کد خبر: ۶۴۴۵۲
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۶

از خالد اسلامبولی تا سید حسن نصرالله

آئین نامگذاری و پلاک کوبی خیابانی در منطقه ۶ تهران به نام شهید «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان با حضور جمعی از مسئولان برگزار شد.
از خالد اسلامبولی تا سید حسن نصرالله

به گزارش مخاطب ۲۴: خیابان حدفاصل شهید بهشتی تا ابتدای خیابان گاندی، طی مراسمی به نام «سید حسن نصرالله» سومین دبیرکل حزب‌الله لبنان نام‌گذاری و پلاک‌کوبی شد. در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن اختری، رئیس کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین، حجت‌الاسلام و المسلمین میثم امرودی مشاور فرهنگی شهردار تهران، سید مرتضی روحانی شهردار منطقه ۶ و جمعی از خانواده شهدا، مدیران شهری و فعالان فرهنگی حضور داشتند.

در این آئین، حجت‌الاسلام اختری با اشاره به نقش تاریخی و راهبردی سید حسن نصرالله در دفاع از ملت‌های منطقه، از اقدام شهرداری تهران برای حفظ نام و یاد سردار خط مقدم مقاومت قدردانی کرد. وی تأکید کرد: تهران به‌عنوان قلب تپنده جهان اسلام، باید هویت خود را در چهره شهر هم نمایان کند.

در ادامه مراسم، رئیس کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین با اشاره به اهمیت عناصر فرهنگی در مدیریت هویت شهر گفت: فضا‌های عمومی ما باید روایت‌گر ارزش‌ها و باور‌های ملی-منطقه‌ای باشند. نام‌گذاری خیابانی به نام سید حسن نصرالله، روایت‌گر پیوند تهران با جریان مقاومت است.

وی همچنین از شهرداری تهران برای نام‌گذاری یکی از معابر مهم پایتخت به نام شهید سید حسن نصرالله تشکر کرد و این اقدام را تجلیل از راه مقاومت، و نمادی از پیوند فرهنگی و اعتقادی میان ملت ایران و جریان مقاومت توصیف کرد.

سید مرتضی روحانی، شهردار منطقه ۶ نیز در حاشیه مراسم گفت: شهر فقط مجموعه‌ای از خیابان و ساختمان نیست؛ شهر یک نظام نمادین است که ارزش‌ها، باور‌ها و هویت تاریخی و فرهنگی ملت را بازتاب می‌دهد. وقتی نام سید حسن نصرالله بر خیابان‌های تهران می‌نشیند، این تنها یک نام نیست؛ بلکه صدایی است که می‌گوید مردم این شهر فراموش نمی‌کنند که چه کسانی برای عزت، کرامت و آزادگی ایستاده‌اند.

منبع: انتخاب

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.