کد خبر: ۵۷۰۶
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۹

تهران فردا تعطیل شد

استاندار تهران گفت: بر اساس مصوبه کمیته اضطرار آلودگی هوای استان تهران، فردا چهارشنبه ادارات، مدارس و دانشگاه‌های استان تهران فردا تعطیل شد اما بانک‌ها تعطیل نیستند و به فعالیت خود ادامه می‌دهند.
تهران فردا تعطیل شد

تهران فردا تعطیل شدمحسن منصوری استاندار تهران گفت: بر اساس مصوبه کمیته اضطرار آلودگی هوای استان تهران، فردا چهارشنبه ادارات، مدارس و دانشگاه‌های استان تهران فردا تعطیل شد اما بانک‌ها تعطیل نیستند و به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

به گزارش فارس، وی گفت: اصل بر توجه به سلامتی مردم است و درباره تأخیر در اعلام زمان تعطیلی ها باید توضیحاتی ارائه دهم، این که بعضا مردم در پی این تأخیرها دچار مشکلاتی شده اند باید از آنها از کنیم.

استاندار تهران ادامه داد: پیش بینی دستگاه ها از آلودگی فردا این است که نسبت به امروز غلظت آلودگی بسیار کمتر است اما هوای همچنان بسیار ناسالم است و از همین رو چهارشنبه کلیه مدارس و دانشگاه ها و ادارات استان تهران تعطیل خواهد بود.

منصوری در پاسخ به پرسش تعطیلی بانکها در استان تهران، خاطرنشان کرد: البته که تعطیلی بانک ها به دلیل خدمات رسان بودن آنهامنطقی نیست اما پیشنهاد می شود که حضور کارمندان و پرنسل در بانکها کاهش یابد و مدیران به این مضوع نیز توجه کنند.

وی درباره تعطیلی در استان البرز نیز شرایط به گونه استان تهران است و فردا چهارشنبه ادارات، مدارس و دانشگاه‌های این استان نیز تعطیل هستند.

 

امتحانات نهایی فردا برگزار می‌شود


براساس اعلام اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران، کلیه امتحانات داخلی واحد‌های آموزشی، هماهنگ پایه ششم و پایه نهم لغو شده است و امتحانات نهایی هماهنگ کشوری پایه دوازدهم با توجه به اهمیت قرنطینه، حفظ امنیت آزمون و کشوری بودن برنامه امتحانات برگزار خواهد شد.

محسن زارعی، رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی به فارس گفت: با توجه به تصمیم استانداری‌ها و اعلام تعطیلی مدارس در برخی از مناطق و استان‌ها، امتحانات نهایی پایه دوازدهم در حوزه‌های امتحانی سراسر کشور، مطابق برنامه امتحانات از پیش تعیین شده برگزار می‌شود.
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سقوط شدید ارزش بازار بیت‌کوین سقوط شدید ارزش بازار بیت‌کوین
با کاهش شدید قیمت بیت‌کوین، ارزش بازار آن نزدیک به ۶۰۰ میلیارد دلار کاهش یافت و نگرانی‌ها در بازار ارز‌های دیجیتال افزایش پیدا کرد.
ایگور سرگیف و پرسپولیس؛ یک بار برای همیشه! ایگور سرگیف و پرسپولیس؛ یک بار برای همیشه!
ایگور سرگیف بار دیگر به پرسپولیس لینک شد
انتقال آب کارون تهدیدی برای کشاورزی خوزستان انتقال آب کارون تهدیدی برای کشاورزی خوزستان
استاد دانشگاه شهید چمران اهواز هشدار داد: انتقال آب از سرشاخه‌های کارون، سهم آب کشاورزی خوزستان را کاهش و مشکلات اجتماعی ایجاد می‌کند.
هارپ و دزدیدن ابر‌ها در بارش و زلزله نقشی ندارند هارپ و دزدیدن ابر‌ها در بارش و زلزله نقشی ندارند
پدر علم هواشناسی ایران شایعات درباره نقش هارپ و «ابر دزدی» در بارش و زلزله را رد کرد و بر محدودیت‌های علمی بارورسازی ابر‌ها تأکید نمود.
ترامپ میزبان کریستیانو رونالدو در کاخ سفید ترامپ میزبان کریستیانو رونالدو در کاخ سفید
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، کریستیانو رونالدو، ستاره فوتبال جهان را در کاخ سفید به گرمی میزبانی کرد.
استفاده گسترده مردم از پلتفرم‌های فیلترشده استفاده گسترده مردم از پلتفرم‌های فیلترشده
مردم حتی با فیلترینگ، همچنان درصد بالایی از تلگرام و دیگر پلتفرم‌های فیلترشده را برای ارتباط و اطلاع‌رسانی استفاده می‌کنند.
اختلاف آماری ۲۰۰۰ درصدی در سقط جنین اختلاف آماری ۲۰۰۰ درصدی در سقط جنین
آمار رسمی وزارت بهداشت و پژوهش‌های ملی درباره سقط جنین اختلاف فاحش دارد؛ شش ماه اول سال ۳۶ هزار مورد ثبت شد، پژوهش ملی ۷۰۰ هزار تخمین زده است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر