کد خبر: ۵۷۴۸۷
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۰

آتش زدن مرد بی‌گناه به خاطر تشابه اسمی

۲ مرد با کشاندن یک جوان به گاراژی در خیابان ستارخان او را با بنزین آتش زدند، اما در نهایت مشخص شد آنها اقدام به قتل فرد اشتباهی کرده بودند.
آتش زدن مرد بی‌گناه به خاطر تشابه اسمی

مخاطب ۲۴- دو متهم که مدعی هستند به خاطر تشابه اسمی مردی را اشتباهی به آتش کشیده‌اند، توسط قضات دادگاه کیفری به حبس، پرداخت دیه و کار اجباری محکوم شدند.

 رسیدگی به پرونده این حادثه عجیب حدود یک سال قبل با انتقال پیکر نیمه جان و سوخته مرد جوانی به بیمارستانی در غرب تهران آغاز شد.

پزشکان با بررسی‌های اولیه اظهار کردند به سبب شدت سوختگی، امیدی به زنده ماندن مرد جوان به نام شهرام نیست. با این حال با تلاش کادر درمانی وی به طور معجزه‌آسایی نجات پیدا کرد و در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد. پس از آن شاهین برادر شهرام با مراجعه به پلیس آگاهی از دو مرد به نام‌های کریم و هاشم شکایت کرد و گفت: پس از حادثه‌ای که برای برادرم رخ داد به سراغ شاهدان این حادثه رفتم و متوجه شدم که دو مرد جوان با یک گالن ۴ لیتری بنزین برادرم را به عمد آتش زده‌اند. من نه آنها را می‌شناسم و نه دلیل کارشان را می‌دانم.

بیشتر بخوانید

تشریح ماجرا از زبان شاکی

در این میان شهرام که به بهبودی نسبی رسیده بود در توضیح ماجرا به مأموران گفت: روز حادثه مردی با من تماس گرفت و خودش را کریم معرفی کرد. او ناگهان با فحاشی از من خواست تا به گاراژی در خیابان ستارخان بروم. من که از این رفتار شوکه شده بودم برای روشن شدن ماجرا به گاراژ رفتم، اما به محض اینکه رسیدم دو مرد را آنجا دیدم که یکی از آنها بی‌مقدمه گفت: می‌خواهم زنده زنده بسوزانمت. هرچه از آنها علت این رفتار عجیب را پرسیدم جوابم را ندادند بعد گالن ۴ لیتری بنزین را روی سرم خالی کردند. یکی از آنها به نام کریم روی یک بلندی رفته بود و دست می‌زد و به دوستش هاشم می‌گفت فندک بزن. بعد به یکباره آتش شعله ور شد و سوختم. در حالی که من فریاد می‌زدم آنها می‌خندیدند و نظاره‌گر سوختنم بودند تا اینکه همسایه‌ها رسیدند و با پتو آتش را خاموش کردند و من بیهوش شدم.

بازبینی فیلم حادثه

در ادامه مأموران فیلم دوربین مداربسته محل حادثه را مورد بازبینی قرار دادند و مشخص شد که اظهارات شهرام صحت دارد. به این ترتیب کریم و هاشم بازداشت شدند، اما با اعتراف عجیبی مدعی شدند ما به خاطر تشابه اسمی و به اشتباه شهرام را آتش زدیم و پشیمانیم. با تکمیل تحقیقات برای کریم و هاشم به اتهام رفتار نوعاً کشنده و شروع به قتل کیفرخواست صادر و پرونده برای رسیدگی به شعبه ۲ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

در دادگاه چه گذشت؟

در این جلسه نماینده دادستان به قضات گفت: با توجه به شدت جراحات و اینکه دیه شاکی بیشتر از دیه کامل یک انسان است و از طرفی شاکی طبق نظر کارشناسان پزشکی قانونی فاصله زیادی تا مرگ نداشته، برای دو متهم درخواست اشد مجازات دارم.

سپس شاکی به جایگاه رفت و او نیز خواهان اشد مجازات برای متهمان شد و گفت: هنوز مراحل درمان را طی می‌کنم و دیه همه صدمات وارد شده را می‌خواهم. پس از آن هاشم به جایگاه رفت و گفت: چندی قبل از دوستانمان شنیدیم که مردی به نام شهرام پشت سر ما حرف‌های نامربوطی زده و ما او را نمی‌شناختیم. از آنجا که نام شاکی هم شهرام است فکر کردیم او همان شخصی است که به ما ناسزا گفته. روز حادثه می‌خواستیم او را ادب کنیم. کریم نیز با ابراز ندامت، اظهارات دوستش را تأیید کرد.

با پایان دفاعیات دو متهم، قضات با توجه به مدرک‌های موجود در پرونده هاشم را به خاطر شروع به قتل به ۱۰ سال حبس، پرداخت دیه و ۶ ماه نظافت خودرو‌های آتش‌نشانی محکوم کردند.

کریم نیز از اتهام معاونت در شروع به قتل تبرئه و به خاطر توهین به یکسال حبس و ۳ ماه نظافت در مرکز معلولان بهزیستی محکوم شد.

برچسب ها: آتش
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رهبران دنیا با تماس‌های شخصی نظر ترامپ را عوض می‌کنند رهبران دنیا با تماس‌های شخصی نظر ترامپ را عوض می‌کنند
در دوره اول ریاست‌جمهوری‌اش، دونالد ترامپ بسیاری از رهبران جهان را با ارائه شماره تلفن همراه شخصی‌اش غافلگیر کرد و از آنها خواست تا تشریفات دیپلماتیک معمول را کنار بگذارند و مستقیماً با او تماس بگیرند. تمایل ترامپ به مکالمات مکرر، غیررسمی و خودمانی، حالا به بخشی تثبیت‌شده از شخصیتش تبدیل شده است.
هندوانه متهم بحران آب هندوانه متهم بحران آب
در حالی که بسیاری، هندوانه را به‌دلیل آب‌بر بودن در صدر عاملان بحران آب قرار می‌دهند، بررسی‌های کارشناسی ابعاد متفاوتی از واقعیت مصرف آب توسط محصولات کشاورزی را آشکار می‌کند.
مازیار مایک دوستدار کیست؟ مازیار مایک دوستدار کیست؟
«مازیار مایک دوستدار» به‌عنوان مدیرعامل شرکت داروسازی دانمارکی Novo Nordisk انتخاب شد.
تهران قصد ربایش مرا داشت تهران قصد ربایش مرا داشت
تهران قصد ربایش مرا داشت به ادعای نماینده ایرانی‌تبار پارلمان بلژیک مبنی بر تلاش تهران برای ربایش وی واکنش نشان داد.
۵.۵ میلیون ایرانی دچار کم شنوایی هستند ۵.۵ میلیون ایرانی دچار کم شنوایی هستند
رئیس اداره گوش و سلامت شنوایی وزارت بهداشت، از وجود ۵.۵ میلیون فرد کم شنوا در کشور خبر داد.
شوک به استقلال شوک به استقلال
هافبک ازبکستانی استقلال در اردوی ترکیه مصدوم شده و مشخص نیست به سوپرجام خواهد رسید یا خیر.
حذف ۴ صفر پول تصویب شد حذف ۴ صفر پول تصویب شد
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی در کمیسیون اقتصادی تصویب شد.
برگزیده
برنده جایزه «قهرمان جوان تالاب‌های جهان» ایرانی است برنده جایزه «قهرمان جوان تالاب‌های جهان» ایرانی است
در چارچوب کنوانسیون رامسر، و در جریان برگزاری پانزدهمین کنفرانس کشور‌های عضو کنوانسیون رامسر (کاپ ۱۵) در شهر ویکتوریا فالز، طی مراسمی رسمی ایمان ابراهیمی، مدیرعامل و بنیان‌گذار انجمن حفاظت پرندگان آوای بوم از ایران، جایزه «قهرمان جوان تالاب‌های جهان» را از دبیرکل کنوانسیون رامسر دریافت کرد.
مازیار مایک دوستدار کیست؟ مازیار مایک دوستدار کیست؟
«مازیار مایک دوستدار» به‌عنوان مدیرعامل شرکت داروسازی دانمارکی Novo Nordisk انتخاب شد.
خدمات اربعین به اتباع غیرمجاز ارائه نمی‌شود خدمات اربعین به اتباع غیرمجاز ارائه نمی‌شود
رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی گفت: اتباع خارجی مجاز و ساکن در کشور ما می‌توانند به سفر اربعین بروند، به اتباع غیرمجاز خدماتی ارائه نمی‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر