کد خبر: ۴۹۸۴۳
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۸

قصاص زن فریبکار

زن جوان که با همدستی مردی غریبه همسرش را با خوراندن قرص سیانور به قتل رسانده است به شلاق و قصاص و همدستش نیز به حبس و شلاق محکوم شد.
قصاص زن فریبکار

مخاطب۲۴- قتل- راز یک جنایت شوم که در تابستان سال ۱۴۰۱ رخ داد با هوشیاری خواهر و مادر مقتول فاش شد.

خواهر مقتول که با پلیس تماس گرفته بود گفت: ۱۰ روز قبل برادرم ناگهان فوت کرد و همسرش فریبا گفت او سکته کرده است بعد از برگزاری مراسم عزاداری از آنجا که همسر برادرم و دخترمعلولش تنها بودند به مادرم گفتم به خانه آنها برویم و سری به برادرزاده‌ام بزنیم، اما نیم ساعتی از حضورمان نگذشته بود که صدای عجیبی از داخل کمد دیواری شنیدم وقتی در کمد را باز کردم در کمال ناباوری با مردی غریبه روبه‌رو شدم با داد و فریاد از همسایه‌ها کمک خواستم و او را در داخل اتاق حبس کردیم و بعد هم با پلیس تماس گرفتیم.

وقتی مأموران پلیس در اتاق را باز کردند با مرد میانسالی روبه‌رو شدند و او را بازداشت کرده و به کلانتری بردند.

وی بعد از انتقال به پلیس آگاهی در بازجویی‌های اولیه گفت: من با فریبا از چند ماه قبل آشنا شدم.

آن شب هم برای دیدنش به خانه شان رفته بودم که ناگهان خواهر و مادر همسرش سرزده به آنجا آمدند به ناچار داخل کمد دیواری رفتم، اما آنها متوجه شدند و من را در داخل اتاق حبس کردند.

بعد از اعتراف مرد ۵۴ ساله، فریبا نیز بازداشت شد و وی به رابطه با او اعتراف کرد.

در ادامه مأموران به بررسی پیامک‌های رد و بدل شده بین آنها پرداختند و دریافتند نه تنها آن‌ها از چند ماه قبل با هم دوست بوده‌اند بلکه مرگ شوهر فریبا نیز سکته نبوده بلکه آنها نقشه قتل را طراحی و اجرا کرده‌اند.

به این ترتیب دو متهم پرونده بار دیگر تحت بازجویی قرار گرفتند و فریبا گفت: از آنجا که مدت زیادی بود با همسرم رابطه عاطفی نداشتم در فضای مجازی با این مرد آشنا شدم.

بعد از مدتی او به من ابراز علاقه کرد و پیشنهاد ازدواج داد. اما از آنجایی که من متأهل بودم و شوهرم سد راه مان بود تصمیم گرفتیم با طرح نقشه‌ای او را از سر راه مان برداریم.

۲ هفته قبل از فوت همسرم این مرد برایم قرص سیانور آورد و من آن را داخل نوشابه شوهرم ریختم او بعد از خوردن نوشابه حالش بد شد و وقتی او را به بیمارستان رساندیم فوت کرد و پزشکان علت فوت را سکته قلبی اعلام کردند.

مرد غریبه نیز در تشریح ماجرا گفت: فریبا همیشه برایم درددل می‌کرد و می‌گفت که از همسرش راضی نیست و مدام از بی‌اعتنایی او گله می‌کرد به همین خاطر تصمیم گرفتیم شوهرش را بکشیم تا با هم ازدواج کنیم.

پس از اعترافات صریح دو متهم، پزشکی قانونی به بررسی علت مرگ پرداخت و مسمومیت را به عنوان عامل فوت اعلام کرد.

با تکمیل تحقیقات برای فریبا به اتهام مباشرت در قتل عمدی و رابطه نامشروع و برای همدستش به اتهام معاونت در جنایت و رابطه نامشروع کیفرخواست صادر و پرونده به شعبه ۱۲ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

در دادگاه چه گذشت

در ابتدای جلسه مادر مقتول به عنوان اولیای دم و قیم نوه ۱۵ ساله‌اش به جایگاه رفت و گفت: از طرف خودم و نوه‌ام برای هر دو متهم درخواست اشد مجازات دارم. این زن بعد از فوت پسرم ما را فریب داد و اگر آن روز سرزده به خانه شان نرفته بودیم متوجه دروغگویی‌ها و پنهانکاری هایش نمی‌شدیم.

بعد از آن فریبا به جایگاه رفت و گفت: ۱۶ سال با شوهرم زندگی کردم، اما انگار هیچوقت برایش وجود نداشتم و در این مدت خودم به تنهایی دختر معلولم را بزرگ کردم. شوهرم یک باشگاه ورزشی داشت و خیلی از شب‌ها هم به خانه نمی‌آمد. بار‌ها به او اعتراض کردم، اما اصلاً به حرف‌هایم گوش نمی‌کرد تا اینکه با این مرد آشنا شدم و او به من محبت کرد و من خام حرف هایش شدم. ابتدا به من گفت شوهرت را با اسلحه بکشیم ولی، چون اسلحه گران بود نتوانستم بخرم بعد النگوهایم را به او دادم تا سیانور بگیرد. حالا هم خیلی پشیمان هستم.

سپس مرد میانسال به جایگاه رفت و ضمن پذیرش اتهام معاونت در قتل گفت: نقشه قتل را فریبا کشید و من فقط برایش سیانور تهیه کردم.

در ادامه جلسه رسیدگی به اتهام رابطه پنهانی دو متهم نیز غیرعلنی برگزار شد.

در پایان جلسه قضات دادگاه فریبا را به خاطر قتل به قصاص و به خاطر زنای غیرمحصنه به ۱۰۰ ضربه شلاق محکوم کردند. مرد متهم نیز به خاطر معاونت در جنایت به ۲۵ سال حبس و به خاطر رابطه نامشروع به دو سال تبعید و ۹۹ ضربه شلاق محکوم شد.

بعد از صدور حکم فریبا اعتراض کرد و مدعی شد مرد میانسال در قتل با او مشارکت داشته است. وی همچنین در ادعای تازه‌ای گفت که همدستش با تهدید او را آزار داده و حتی دختر معلولش را نیز اذیت کرده است.

با این ادعا پرونده بار دیگر تحت رسیدگی قرار گرفت. ولی، چون مدرکی مبنی بر مشارکت در قتل به دست نیامد و همچنین کارشناسان پزشکی قانونی آزار و اذیت دختر معلول قربانی را تأیید نکردند حکم صادره در شعبه ششم دیوان عالی کشور مهر تأیید خورد و قطعی شد.

برچسب ها: قتل
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
برگزیده
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه! کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه!
میلیاردر سوئدی ۷۶ میلیون دلار برای ساخت ۴۰۰ مدرسه و یک پرورشگاه در غزه اختصاص داد
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.