کد خبر: ۵۶۵۷۸
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۹

ظریف: تکلیف من را معلوم کنید!

ظریف، معاون راهبردی رئیس جمهور درباره قانون مشاغل حساس گفت: خب بچه‌های من ساکن ایران هستند و خارج نیستند. خوب است که آقایان یک خورده دور و برشان را نگاه کنند و ببینند اگر قرار باشد این قانون اجرا شود، باید راجع به من اجرا شود؟
ظریف: تکلیف من را معلوم کنید!

مخاطب۲۴- محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیس جمهور و وزیر سابق امور خارجه، به مسائل مختلفی از جمله دلیل تاخیر ظریف برای حضور در نخستین دیدار هیات دولت چهاردهم با رهبر انقلاب پرداخته شده است.



محمدجواد ظریف با اشاره به دلیل تأخیرش در نخستین دیدار هیئت دولت چهاردهم با رهبر انقلاب بیان داشت: روزی که ملاقات دولت با مقام معظم رهبری بود، شب قبلش به من زنگ زدند که حتماً ملاقات را بیا؛ من گفتم که نمی‌آیم، چون دوستان می‌گویند من غیرقانونی هستم؛ شما تکلیف مرا معلوم کنید. آقای پزشکیان به عنوان رئیس جمهور در پاسخ به نامه و نه به استعفای بعد من، به همان نامه ۱۶/ ۵ جواب دادند که مکتوبش هست. به بنده فرمودند که مشورت‌هایی کردیم و مقتضی است که شما با اختیارات کامل به کار برگردید. علت تأخیری هم که شد در رفتن من خدمت مقام معظم رهبری، این بود که این نامه دیر آماده شد.

بیشتر بخوانید

اگر قرار باشد این قانون اجرا شود، باید راجع به من اجرا شود؟



وی با بیان اینکه نامه رئیس جمهور بعد از جلسه به دست او رسیده است، گفت: وقتی به من زنگ زدند که نامه آماده است، من با اینکه در دانشگاه تهران وسط یک ملاقات با یک گروهی بودم، گفتم به من دستور دادند که بروم ملاقات آقا و گفتند که با استعفای تو مخالفت می‌شود و بلافاصله سوار ماشین شدم و رفتم. این اصل ماجراست. خب بچه‌های من ساکن ایران هستند و خارج نیستند. خوب است که آقایان یک خورده دور و برشان را نگاه کنند و ببینند اگر قرار باشد این قانون اجرا شود، باید راجع به من اجرا شود؟

برچسب ها: محمدجواد ظریف
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم
حمید درخشان با حضور در گروه ورزش مخاطب۲۴ درباره وضعیت نیمکت پرسپولیس،شرایط مربیان ایرانی و اجحافی که در حق آنها صورت می‌گیرد صحبت کرد.
آوازخوانی سفیر کره جنوبی آوازخوانی سفیر کره جنوبی
سفیر کره جنوبی در ایران با حضور در نمایشگاه خوشنویسی مشترک ایران و کره، به همخوانی با آثار استاد فاضل جمشیدی پرداخت.
ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟ ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟
برنامه «پامپ» امیرحسین قیاسی دوباره خبرساز شد. این مرتبه بخاطر ماشین لوکس فریبا نادری
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود
وحید هاشمیان پس از هشت هفته و با کسب ۱۱ امتیاز با ۲ پیروزی، یک شکست و پنج تساوی به پایان کار خود در پرسپولیس رسید و مدیران این باشگاه، اوسمار ویرا را جانشین او کردند
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است! حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است!
با مطرح شدن نام اوسمار به‌عنوان گزینه جانشینی هاشمیان در پرسپولیس، حمید درخشان گفت: ما غریب‌پرستیم؛ برای مربی خارجی فداکاری می‌کنیم، اما مربی داخلی را دلسرد می‌کنیم.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر