کد خبر: ۵۵۹۸۵
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۷

داماد جوان از قتل عمدی پدرزن تبرئه شد

این مرد جوان که سعید نام دارد، در سال ۹۷ زمانی که پدرزنش یعقوب در بیمارستان جانش را از دست داد، بازداشت شد و از همان ابتدا اتهام قتل عمدی را قبول نکرد.
داماد جوان از قتل عمدی پدرزن تبرئه شد

مخاطب ۲۴- این مرد جوان که سعید نام دارد، در سال ۹۷ زمانی که پدرزنش یعقوب در بیمارستان جانش را از دست داد، بازداشت شد و از همان ابتدا اتهام قتل عمدی را قبول نکرد.

 

پرونده قتل یعقوب با گفته‌های برادر سعید به جریان افتاد. این مرد به پلیس مستقر در بیمارستان گفت: دوست برادرم با من تماس گرفت و گفت سعید پدرزنش را شکنجه کرده است. من هم با توجه به حساسیت ماجرا به اتفاق برادر دیگرم خود را به محل رساندیم و جسم نیمه‌جان یعقوب را به بیمارستان آوردیم ولی فایده‌ای نداشت و او جانش را از دست داد.

 

پلیس سعید را بازداشت کرد، اما مرد جوان مدعی شد قصد قتل یعقوب را نداشته است. او گفت: یعقوب پدرزن من بود. او اجازه نمی‌داد زنم به خانه‌ام بیاید. من اعتیاد داشتم و مرتب بر سر این مساله با همسرم درگیر می‌شدیم. همسرم قهر کرده و به خانه پدرزنم رفته بود و پدرزنم اجازه نمی‌داد او به خانه من برگردد. روز حادثه قرار بود سر این مساله با هم صحبت کنیم که من به‌شدت عصبانی شدم و در حالی که شیشه مصرف کرده و مشروب هم خورده بودم او را زدم و روی زمین کشیدم، اما اصلاً قصدم کشتن او نبود.

 

با توجه به درخواست اولیای دم، کیفرخواست علیه متهم به اتهام قتل عمدی صادر شد و پرونده به جریان افتاد. این پرونده به دادگاه کیفری استان تهران ارسال و متهم به قصاص محکوم شد.

بیشتر بخوانید

رأی صادره در دیوان عالی کشو نقض شد چراکه وکیل متهم مدعی شد مقتول دچار بیماری زمینه‌ای بوده و علت فوت او همین بیماری است.

 

به این ترتیب پرونده دوباره در دادگاه کیفری به جریان افتاد. متهم بار دیگر مدعی شد قصد قتل نداشته، اما اولیای دم گفتند او یعقوب را به عمد کشته است. همسر سعید گفت: شوهرم بعد از اینکه پدرم را کشت به من زنگ زد و گفت حالا نوبت تو و خواهرت است. او با قصد پدرم را کشت. ضمن اینکه او می‌دانست پدرم بیمار است.

 

متهم که در دادسرا گفته بود از بیماری زمینه‌ای مقتول خبر داشته این بار ادعا کرد نمی‌دانسته این بیماری کشنده است. با این حال باز هم رأی بر قصاص صادر شد.

 

متهم یک بار دیگر به رأی صادره اعتراض و وکیل او درخواست تشکیل کمیسیون پزشکی کرد. در کمیسیون ۱۹ نفره پزشکی مشخص شد ۹۰ درصد علت فوت مقتول شکنجه و ۱۰ درصد بیماری زمینه‌ای او بوده است.

 

به این ترتیب پرونده یک بار دیگر به جریان درآمد و این بار متهم گفت: من فقط می‌دانستم پدرزنم تنگی نفس دارد. نمی‌دانستم تنگی نفس می‌تواند کشنده باشد.

 

در نهایت با توجه به مدارک موجود در پرونده و اظهارنظر پزشکی قانونی، متهم از اتهام قتل عمدی تبرئه و به سه سال حبس و پرداخت دیه یک مرد مسلمان محکوم شد.

برچسب ها: قتل
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت
تصاویر تازه از حضور ترامپ در سالگرد ۱۱ سپتامبر با نشانه‌هایی از افتادگی صورت، موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره سکته مغزی جزئی او برانگیخت.
عراقچی راهی دوحه شد عراقچی راهی دوحه شد
وزیر خارجه ایران امروز برای حضور در نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی وارد دوحه شد.
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر