کد خبر: ۵۶۹۱۹
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶

خبر جدید درباره مهاجران افغان غیرقانونی در تهران

استاندار تهران درباره اتباع غیرمجاز در استان تهران گفت: اقدامات قانونی درخصوص این افراد هم در استان تهران براساس قانون توسط نیرو‌های فراجا پیگیری می‌شود و براساس روال قانونی که انجام می‌گیرد، این افراد از طریق مرز‌های مشترک با کشور افغانستان به کشور خودشان بازگردانده می‌شوند.  
خبر جدید درباره مهاجران افغان غیرقانونی در تهران

مخاطب۲۴- محمدصادق معتمدیان استاندار تهران، درباره اقدامات استانداری تهران درخصوص اتباع غیرمجاز گفت: ما دو ماموریت درخصوص اتباع داریم، اولین ماموریت ما در رابطه با ساماندهی اتباعی است که به شکل قانونی در استان تهران حضور دارند. 

 

وی ادامه داد: درخصوص اتباعی که به صورت قانونی در تهران حضور دارند ما در موضوعات مختلف مانند اشتغال، اسکان و… از طریق کارگروه‌ها و کمیسیون‌هایی که در این خصوص تشکیل داده‌ایم، این موارد را دنبال و پیگیری می‌کنیم. در این زمینه تدوین نقشه راه و ساماندهی از برنامه‌های ما است که طبیعتاً این موضوعات در استانداری تهران بر اساس سیاست وزارت کشور دنبال می‌شود. 

 

استاندار تهران درباره اتباع غیرمجاز در استان تهران تصریح کرد: بخش دیگر اقدامات ما درخصوص اتباع در استان تهران مربوط به حضور اتباع غیرمجاز و غیرقانونی در استان تهران است. اقدامات قانونی درخصوص این افراد هم در استان تهران براساس قانون توسط نیروهای فراجا پیگیری می‌شود و براساس روال قانونی که انجام می‌گیرد، این افراد از طریق مرزهای مشترک با کشور افغانستان به کشور خودشان بازگردانده می‌شوند.

بیشتر بخوانید

معتمدیان در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره کمبود مدارس در استان تهران و نهضت و پویش مدرسه‌سازی در استان تهران گفت: متوسط سرانه آموزشی در کشور ۵ متر و ۲۸ سانتی‌متر است و این سرانه در استان تهران حدود ۵ متر و ۱۶ سانتی متر است که بر این اساس در حال حاضر سرانه ما نسبت به کشور ۱۲ سانتی متر کمتر است. 

 

وی ادامه داد: از همین رو برنامه‌ریزی کردیم هم در شهرستان‌های استان تهران و هم در مناطق ۲۲گانه شهر تهران مناطقی که از نظر سرانه آموزشی وضعیت بحرانی دارند و از پایین‌ترین سرانه برخوردار هستند را شناسایی کنیم. 

 

استاندار تهران با بیان اینکه در این زمینه تمرکز ما بر فضاهای آموزشی و سرانه آموزشی در شهر قدس است، گفت: به دنبال بازدید سرزده‌ای که رئیس جمهور از این منطقه داشتند و با توجه به اینکه در شهر قدس پایین‌ترین سرانه آموزشی با حدود دو متر و ۲۵ سانتی متر را داریم، درخصوص افزایش سرانه آموزشی در این منطقه برنامه‌ریزی کردیم برهمین اساس طبق برنامه و تقسیم کاری که انجام گرفته و هم مسئولیت‌های اجتماعی، هم وظیفه استانی، هم وظیفه ملی که متعلق به سازمان نوسازی است و همچنین نقش خیرین مشخص شده است و بنا شده است که نوسازی مدارس در این منطقه را پیگیری کرده و در یک بازه زمانی مشخصی سرانه‌ها را ارتقا دهیم.

 

کد خبر 2015410
برچسب ها: اتباع غیرمجاز
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد
افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان را به صورت پلکانی معکوس و در بازه ۲۱ تا ۴۳ درصد به همراه اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی برای بازنشستگان، تصویب کردند.
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
برگزیده
سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد
نمایندگان مجلس در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه ۲۷ بهمن ماه) مجلس و در جریان بررسی ردیف ۱ الزامات مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۵ مربوط به حقوق و مزایای کلیه دستگاه، مصوباتی داشتند.
تغییر ساعت کاری مدارس در ماه مبارک رمضان تغییر ساعت کاری مدارس در ماه مبارک رمضان
سخنگوی آموزش‌وپرورش گفت: تاکنون هیچ تصمیمی از سوی دولت درباره تغییر ساعت مدارس در ماه رمضان اعلام نشده است.
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
صفحه خبر بالای تصاویر