کد خبر: ۵۷۸۸۱
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۴

تشکر قالیباف از موضع پزشکیان درباره مذاکره با آمریکا

قالیباف گفت: از آقای پزشکیان تشکر ویژه می‌کنم که در موضوع مذاکره با رئیس‌جمهور متوهم آمریکا با پایبندی به اصول وفاق، رهنمود هوشمندانه‌ی رهبر انقلاب را فصل الخطاب اعلام کردند و دشمن را از دو قطبی سازی بر سر مذاکره ناامید کردند.
تشکر قالیباف از موضع پزشکیان درباره مذاکره با آمریکا

مخاطب۲۴- محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود در جلسه علنی امروز قوه مقننه، گفت: حضور عاشقانه مردم در جشن‌های نیمه شعبان در تمامی شهر‌ها و محله‌ها و در مسجد مقدس جمکران در سالروز ولادت حضرت صاحب الزمان مهدی موعود (عج) پرشور و مثال زدنی بود و بار دیگر عمق محبت و ارادت ملت شریف ایران به خاندان خوبی و مهربانی اهل بیت (ع) را به نمایش گذاشت.

رئیس قوه مقننه در ادامه ضمن گرامیداشت فرا رسیدن سالروز قیام مردم تبریز بمناسبت چهلمین روز شهادت شهدای قم در سال ۵۶ افزود: قیام مردم تبریز در آن سال به تعبیر رهبرمعظم انقلاب حادثه‌ای تاریخ‌ساز بود ومسیر تاریخ را دگرگون ساخت. مردم تبریز با قیام خود، پیام انقلاب را به موقع و با وظیفه‌شناسی و از خود گذشتگی در سراسر کشور منتشر کردند و به پیشگام حرکت تاریخی انقلاب اسلامی بدل شدند و در سال‌های بعد نیز همواره از ارکان مورد اتکای کشور و انقلاب بودند.

بیشتر بخوانید

قالیباف افزود: همچنین جا دارد از ملت شریف ایران که با حضور پرشور و بموقع خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن اتحاد، همدلی و عشق خود به ایران عزیزمان را به نمایش گذاشتند تقدیر و تشکر کنم. در برابر نجابت، شرافت، لطف و از خودگذشتگی این مردم سربلند سر تعظیم فرود می‌آورم.

وی عنوان کرد: وظیفه ما مسئولین آن است که با تلاش مجاهدانه و بی وقفه برای رفع مشکلات اقتصادی و حل مسائل کشور، گوشه‌ای از این محبت‌ها را جبران کنیم.

رئیس قوه مقننه خاطرنشان کرد: در پایان لازم می‌دانم از آقای دکتر پزشکیان نیز تشکر ویژه کنم که در موضوع مذاکره با رئیس‌جمهور متوهم آمریکا با پایبندی به اصول وفاق، رهنمود هوشمندانه‌ی رهبر انقلاب را فصل الخطاب اعلام کردند و دشمن را از نقشه‌ای که برای دو قطبی سازی بر سر مذاکره کشیده بود ناامید کردند.

وی تاکید کرد: صدای واحد از سوی مسئولین کشور و پیام یکپارچگی ذیل سیاست‌های رهبر حکیم انقلاب مهمترین دستاورد وفاق مورد نظر رئیس جمهور محترم است که در حوزه سیاست خارجی نقش بسزایی در اصلاح محاسبات دشمن در نوع مواجهه با مردم ایران داشت و باعث شد رهبر فرزانه انقلاب این موضع رئیس جمهور محترم را مکمل حرکت عظیم مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن اعلام کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
لیدز یونایتد برای طارمی آغوش گشود لیدز یونایتد برای طارمی آغوش گشود
یک رسانه انگلیسی نوشته که باشگاه لیدز یونایتد امیدوار است که بتواند با پیشرفت در مذاکرات، مهدی طارمی را به خدمت بگیرد.
عبدالرضا داوری محکوم شد عبدالرضا داوری محکوم شد
عبدالرضا داوری به ۶ ماه حبس و شلاق و ممنوعیت فعالیت در رسانه‌های اجتماعی محکوم شده است.
ترمز تینا را بکشید ترمز تینا را بکشید
سریال تاسیان و عملکرد کارگردان این فیلم را نقد کرد.
دل‌شکسته‌ها ۸۸ درصد به مرگ نزدیک‌ترند دل‌شکسته‌ها ۸۸ درصد به مرگ نزدیک‌ترند
پژوهشگران دانمارکی دریافته‌اند افرادی که داغدار از دست دادن عزیزان خود هستند و سطح بالایی از غم و اندوه را به‌صورت مداوم تجربه می‌کنند، تا ۸۸ درصد بیشتر در معرض خطر مرگ در دهه پس از این فقدان قرار دارند.
تلویزیون‌های «اسنوا» و «دوو» به یکباره از کار افتادند! تلویزیون‌های «اسنوا» و «دوو» به یکباره از کار افتادند!
از کار افتادن ناگهانی تلویزیون‌های هوشمند «اسنوا» و «دوو» در ایران، موجی از نگرانی و شایعات درباره هک یا بدهی‌های مالی شرکت ایرانی به شرکای چینی به‌راه انداخته است. گروه صنعتی انتخاب اعلام کرده مشکل فنی است و تا ۲۴ ساعت آینده حل خواهد شد.
آیا پاستیل از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند؟ آیا پاستیل از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند؟
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی در پاسخ به باوری مبنی بر اینکه پاستیل از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند، اعلام کرد: این باور فاقد شواهد علمی بوده و پاستیل‌ها تأثیری در پیشگیری از پوکی استخوان ندارند.
تنهایی شازده در مونیخ تنهایی شازده در مونیخ
نگاهی به نقش‌آفرینی رضا پهلوی در مقاطع مختلف حکایت از این حقیقت دارد که هر بار اپوزیسیون خارج‌نشین کوشیده از وی به‌عنوان «آلترناتیو آماده» بهره‌مند شود، نتیجه‌ای چیزی جز رسوایی برای خاندان پهلوی و حامیانش نداشته؛ چراکه هربار با واکنش سرد جامعه ایرانی روبه‌رو شده است.
برگزیده
گوترش: غزه در آستانه قحطی است گوترش: غزه در آستانه قحطی است
دبیرکل سازمان ملل متحد در کنفرانس این سازمان در نیویورک گفت: غزه در آستانه قحطی است؛ این کابوس باید پایان یابد.
عبدالرضا داوری محکوم شد عبدالرضا داوری محکوم شد
عبدالرضا داوری به ۶ ماه حبس و شلاق و ممنوعیت فعالیت در رسانه‌های اجتماعی محکوم شده است.
مهلت ۱۲روزه ترامپ به پوتین مهلت ۱۲روزه ترامپ به پوتین
دونالد ترامپ برای پایان دادن به جنگ اوکراین به پوتین اولتیماتوم داد.
صفحه خبر بالای تصاویر