کد خبر: ۳۹۵۴۶
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۶

واکنش تند حماس به ادعا‌های بلینکن درباره مذاکرات آتش‌بس

حماس با محکوم کردن ادعا‌های بلینکن مبنی بر مانع‌تراشی این جنبش در مذاکرات آتش‌بس تاکید کرد که نتانیاهوی تروریست طرفی است که مانع به نتیجه رسیدن مذاکرات می‌شود و آمریکا اگر واقعا به دنبال آتش‌بس است حمایت خود از جنایات صهیونیست‌ها را متوقف کند.
واکنش تند حماس به ادعا‌های بلینکن درباره مذاکرات آتش‌بس

مخاطب۲۴- درحالی که در سایه کارشکنی‌های مداوم رژیم صهیونیستی و مانور و فریبکاری‌های طرف آمریکایی که اصطلاحا خود را میانجی معرفی کرده، مذاکرات قاهره برای آتش بس در غزه و تبادل اسرا به هیچ نتیجه‌ای نرسیده، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا دیروز بعد از نشست گروه هفت در ایتالیا ادعا کرد: حماس تنها طرفی است که مانع آتش‌بس می‌شود. حماس خواستار نابودی اسرائیل است و ما می‌خواهیم عدم تکرار عملیات هفت اکتبر را تضمین کنیم.

در واکنش به این ادعا‌های وزیر خارجه ایالات متحده، جنبش حماس فلسطین با صدور بیانیه‌ای اظهارات بلینکن را به شدت محکوم و اعلام کرد که این ادعا‌ها تاییدی بر تعصب آشکار دولت آمریکا نسبت به فاشیسم صهیونیستی و جعل واقعیت است.

حماس در ادامه تاکید کرد: واقعیت این است که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر تروریست رژیم اشغالگر طرفی است که به خاطر محاسبات سیاسی شخصی خود، در مذاکرات کارشکنی می‌کند.

این جنبش فلسطینی تصریح کرد که در رفتار‌های خود در هر مذاکره‌ای، منافع ملت فلسطین را در نظر می‌گیرد و اولویت آن توقف تجاوزات وحشیانه دشمن علیه مردم فلسطین، خروج کامل نیرو‌های اشغالگر از غزه، بازگشت آوارگان به مناطق خود در غزه و پایان رنج‌های انسانی که توسط ماشین کشتار اسرائیل و با بودجه آمریکا در غزه به راه افتاده است، می‌باشد.

بیشتر بخوانید

در ادامه بیانیه حماس تاکید شده است که اگر دولت آمریکا واقعا می‌خواهد جلوی این فاجعه را در غزه بگیرد باید نخست‌وزیر جنایتکار رژیم اشغالگر را تحت فشار قرار داده و حمایت سیاسی و نظامی از جنایات نسل کشی و گرسنگی دادن به غیرنظامیان در نوار غزه که توسط اشغالگران نازی انجام می‌شود را متوقف کند.

ادعا‌های آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها درباره مانع‌تراشی حماس در مذاکرات در حالی است که جنبش حماس فلسطین اخیرا اعلام کرد ما پاسخ خود را به پیشنهادی که میانجی‌ها دو هفته قبل در مذاکرات قاهره مطرح کرده بودند ارائه دادیم و بر پایبندی خود به شروط اصلی یعنی آتش‌بس دائمی، خروج کامل نیرو‌های اشغالگر از نوار غزه، بازگشت آوارگان به مناطق خود، ورود مستمر کمک‌ها به غزه و بازسازی این منطقه تاکید کردیم.
پیش از این «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس هم تاکید کرد که حماس به شروط اصلی خود پایبند است و بدون تحقق این شروط وارد هیچ توافق و معامله‌ای نمی‌شود و هرگز از خواسته‌های خود عقب‌نشینی نخواهد کرد.

در سایه بن‌بست مذاکرات قاهره برای آتش‌بس در غزه به دلیل تداوم کارشکنی صهیونیست‌ها، اخیرا روزنامه الاخبار لبنان به نقل از منابع آگاه از جریان مذاکرات جاری درباره وضعیت غزه اعلام کرد که رهبری مقاومت فلسطین به این نتیجه واضح رسیده است که دشمن صهیونیستی نمی‌خواهد توافقی را که تضمین کننده آتش بس مؤثر و پایان جنگ باشد، تسهیل کند.

این منابع به الاخبار اعلام کردند که حماس به میانجی‌های مصری و قطری ابلاغ کرده تا زمانی که چهار موضوع اصلی مد نظر این جنبش حل نشود، حماس تمایلی به بحث ندارد و این چهار مسئله به شکل زیر است:

-اعلام صریح آتش‌بس دائمی و جامع در سراسر غزه.

-آغاز عملیات خروج کامل نیرو‌های اشغالگر از سراسر غزه.

-آغاز روند امدادرسانی مستمر و گسترده به سراسر غزه و بازگشت کامل و امن و بدون قیدو شرط همه آوارگان به مناطق اصلی خود. همچنین باید کارگاهی برای آواربرداری و بازسازی غزه و تامین اسکان موقت برای آوارگان راه اندازی شود.

-تکمیل فرآیند تبادل اسرا در چند مرحله، به طوری که شامل آزادی اسرا طبق سازوکار و معیار‌های واضح و روشن باشد.

این درحالی است که هیچ یک از بند‌های پیشنهادات میانجی‌ها از جمله آمریکا در مذاکرات قاهره پاسخگوی حتی یکی از مطالبات فلسطینی‌ها نیز نبوده و کاملا درخدمت رژیم اشغالگر است.

برچسب ها: حماس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی! ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی!
محمد تقی دامردان، شاعر افغانستانی در درددلی با مردم ایران از رنج‌های مهاجرت گفته و آرزو کرده است: «روزی بیاید که به دور از جنگ و آوارگی در صلح و آرامش از بلخ، شیراز و بخارا تا دل دهلی با قند پارسی دهانمان را شیرین کنیم.»
محبوب‌ترین انیمیشن این روز‌ها محبوب‌ترین انیمیشن این روز‌ها
Kpop Demon Hunters با جلوه‌های بصری چشم‌نواز، موسیقی جذاب و روایت منسجم، موفق شده عناصر متضاد را به‌طرزی خلاقانه در قالب یک ماجراجویی سرگرم‌کننده و تأثیرگذار ترکیب کند.
هکر ۱۳ ساله مایکروسافت را به تعظیم در برابر قدرت خود واداشت! هکر ۱۳ ساله مایکروسافت را به تعظیم در برابر قدرت خود واداشت!
یک هکر ۱۳ ساله با کشف یک نقص امنیتی حیاتی در مایکروسافت نه تنها توجه این غول فناوری را جلب کرد؛ بلکه باعث شد این شرکت قوانین امنیتی خود را بازنویسی کند و اکنون تبدیل به همکاران مایکروسافت شده است.
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
ترافیک سنگین در محور چالوس ترافیک سنگین در محور چالوس
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز گفت:ترافیک در محور چالوس مسیر جنوب به شمال سنگین گزارش شده است.
برگزیده
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
بقائی: دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد بقائی: دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد
اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه در گفتگویی با شبکه خبری اسکای نیوز اعلام کرد که دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد، تماس‌هایی به‌طور غیرمستقیم وجود دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر