کد خبر: ۵۷۰۱
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۱۲

فردا کلیه مدارس تهران تعطیل است

با تصمیم کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران، فردا مدارس استان تهران تعطیل خواهد بود. معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با اعلام این خبر گفت: فردا تمامی مدرس استان در تمامی مقاطع تعطیل هستند.
فردا کلیه مدارس تهران تعطیل است

به گزارش «مخاطب۲۴»، با تصمیم کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران، فردا سوم خرداد مدارس استان تهران تعطیل خواهد بود. معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با اعلام این خبر گفت: فردا تمامی مدارس استان در تمامی مقاطع تعطیل هستند.

فردا کلیه مدارس تهران تعطیل است
وی با تاکید بر این نکته که درباره تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات در ساعات پایانی امشب تصمیم‌گیری می‌شود، افزود: آزمون کارشناسی ارشد برگزار خواهد شد و همچنین فردا بانک‌ها نیز فعال خواهند بود.

 

گرد و خاک، مدارس و ادارات کردستان تعطیل شد

استانداری کردستان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد با توجه به ورود توده گرد و خاک و آلودگی هوا، تمام ادارات و سازمان‌های دولتی، مدارس و مراکز آموزش عالی سراسر استان فردا سه شنبه سوم خرداد ماه تعطیل هستند. مام امتحانات دانش آموزان در تمامی مقاطع تحصیلی در روز سه شنبه سوم خرداد ماه لغو و با اعلام آموزش و پرورش استان کردستان، زمان بعدی برگزاری آن‌ها اطلاع رسانی خواهد شد.

بر اساس این اطلاعیه، پیرو هشدار سطح نارنجی اداره کل هواشناسی مبنی بر تداوم آلودگی هوا، به پیشنهاد مدیر کل حفاظت محیط زیست، دانشگاه علوم پزشکی، با تصویب ستاد مدیریت بحران استان تمامی ادارات، سازمان ها، بانک ها، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و تمام مدارس شهری و روستای در دو نوبت صبح و عصر سراسر استان به جز دستگاه‌های امدادی و خدمت رسان و مراکز درمانی روز سه شنبه سوم خرداد ماه تعطیل اعلام می‌شود.
 

تعطیلی ادارات، بانک‌ها، مدارس و دانشگاه‌های استان کرمانشاه


مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت: به دلیل نفوذ ذرات گرد و غبار در جو استان و بر اساس تصمیم کارگروه شرایط اضطراری آلودگی هوا تمامی بانک‌ها و موسسات اعتباری، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان فردا (سه شنبه) تعطیل اعلام می‌شود.

غلامرضا شهبازی افزود: همچنین همه ادارات استان (به استثنای دستگاه‌های خدمات رسان شامل مراکز امدادی، درمانی، بهداشتی، اورژانس۱۱۵، خدمات شهری شهرداری ها، بخش‌های عملیاتی و دارای نوبت کاری، بیمارستان‌ها وآتش نشانی ها) در روز سه شنبه تعطیل است.
 

تعطیلی کلیه ادارات و مراکز آموزشی خوزستان


براساس تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استان خوزستان، کلیه ادارات و دستگاه‌های اجرایی این استان، سه‌شنبه ۳ خرداد تا پایان وقت اداری تعطیل اعلام شدند؛ تصمیمی که تاکید شده شامل مراکز منتخب کرونا، بخش درمانی و خدماتی بیمارستان‌ها و بخش عملیاتی اورژانس نمی‌باشد.

بر اساس این گزارش، کلیه کلاس‌های درس و نوبت‌های کارآموزی دانشجویان در این استان هم تعطیل خواهد بود و متعاقبا بصورت جبرانی برگزار می‌شود. این در حالی‌ست که نوبت‌های کارورزی از این اطلاعیه مستثنی و مطابق برنامه دایر می‌باشد.
 

گرد و غبار، ادارات و مدارس ایلام تعطیل شد

 
مجید بیگلریان، مدیرکل ستاد مدیریت بحران استان ایلام از تعطیلی ادارات و مراکز آموزشی استان در روز سه شنبه خبر داد و تاکید کرد که این تعطیلی شامل دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان نمی‌باشد.

وی افزود: به علت وجود گرد و غبار در سطح استان ایلام و پایداری توده بنا به تصویب ستاد بحران فردا ادارات، بانک ها، مدارس و مراکز آموزشی تمام نقاط استان تعطیل شد.
 

تعطیلی مدارس و تاخیر ۲ ساعته آغاز کار ادارات استان همدان 


اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان عصر دوشنبه با صدور اطلاعیه‌ای با اشاره به تشکیل جلسه کارگروه اضطراری آلودگی هوا و مصوبات آن، اعلام کرد: فعالیت‌های آموزشی در تمامی مدارس استان در نوبت‌های صبح و بعد از ظهر در تمامی مقاطع تحصیلی تعطیل است و حضور دانش آموزان تنها به منظور شرکت در آزمون‌های پایان سال در مدارس در همان ساعات آزمون می‌باشد.

در این اطلاعیه آمده است: به استناد دستور العمل شرایط اضطراری آلودگی هوا، فعالیت ادارات و دستگاه‌های دولتی به استثنای دستگاه‌های امدادی، بهداشتی و درمانی، بانک‌ها و خدمات اضطراری در روز سه شنبه سوم خرداد با ۲ ساعت تاخیرآغاز می‌شود.
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر