خوب است و البته با توجه به آماری که گرفتیم در ارمنستان حریفان بهتری هم حضوردارند.

وی در ارزیابی خود از رقابت‌های کشتی آزاد جام تختی در اصفهان نیز گفت: همه چیز در چرخه تیم ملی دیده شده و بعضا مشاهده می‌شود کسی که اصلا کشتی را نمی‌شناسد بدون آنکه چرخه را خوانده باشد اظهار نظر می‌کند در حالی که در مورد همه وزن‌ها دقیقا توضیح داده شده است.

بیشتر بخوانید

دبیر تصریح کرد: ۵۰ سال می‌گفتند حق ما را خوردند، اما الان دیگر کسی نمی‌تواند بگوید که حقشان خورده شده است. البته حق هم آن چیزی نیست که همه را به یک شکل ببینیم بلکه کسی که مدال جهان و المپیک دارد حتما باید یک یا دو گام نسبت به بقیه درچرخه انتخابی تیم ملی کشتی جلوتر باشد.

دارنده مدال طلای بازی‌های المپیک ۲۰۰۰ سیدنی تصریح کرد: انتظار ما از تیم‌های ملی کشتی در جهانی زاگرب بالا است و مهم این که ما تلاش خود را انجام دهیم. البته ما همیشه با روسیه و آمریکا رقابت داشتیم.

دبیر در خصوص آخرین شرایط حسن یزدانی نیز گفت: آماری که من دارم این است که او همه روزه تمرینات بدنسازی کتف را انجام می‌دهد و بعد از جهانی کرواسی در رابطه با او تصمیم خواهیم گرفت. البته تا لحظه آخر با توجه به جایگاهی که دارد این آمادگی را داریم همانند محمدعلی آذرپیرا و محمد نخودی وارد چرخه انتخابی تیم ملی شود.

رقابت‌های رنکینگ‌دار اولان‌باتور مغولستان خرداد ماه امسال برگزار خواهد شد و پس از آن در تیرماه هم چهارمین مسابقات رنکینگ‌دار سال ۲۰۲۵ در بوداپست مجارستان خواهد بود.

مسابقات رنکینگ‌دار کرواسی بهمن سال ۱۴۰۳ و تیرانا آلبانی نیز اسفند سال گذشته برگزار شدند.

برچسب ها: علیرضا دبیر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر