کد خبر: ۵۶۹۱۹
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶

خبر جدید درباره مهاجران افغان غیرقانونی در تهران

استاندار تهران درباره اتباع غیرمجاز در استان تهران گفت: اقدامات قانونی درخصوص این افراد هم در استان تهران براساس قانون توسط نیرو‌های فراجا پیگیری می‌شود و براساس روال قانونی که انجام می‌گیرد، این افراد از طریق مرز‌های مشترک با کشور افغانستان به کشور خودشان بازگردانده می‌شوند.  
خبر جدید درباره مهاجران افغان غیرقانونی در تهران

مخاطب۲۴- محمدصادق معتمدیان استاندار تهران، درباره اقدامات استانداری تهران درخصوص اتباع غیرمجاز گفت: ما دو ماموریت درخصوص اتباع داریم، اولین ماموریت ما در رابطه با ساماندهی اتباعی است که به شکل قانونی در استان تهران حضور دارند. 

 

وی ادامه داد: درخصوص اتباعی که به صورت قانونی در تهران حضور دارند ما در موضوعات مختلف مانند اشتغال، اسکان و… از طریق کارگروه‌ها و کمیسیون‌هایی که در این خصوص تشکیل داده‌ایم، این موارد را دنبال و پیگیری می‌کنیم. در این زمینه تدوین نقشه راه و ساماندهی از برنامه‌های ما است که طبیعتاً این موضوعات در استانداری تهران بر اساس سیاست وزارت کشور دنبال می‌شود. 

 

استاندار تهران درباره اتباع غیرمجاز در استان تهران تصریح کرد: بخش دیگر اقدامات ما درخصوص اتباع در استان تهران مربوط به حضور اتباع غیرمجاز و غیرقانونی در استان تهران است. اقدامات قانونی درخصوص این افراد هم در استان تهران براساس قانون توسط نیروهای فراجا پیگیری می‌شود و براساس روال قانونی که انجام می‌گیرد، این افراد از طریق مرزهای مشترک با کشور افغانستان به کشور خودشان بازگردانده می‌شوند.

بیشتر بخوانید

معتمدیان در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره کمبود مدارس در استان تهران و نهضت و پویش مدرسه‌سازی در استان تهران گفت: متوسط سرانه آموزشی در کشور ۵ متر و ۲۸ سانتی‌متر است و این سرانه در استان تهران حدود ۵ متر و ۱۶ سانتی متر است که بر این اساس در حال حاضر سرانه ما نسبت به کشور ۱۲ سانتی متر کمتر است. 

 

وی ادامه داد: از همین رو برنامه‌ریزی کردیم هم در شهرستان‌های استان تهران و هم در مناطق ۲۲گانه شهر تهران مناطقی که از نظر سرانه آموزشی وضعیت بحرانی دارند و از پایین‌ترین سرانه برخوردار هستند را شناسایی کنیم. 

 

استاندار تهران با بیان اینکه در این زمینه تمرکز ما بر فضاهای آموزشی و سرانه آموزشی در شهر قدس است، گفت: به دنبال بازدید سرزده‌ای که رئیس جمهور از این منطقه داشتند و با توجه به اینکه در شهر قدس پایین‌ترین سرانه آموزشی با حدود دو متر و ۲۵ سانتی متر را داریم، درخصوص افزایش سرانه آموزشی در این منطقه برنامه‌ریزی کردیم برهمین اساس طبق برنامه و تقسیم کاری که انجام گرفته و هم مسئولیت‌های اجتماعی، هم وظیفه استانی، هم وظیفه ملی که متعلق به سازمان نوسازی است و همچنین نقش خیرین مشخص شده است و بنا شده است که نوسازی مدارس در این منطقه را پیگیری کرده و در یک بازه زمانی مشخصی سرانه‌ها را ارتقا دهیم.

 

کد خبر 2015410
برچسب ها: اتباع غیرمجاز
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد
قانون موافقتنامه چارچوب همکاری ریلی بین ایران و ترکیه توسط رئیس‌جمهور ابلاغ شد تا توسعه حمل و نقل ریلی و تبادلات بین دو کشور آغاز شود.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر