کد خبر: ۵۷۳۱۶
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۸

واکنش وزیر آموزش و پرورش به تاثیر قطعی معدل در کنکور

وزیر آموزش و پرورش گفت: نظر آموزش و پرورش بر حذف تأثیر قطعی معدل در پایه‌های دهم و یازدهم است که در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی موضع این وزارتخانه مطرح نشد.
واکنش وزیر آموزش و پرورش به تاثیر قطعی معدل در کنکور

مخاطب۲۴- علیرضا کاظمی در جلسه شورای معاونان با اشاره به کارگروه‌های تشکیل شده در موضوعات مختلف آموزشی و پرورشی اظهار کرد: اجرایی سازی نقشه راه سند تحول بنیادین مهم‌ترین برنامه است و البته پیگیر برنامه‌های تحول در برنامه درسی و تحول در ساختار نظام تعلیم و تربیت نیز هستیم.

بیشتر بخوانید


وی یادآورشد: روز پنجشنبه گذشته شانزدهمین جلسه نهضت عدالت آموزشی با حضور رئیس جمهور برگزار و تمرکز بر توسعه عدالت آموزشی و مدرسه سازی بود و اکنون شبکه‌های قوی در استان‌ها با این موضوع تشکیل شده است.



وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در ۶ بخش نظام‌مسائل جمع آوری شده است، گفت: در این جلسه یک مجموعه ساخت یک هزار و ۳۳۳ مدرسه، وزارت امور اقتصادی و دارایی ساخت ۲۰ مدرسه در سیستان و بلوچستان، ستاد فرمان امام خمینی (ره) ساخت حدود هزار مدرسه و بنیاد مستضعفان ساخت ۲ هزار کلاس درس را متقبل شدند و خیر نیک اندیش حاج اکبر ابراهیمی نیز برچیدن تمامی مدارس کانکسی را بر عهده گرفت.



کاظمی با اشاره به کنسرت خواننده کشور با موضوع بساز مدرسه، ادامه داد: در این کنسرت حدود ۷۶۹ میلیارد تومان برای مدرسه سازی جمع آوری شده است.



وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه دهه مبارک فجر یادآور خاطرات بی نظیر پیروزی انقلاب اسلامی است، افزود: حضور مؤثر دانش‌آموزان و جوانان در دوران پیروزی انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی (ره) منجر به پیروزی شد و این پیروزی همان تحقق وعده الهی است هر چند که مردم در برابر سلطه و استکبار جهانی دست خالی بودند.



وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: رمز پیروزی انقلاب اسلامی، ایمان و وحدت مردم حول قرآن و امام (ره) بود و هرگاه این دو مؤلفه بر جامعه حاکم باشد، کشور در برابر طوفان‌ها و شرایط سخت ایستاده و مقاومت می‌کند.



کاظمی با تأکید بر شعار وفاق ملی و همدلی دولت‌چهاردهم، گفت: با نگاه وحدت آفرینی و پرهیز از تفرقه در فضای عمومی جامعه به دنبال ایجاد محیطی آرام برای تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت هستیم.



وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ایام مبارک ماه شعبان، اذعان کرد: میلاد با سعادت حضرت امام حسین (علیه السلام) و حضرت عباس (علیه السلام) و روز پاسدار و جانباز را به تمامی پاسداران، جانبازان و آزادگان تبریک می‌گویم و امیدوارم ما نیز بتوانیم پاسداران واقعی اندیشه‌های بلند و آزادی خواهانه امام حسین علیه السلام باشیم.



کاظمی با قدردانی ویژه از رئیس جمهور، تصریح کرد: اهتمام وی بر مسائل نظام تعلیم و تربیت بی‌سابقه است که این توجه ویژه دستاورد‌های بسیار ارزشمندی خواهد داشت و ما باید در راستای سیاست‌های همدلی و وفاق دولت، روحیه امید و امید آفرینی را بین دانش آموزان و مردم ترویج دهیم.

برچسب ها: تربیت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تذکر جدی مجلس به وزیر کار و رفاه اجتماعی تذکر جدی مجلس به وزیر کار و رفاه اجتماعی
در جلسه علنی مجلس، رئیس مجلس با انتقاد از عملکرد وزارت رفاه در اجرای طرح کالابرگ الکترونیک، خواستار شفاف‌سازی درباره نحوه دهک‌بندی و دسترسی مردم به سامانه رفاه ایرانیان شد.
پزشکیان: اکو نیازمند زیرساخت‌های اقتصادی و پلیس مشترک است پزشکیان: اکو نیازمند زیرساخت‌های اقتصادی و پلیس مشترک است
رئیس‌جمهور در نشست وزرای کشور‌های عضو اکو با تأکید بر لزوم توسعه زیرساخت‌های اقتصادی، همکاری امنیتی و ایجاد پلیس مشترک منطقه‌ای گفت: عصر همکاری‌های سطحی به پایان رسیده است.
جواد امام: لنگه کفش ظریف را به کل روسیه و پوتین ترجیح میدهم جواد امام: لنگه کفش ظریف را به کل روسیه و پوتین ترجیح میدهم
جواد امام: ظریف یک شخصیت ملی و سرمایه ارزشمند برای ایران است که تلاش‌هایش را نادیده میگیریم؛ ارزش موی گندیده او حتی از کل روسیه و پوتین بیشتر است
از اره برقی تا بازار آزاد؛ موفقیت میلی در انتخابات آرژانتین از اره برقی تا بازار آزاد؛ موفقیت میلی در انتخابات آرژانتین
پیروزی حزب «آزادی پیش می‌رود» به رهبری خاویر میلی در انتخابات میان‌دوره‌ای آرژانتین، موقعیت دولت را برای پیشبرد سیاست‌های ریاضتی و اصلاحات اقتصادی تقویت کرد.
حمایت مالی از خانواده‌های دارای چندقلو حمایت مالی از خانواده‌های دارای چندقلو
دولت از خانواده‌های دارای دوقلو، سه‌قلو و بیشتر در دهک‌های پایین حمایت مالی می‌کند؛ پرداخت مستمری، کمک‌هزینه تغذیه و خدمات نگهداری از کودکان در این طرح پیش‌بینی شده است.
نمایش قابلیت‌های پهپاد‌های پیشرفته چین+ فیلم نمایش قابلیت‌های پهپاد‌های پیشرفته چین+ فیلم
ویدئوی منتشرشده از ارتش آزادی‌بخش چین، پرتاب و حملات گروهی پهپاد‌های انتحاری ضدرادار ASN-۳۰۱ را نشان می‌دهد؛ پهپاد‌هایی کم‌هزینه و خودهدایت که برای هدف‌گیری منابع امواج راداری طراحی شده‌اند.
ماجرای ضیا و شیرین مقدم چه بود؟ ماجرای ضیا و شیرین مقدم چه بود؟
ماجرای علی ضیا و شیرین مقدم چیست؟ بررسی کامل شایعات را در این گزارش بخوانید.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر