کد خبر: ۴۱۰۱۴
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۰

مقاومت: حماس توافقی را که شامل آتش‌بس دائمی نباشد، نمی‌پذیرد

منابع مقاومت فلسطین با بیان اینکه صهیونیست‌ها به کارشکنی در مذاکرات ادامه می‌دهند اعلام کردند که حماس با وجود نرمشی که از خود نشان داده است، اما هرگز از شروط اصلی عقب‌نشینی نمی‌کند و توافقی را که شامل متن صریح برای آتش‌بس دائمی نباشد، نمی‌پذیرد.
مقاومت: حماس توافقی را که شامل آتش‌بس دائمی نباشد، نمی‌پذیرد

مخاطب۲۴- در سایه حواشی متعددی که درباره مذاکرات آتش‌بس غزه در قاهره وجود دارد و هنوز به نتیجه مشخصی نرسیده است منابع برجسته وابسته به مقاومت فلسطین شب گذشته، شنبه‌شب، اعلام کردند که به‌دلیل امتناع رژیم صهیونیستی از پایبندی به آتش‌بس دائمی، مذاکرات با یک مانع بزرگ مواجه است.

حماس هیچ توافقی را بدون متن صریح درباره آتش‌بس دائمی نمی‌پذیرد

این منابع در گفتگو با المیادین گزارش دادند: حماس همچنان تأکید دارد که هیچ توافقی را بدون متن صریح در مورد آتش‌بس دائمی نمی‌پذیرد.

از طرف دیگر یک منبع برجسته دیگر در گروه‌های فلسطینی اعلام کرد: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و سایر مقامات این رژیم همواره همه مذاکرات را به شکست کشانده‌اند و نتانیاهو به مانع‌تراشی ادامه می‌دهد و تمایلی به بازگشت اسرای صهیونیستی از غزه و انجام خواسته‌های خانواده‌های این اسرا ندارد و به‌دنبال ادامه جنگ نسل‌کشی علیه نوار غزه است.

این منبع تأکید کرد: رهبری مقاومت در چارچوب دستیابی به توافقی که خواسته‌های مردم فلسطین را در توقف همه‌جانبه تجاوزات رژیم صهیونیستی و خروج کامل نیرو‌های اشغالگر از نوار غزه برآورده می‌کند نرمش زیادی از خود در مذاکرات نشان داد، اما از اصول اساسی که در راستای منافع و خواسته‌های ملت فلسطین است عقب‌نشینی نخواهد کرد.

منبع مذکور تأکید کرد: ارتباطات میان رهبران گروه‌های مقاومت فلسطین ثابت است و رایزنی‌ها و مذاکرات با میانجی‌ها نیز برای رسیدن به توافق جدی و واقعی ادامه دارد.

تهدید برای حمله به رفح تأثیری بر موضع مقاومت در مذاکرات ندارد

وی درباره تهدیدات مقامات صهیونیست برای حمله به رفح گفت: این تهدیدات هرگز اراده ملت و مقاومت فلسطین را نمی‌شکند و همچنین هرگز موجب تسلیم رهبری مقاومت در مذاکرات نمی‌شود و موضع مقاومت کاملاً قاطع است. مقاومت برای حفاظت از مردم فلسطین و مقابله با تجاوزات دشمن صهیونیستی آمادگی کامل دارد و جهان باید در برابر اشغالگران فاشیست بایستد و نسل‌کشی علیه مردم فلسطین را متوقف کند.

از سوی دیگر احمد عبدالهادی، نماینده جنبش حماس در لبنان اعلام کرد: نرمش حماس در مذاکرات غیرمستقیم درباره آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا هرگز به‌معنای عقب‌نشینی این جنبش از چهار شرط اصلی خود که قبلاً اعلام کرده بود نیست؛ یعنی توقف کامل جنگ، خروج کامل نیرو‌های اشغالگر از نوار غزه، بازگشت آوارگان غزه به مناطق خود و بازسازی این منطقه و ارسال کمک‌های مستمر و کافی به آن.

وی تأکید کرد: از زمان آغاز مذاکرات، نتانیاهو به کارشکنی ادامه داده و هنوز هم این کار را انجام می‌دهد و بنابراین ما خواستار ضمانت‌های بین‌المللی جهت آتش‌بس دائمی هستیم.

این مسئول حماس تصریح کرد: مقامات سیاسی و نظامی رژیم اشغالگر می‌دانند که نتانیاهو به‌دنبال طولانی‌تر کردن جنگ و تلاش برای جبران شکست خود است، اما آنچه اتفاق خواهد افتاد شکست بیشتر نتانیاهو و رژیم صهیونیستی است و اشغالگران در صورت هرگونه تلاش برای حمله به رفح غافلگیر خواهند شد.

شب گذشته همچنین حسام بدران، یکی از رهبران حماس در گفتگو با «الجزیره مباشر» تأکید کرد: ما با قضیه مذاکرات آتش‌بس با جدیت تعامل می‎کنیم و مصمم به دست‌یابی به توافقی هستیم که به پایان رنج و درد‌های ملت فلسطین منجر شود، اما نتانیاهو و کابینه تندروی او به‌عمد مانع رسیدن به توافق آتش‌بس می‌شوند و محاسبات نتانیاهو مرتبط با شخص او و آینده سیاسی‌اش است و او قصد دست‌یابی به توافق را ندارد.

این درحالی است که روزنامه عبری یدیعوت آحارانوت شب گذشته متن توافق پیشنهادی به حماس را منتشر و اعلام کرد که بر اساس این پیشنهاد، اسرائیل متعهد شده است که در مقابل هر زن نظامی اسیر موجود در اختیار حماس که همچنان در قید حیات باشد، ۲۰ اسیر فلسطینی دارای حکم ابد را آزاد کند. با توجه به اینکه پیش‌بینی می‌شود حماس بین ۳ تا ۵ اسیر نظامی زن در اختیار داشته باشد، در مرحله اول بین ۶۰ تا ۱۰۰ اسیر فلسطینی دارای حکم ابد از زندان آزاد می‌شوند.

به‌نوشته این رسانه عبری‌زبان، تل‌آویو تا لحظه تهیه این گزارش حاضر به تعهد به پایان جنگ نشده است.

برچسب ها: آتش بس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
واکنش روسیه به تهدید نظامی ترامپ علیه ایران واکنش روسیه به تهدید نظامی ترامپ علیه ایران
معاون وزیر خارجه روسیه در اظهاراتی با اشاره به لفاظی‌های رئیس جمهور ایالات متحده در خصوص حمله احتمالی به ایران تاکید کرد: ما تهدید‌ها و اولتیماتوم‌های دونالد ترامپ علیه ایران را محکوم می‌کنیم.
رکورد تاریخی توزیع بنزین در کشور ثبت شد رکورد تاریخی توزیع بنزین در کشور ثبت شد
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: طی ۱۵ روز گذشته دو رکورد تاریخی بنزینی در کشور ثبت شده است.
مازیار لرستانی در کنار مادرش مازیار لرستانی در کنار مادرش
عکس خانوادگی مازیار لرستانی
دختران نوجوان افسرده‌تر هستند یا پسران؟ دختران نوجوان افسرده‌تر هستند یا پسران؟
پژوهشگران به‌تازگی دریافتند چرا دختران نوجوان بیشتر از پسران نوجوان به افسردگی مبتلا می‌شوند؛ این کشف به آنها کمک می‌کند به نوجوانانی که در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند کمک کنند.
روز سیزده بدر ورود به این مکان‌ها ممنوع! روز سیزده بدر ورود به این مکان‌ها ممنوع!
توصیه‌های اورژانس: در روز سیزده بدر از نشستن در کنار صخره‌ها، پرتگاه‌ها و دره‌ها خودداری کنید / برخی افراد ممکن است با گزش پشه‌ها یا دیگر حشرات دچار شوک حساسیتی شوند؛ علائم این شوک شامل سرد شدن و تعریق شدید، رنگ‌پریدگی پوست، افت فشار خون و افزایش ضربان قلب است / در این شرایط، فوراً با اورژانس تماس بگیرید و تا رسیدن تیم پزشکی، آنتی‌هیستامین مصرف کنید
عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روز‌ها به یکی از جذاب‌ترین ترند‌های دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمه‌های میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربه‌ای بی‌نظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم می‌کند.
تیم فوتبال محبوب دونالد ترامپ لو رفت تیم فوتبال محبوب دونالد ترامپ لو رفت
پسر رئیس جمهور آمریکا علاقهٔ زیادی به فوتبال دارد، اما خود او ورزش گلف را ترجیح می‌دهد. با این حال، ترامپ هم مثل بسیاری از چهره‌های مشهور به یک تیم خاص تعلق خاطر دارد.
برگزیده
واکنش روسیه به تهدید نظامی ترامپ علیه ایران واکنش روسیه به تهدید نظامی ترامپ علیه ایران
معاون وزیر خارجه روسیه در اظهاراتی با اشاره به لفاظی‌های رئیس جمهور ایالات متحده در خصوص حمله احتمالی به ایران تاکید کرد: ما تهدید‌ها و اولتیماتوم‌های دونالد ترامپ علیه ایران را محکوم می‌کنیم.
رابطه ایلان ماسک و ترامپ کات شد؟ رابطه ایلان ماسک و ترامپ کات شد؟
ایلان ماسک که به عنوان وزیر کارآیی دولت در تیم دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا فعالیت می‌کند احتمالاً به زودی این سمت را ترک می‌کند.
تیم فوتبال محبوب دونالد ترامپ لو رفت تیم فوتبال محبوب دونالد ترامپ لو رفت
پسر رئیس جمهور آمریکا علاقهٔ زیادی به فوتبال دارد، اما خود او ورزش گلف را ترجیح می‌دهد. با این حال، ترامپ هم مثل بسیاری از چهره‌های مشهور به یک تیم خاص تعلق خاطر دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر