کد خبر: ۵۷۶۲۳
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۸

عراقچی: طرح ترامپ کاملا مردود است

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: طرح رئیس جمهور آمریکا مبنی بر کوچاندن اجباری مردم فلسطین از غزه، همراستا با توطئه استعماری محو فلسطین بوده و بر خلاف همه اصول حقوق بین‌الملل و قطعنامه‌های بین‌المللی و مهمتر از همه بر خلاف اصول انسانی است و کاملا مردود می‌باشد.
عراقچی: طرح ترامپ کاملا مردود است

مخاطب۲۴- رئیس و اعضای شورای رهبری و دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» که برای دیدار با مقامات عالی کشورمان به تهران سفر کرده‌اند، ظهر امروز با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار کردند.

بیشتر بخوانید


وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار پیروزی تاریخی مردم مقاوم فلسطین در غزه در برابر جنایات و نسل‌کشی رژیم اشغالگر صهیونیستی را تبریک گفت و تاکید کرد: ایستادگی و مقاومت مردم غزه در این مساحت کوچک در مقابل نسل‌کشی بی‌سابقه رژیم صهیونیستی در تاریخ ثبت و ماندگار خواهد شد و قدرت مقاومت که در صحنه‌های بازگشت مردم صبور فلسطین به سرزمین خود تبلور یافت، مایه غرور و افتخار همه مسلمانان و آزادیخواهان جهان است.

عراقچی تاکید کرد: رژیم صهیونیستی علی‌رغم ارتکاب جنایات وحشیانه و کشتار هزاران زن و کودک و افراد بی‌دفاع، ناگزیر به مذاکره و توافق با جنبشی شد که قصد نابودی کامل آن را داشت. در واقع رژیم اشغالگر از دستیابی به اهداف خود ناکام ماند و حماس توانست با توکل به نیروی ایمان و جایگاه مردمی خود، دشمن را مجبور به پذیرش آتش‌بس بر اساس شروط مقاومت و آزادی اسرای فلسطینی که سال‌ها در بند رژیم متجاوز بودند، کرد.

وزیر امور خارجه هم‌چنین تصریح کرد: طرح رئیس جمهور آمریکا مبنی بر کوچاندن اجباری مردم فلسطین از غزه، همراستا با توطئه استعماری محو فلسطین بوده و بر خلاف همه اصول حقوق بین‌الملل و قطعنامه‌های بین‌المللی و مهمتر از همه بر خلاف اصول انسانی است و کاملا مردود است.

عراقچی با اشاره به تماس‌های تلفنی خود با دبیرکل سازمان همکاری اسلامی و وزرای خارجه برخی کشور‌های عربی و اسلامی جهت پیگیری برگزاری نشست اضطراری وزرای خارجه این سازمان، بر لزوم اتخاذ موضع منسجم و قاطع کشور‌های اسلامی در قبال این توطئه خطرناک تاکید کرد.

«محمداسماعیل درویش» رئیس شورای رهبری حماس نیز با ابراز خرسندی از سفر به تهران و دیدار با مقام معظم رهبری، روسای جمهور و مجلس شورای اسلامی، دو عید سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در ایران و پیروزی بزرگ مقاومت در غزه را تبریک گفت و از حمایت‌های رهبری معظم انقلاب و دولت و مردم ایران از مردم و مقاومت فلسطین قدردانی کرد.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره رهبران و فرماندهان شهید مقاومت به‌ویژه شهیدان اسماعیل هنیه، یحیی سنوار، محمد ضیف، سیدحسن نصرالله، سیدهاشم صفی‌الدین و هزاران مجاهد فلسطینی و لبنانی، عراقی، یمنی و ایرانی و البته سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، که در راه آرمان مقدس فلسطین در مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی جانفشانی و فداکاری کردند، پیروزی بزرگ و نمایش قدرت مردم و مقاومت فلسطین در غزه علیه رژیم صهونیستی را نقطه عطفی در تاریخ فلسطین توصیف کرد که موجب تحمیل شکستی راهبردی در همه عرصه‌های نظامی، سیاسی، اطلاعاتی و اخلاقی بر رژیم اشغالگر شد و حمایت گسترده جهانی از مردم فلسطین را رقم زد.

رئیس شورای رهبری حماس با محکومیت طرح رئیس جمهور آمریکا برای خارج کردن مردم از غزه، ضرورت اتخاذ موضع قاطع و واحد از سوی کشور‌های عربی و اسلامی در مخالفت با این طرح‌ها و حمایت از مردم فلسطین را یادآور شد و تاکید کرد: هیچ کس نمی‌تواند مردم مقاوم ما را که در طول بیش از پانزده ماه نسل‌کشی مستمر توانستند در برابر جنایت‌ها و تجاوز‌های رژیم صهیونیستی مقاومت کنند و با پیروزی به شهر‌ها و مناطق خود بازگردند، از غزه بیرون براند، چرا که مردم ما مثل درخت‌های زیتون ریشه در خاک و وطن خود دارند.

وی با قدردانی از تحرکات مستمر و گسترده دستگاه سیاست خارجی ایران در حمایت از حقوق مشروع ملت فلسطین در مجامع جهانی، ابراز امیدواری کرد با تکمیل روند توافق آتش‌بس، شاهد شکل‌گیری کارزار منطقه‌ای و جهانی در جهت حمایت از بازسازی غزه و التیام درد‌ها و رنج‌های مردم فلسطین باشیم.

برچسب ها: حماس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار
پس از دیدار رئیس‌جمهور اوکراین و آمریکا در داووس، کی‌یف مجبور به پذیرش واگذاری ارضی از سوی ترامپ شد.
تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در پایان نشست ویژه روز جمعه، قطعنامه پیشنهادی ایسلند، آلمان، مقدونیه شمالی، جمهوری مولداوی و انگلیس درباره ایران را تصویب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر