کد خبر: ۵۷۲۶۲
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۳

غرویان:ظریف گفت که با رهبر انقلاب تلفنی صحبت می‌کنم و با نظر ایشان جلو می‌روم

استاده حوزه می‌گوید: ظریف می‌گفتند که من قدم به قدم حرکاتی که انجام می‎دهم را با رهبری هماهنگ می‌کنم، حتی خودم ساعت یک شب تلفنی با مقام معظم رهبری مستقیم صحبت می‎کنم و با نظر ایشان جلو می‎روم.
غرویان:ظریف گفت که با رهبر انقلاب تلفنی صحبت می‌کنم و با نظر ایشان جلو می‌روم

مخاطب ۲۴-  آیت الله محسن غرویان استاد حوزه، در پاسخ به این سوال که؛ آقای پزشکیان در مصاحبه با شبکه NBC آمریکا گفته‌اند که تصمیم ‎گیرنده در مورد مذاکرات خود رهبری هستند. تا الان هم سیگنالی که از مقام‎های دولتی به جامعه فرستاده شده این است که هرکاری دولت بخواهد بکند با هماهنگی رهبری انجام خواهد شد. اینهایی که مدعی‌اند از ما تابع‎تر به نظام نیست و ما انقلابی‎تر از همه شما هستیم، وقتی این حرکات و سکنات را انجام می‎دهند، چه منظوری را می‎خواهند برسانند؟ گفت: به نظر من اینها مصداق همان کاسه داغ‎تر از آش هستند که می‌خواهند از رهبری هم جلوتر بیفتند. در زمان مذاکرات برجام آقای ظریف جلساتی در قم داشتند که من هم در آن جلسات حضور داشتم. آقای ظریف می‌گفتند که من قدم به قدم حرکاتی که انجام می‎دهم را با رهبری هماهنگ می‌کنم، حتی خودم ساعت یک شب تلفنی با مقام معظم رهبری مستقیم صحبت می‎کنم و با نظر ایشان جلو می‎روم.

بیشتر بخوانید

وی افزود: الان هم آقای ظریف کاملا با هماهنگی حرکت می‎ کند. به اصطلاح فقهی و اصولی ما، از تقریر مقام معظم رهبری کاملا قابل استنباط است که آقای ظریف این مباحث را با خود رهبری پیش می‎برند.

 

غرویان تصریح کرد: آقای پزشکیان هم مکرر گفته‌اند که من با خود مقام معظم رهبری هماهنگ هستم و سیاست‎های کلان ایشان را چه در مسائل داخلی و چه در مسائل دیپلماسی خارجی پیش می‎برم. شرایط منطقه و شرایط زمان طوری است که این افراد با اذن رهبری مسائل را پیش می‎برند تا بتوانند مشکلات سیاسی، اقتصادی و امثال اینها را در داخل و خارج حل کنند.

برچسب ها: پزشکیان ظریف
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.