کد خبر: ۵۷۸۱۰
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۰

خاتمی: مردم با حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن، جواب ترامپ را دادند

خطیب نماز جمعه این هفته تهران گفت: دشمن تهدید می‌کند که «یا تعامل یا بمباران» و در مقابل مردم حضور باشکوهی در راهپیمایی داشتند، به طوری که هوا در بعضی از استان‌ها زیر صفر درجه بود، اما باز هم مردم حضور باشکوهی داشتند و جواب ترامپ را دادند.
خاتمی: مردم با حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن، جواب ترامپ را دادند

مخاطب۲۴- آیت الله سید احمد خاتمی امروز در خطبه‌های نماز جمعه تهران با تبریک ولادت امام زمان (عج)، به حدیثی از امام صادق (ع) درباره ویژگی‌های یاران امام زمان (عج) اشاره و اظهار کرد: اعتقاد به مهدویت تنها یک اعتقاد شیعی نیست و اعتقاد الهیون عالم است؛ لذا هر کسی خدا را قبول دارد، مهدویت را هم قبول دارد.

وی افزود: اعتقاد به مهدویت اعتقاد بین‌المللی اسلامی است و همه مذاهب حضرت مهدی (عج) را قبول دارند. اعتقاد به مهدویت ستون فقرات اعتقاد شیعی است.

خاتمی با بیان اینکه بیش از ۲ هزار روایت از امامان درباره امام زمان (عج) موجود است، گفت که اعتقاد به مهدویت، پولادین و محکم و عین توحید است. پای این اعتقاد ایستاده‌اید و ان شاءالله همچنان ایستاده خواهید ماند.

خاتمی در خطبه دوم نماز جمعه این هفته تهران گفت: عصر غیبت امام زمان (عج) عصر تکلیف و دینمداری و نه عصر خداحافظی با دین است. مسئولیت منتظران امام زمان (عج) در این عرصه بیش از دیگران است. منتظر واقعی آن فردی است که از دینش در عصر غیبت پاسداری می‌کند که البته کار سختی است. منتظران امام زمان (عج) پای علم، دین و ارزش‌ها بایستید که اجر فراوانی برای شما خوبان تدارک دیده‌اند.

وی افزود: روز میلاد حضرت ولیعصر روز جهانی مستضعفین نامیده شده که انصافا خوش سلیقگی شده است. همچنین به نام روز سربازان گمنام امام زمان (عج) نامگذاری شده که شامل همه نهاد‌های اطلاعاتی به ویژه وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه می‌شود. این خدمتگزاران گمنام و بی‌نام و نشان که نمی‌توانند خودشان را نشان داده و خیلی از خدماتشان را نمی‌توانند بازگو کنند.

انقلاب اسلامی نهضت آزادی فلسطین را فریاد زد

امام جمعه موقت تهران با اشاره به سالروز شهادت حجت‌الاسلام شهید سید عباس موسوی دبیر سابق حزب‌الله به دست صهیونیست‌ها گفت: ۲۹ بهمن سالگرد قیام مردم تبریز به مناسبت چهلمین روز شهدای قم است که انصافا امید مجددی به نهضت و انقلاب داد و کار بزرگی بود؛ ۳۰ بهمن نیز سالروز گشایش سفارت فلسطین در محل سفارت رژیم صهیونیستی در تهران پیش از انقلاب در بهمن ۱۳۵۷ است. انقلاب اسلامی نهضت آزادی فلسطین را فریاد زد و همچنان فریاد می‌زند و به یاری خداوند روزی آزادی فلسطین را در همین نماز جمعه جشن خواهیم گرفت.

خاتمی با قدردانی از حضور پرشور و شایسته مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: در این رابطه مقام معظم رهبری بهترین و زیباترین سخن را بیان کردند؛ ایشان تاکید داشتند که این حضور همگانی بود و اختصاصی به یک استان و به یک شهر نداشت. راهپیمایی در ۴۰ هزار شهر و روستا و عشایر با حضور بانشاط جوانان به عنوان نسل‌های دوم و سوم انقلاب یا چهارم انقلاب صورت گرفت که این حضور مختص به ایران است. در کشور‌های دیگر که انقلاب شده، بعد از چند سال چند نفر در سالنی جمع شده و تجمع تشریفاتی دارند، اما در ایران میلیون‌ها آدم با عشق و انگیزه به صحنه می‌آیند.

پیام انقلاب به نسل‌های بعدی منتقل شده است

وی اضافه کرد: ۷۰ درصد از اول انقلابی‌ها از دنیا رفته‌اند، این یعنی پیام انقلاب به نسل‌های بعدی منتقل شده که طبق تحقیق راهپیمایی امسال از هر سال باشکوه‌تر بوده به طوری که طبق آمار‌ها حضور در راهپیمایی در بعضی نقاط ۲۵ درصد بیشتر بوده است.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به فرمایش رهبر انقلاب درباره «حضور بهنگام» در راهپیمایی گفت: دشمن تهدید می‌کند که «یا تعامل یا بمباران» و در مقابل مردم حضور باشکوهی در راهپیمایی داشتند، به طوری که هوا در بعضی از استان‌ها زیر صفر درجه بود، اما باز هم مردم حضور باشکوهی داشتند و جواب ترامپ را دادند.

وی افزود: ترامپ تئوری مرد دیوانه را دارد؛ این طرح برای نیکسون است که می‌گوید یک جوری ما را معرفی کن که مردم بترسند، به مردم بگویید انگشت ما رو ماشه است و اگر تخلف کنید، می‌زنیم. او به نماینده خودش در سازمان ملل گفته که من را وحشتناک نشان دهید؛ چشم، مردم ما شمایی که دوست داری دیوانه‌ات بخوانند را به فضل خدا دیوانه‌تر خواهند کرد.

مردم با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن به دشمن گفتند ما پای انقلاب ایستاده‌ایم

خاتمی با بیان اینکه راهپیمایی ۲۲ بهمن پیام اتحاد داشت، گفت: از ابتدای انقلاب اختلاف سلیقه وجود داشته، اکنون هم هست و در آینده هم خواهد بود، اما وقتی اهداف والا مطرح می‌شود، این مردم همچون ۵ انگشت در کنار هم قرار گرفته و تبدیل به مشت می‌شوند؛ انصافا مردم پیام اتحاد را گرفتند و منتقل کردند و به دشمن گفتند ما پای انقلاب ایستاده‌ایم.

خطیب جمعه تهران گفت: انعکاس اظهار نظر صریح مردم در راهپیمایی یکی از کار‌های خوب صداوسیما بود، مردم می‌گفتند ما مشکلات و گرانی داریم، اما انقلابمان را به این چیز‌ها نمی‌دهیم و این به معنای بصیرت است. همان بصیرتی که مدام مقام معظم رهبری آن را بیان می‌کنند

وی با اشاره به اظهارات رئیس‌جمهور در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: رئیس جمهور در سخنانی صریح و راهگشا بیان داشت که اگر ترامپ اهل مذاکره است این غلط‌ها چیست؟ این حرف درست، حرف دل ملت ایران است و اینکه فرمایشات مقام معظم رهبری فصل الخطاب است.

خاتمی تاکید کرد که گام‌های برداشته شده در راهپیمایی ۲۲ بهمن، گام‌های دشمن ستیز بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
باز هم جنجالی جدید از جاستین بیبر! باز هم جنجالی جدید از جاستین بیبر!
جاستین بیبر که به تیپ‌های خاصش معروف است یا یک ظاهر متمایز در مجامع عمومی حاضر شد
بیژن مرتضوی: سالی بیش از هزار پیشنهاد ازدواج دارم! بیژن مرتضوی: سالی بیش از هزار پیشنهاد ازدواج دارم!
بیژن مرتضوی گفت: سالی هزار نفر به من پیشنهاد ازدواج می‌دهند.
فواید فوق العاده نوشیدنی دانه چیا و زنجبیل برای سلامتی فواید فوق العاده نوشیدنی دانه چیا و زنجبیل برای سلامتی
نحوه آغاز کردن روز به شما کمک می‌کند تا زندگی بهتری داشته باشید و نوشیدنی و غذایی که صبح‌ها می‌خورید بخش مهمی از آن را تشکیل می‌دهد.
اینترنت استارلینک مستقیم برای ۵ کشور اینترنت استارلینک مستقیم برای ۵ کشور
اینترنت استارلینک مستقیم در گوشی‌های موبایل اکنون در پنج کشور فعال است.
نام‌گذاری یک خیابان در کوی دانشگاه تهران به نام مرحوم امیرمحمد خالقی نام‌گذاری یک خیابان در کوی دانشگاه تهران به نام مرحوم امیرمحمد خالقی
عضو کمیسیون آموزش مجلس می‌گوید قرار است یک مدرسه و یک خیابان در کوی دانشگاه تهران به نام مرحوم امیرمحمد خالقی دانشجوی دانشگاه تهران گذاشته شود.
دلیل حجم بالای خودکشی خانم‌های خانه دار چیست؟ دلیل حجم بالای خودکشی خانم‌های خانه دار چیست؟
«در سال ۱۴۰۱ زنان خانه‌دار، رتبه چهارم مرگ ناشی از خودکشی را داشتند، اما در اقدام با ۳۲/۸ درصد اول بودند، بعد از آنها شاغلان قرار می‌گیرند با ۱۸/۸ درصد و رتبه بعدی به دانش‌آموزان اختصاص پیدا می‌کند با ۱۵/۲ درصد.»
یک تا ۸ میلیون تومان جریمه برای شکار غیرقانونی! یک تا ۸ میلیون تومان جریمه برای شکار غیرقانونی!
«مجازات تعیین‌شده در قانون اساسی برای صید و شکار غیرقانونی، بیشتر شبیه به شوخی است تا تنبیه؛ به جای اینکه مانع وقوع جرم شود، مشوق ارتکاب جرم است. یعنی ما مجازات نقدی داریم در حد ۳۰۰ هزار تومان، یک میلیون تومان و نهایتاً ۸ میلیون تومان. مجازات حبس هم در این سال‌ها با توجه به دیدگاه حبس‌زدایی، بیشتر به جزای نقدی بدل شده است.»
برگزیده
ضارب سلمان رشدی «مجرم» شناخته شد ضارب سلمان رشدی «مجرم» شناخته شد
مردی که سلمان رشدی را با چاقو هدف قرار داده بود، به اتهام تلاش برای قتل مجرم شناخته شد. این مرد ممکن است تا ۳۲ سال زندانی شود.
ادعای جنجالی مالک شریعتی درباره استیضاح همتی ادعای جنجالی مالک شریعتی درباره استیضاح همتی
مالک شریعتی نماینده اصولگرای مجلس گفت: برخی با پیشنهاد‌های مالی در مجلس به دنبال عدم استیضاح همتی هستند
پیشنهاد آمریکا برای خروج زلنسکی از اوکراین پیشنهاد آمریکا برای خروج زلنسکی از اوکراین
در بحبوحه تشدید تنش‌ها میان آمریکا و اوکراین، یکی از افراد نزدیک به رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ پیشنهاد داده است که رئیس‌جمهور اوکراین این کشور را به مقصد فرانسه ترک کند.
صفحه خبر بالای تصاویر