کد خبر: ۵۲۸۹۵
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۲

آمادگی دستگاه قضا برای ساماندهی اتباع غیرمجاز

سخنگوی قوه قضاییه گفت: ما آمادگی کامل داریم تا هر آنچه وزارت کشور و سازمان ملی مهاجرت به‌عنوان متولیان اصلی این موضوع در نظر دارند را اجرا کنیم.
آمادگی دستگاه قضا برای ساماندهی اتباع غیرمجاز

مخاطب ۲۴- اسکندر مؤمنی وزیر کشور چندی پیش با اشاره به آمار حداقل ۲ میلیون تبعه غیرقانونی افغانستانی در ایران، از اقدامات و برنامه‌های دولت دررابطه‌با سیاست‌های ساماندهی اتباع غیرقانونی خبر داد.
موضوع مهمی که دررابطه‌با ساماندهی اتباع غیرقانونی وجود دارد، هماهنگی بین دستگاهی در کشور است.
به همین منظور به سراغ علی‌اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه رفتیم. جهانگیر در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس درباره آخرین اقدامات دستگاه قضا در برخورد با اتباع غیرمجاز، اظهار کرد: ما آمادگی کامل داریم تا هر آنچه وزارت کشور و سازمان ملی مهاجرت به‌عنوان متولیان اصلی این موضوع در نظر دارند را اجرا کنیم.

بیشتر بخوانید

وی تأکید کرد: ازآنجایی‌که سازمان ملی مهاجرت وظیفه اصلی را درباره اتباع دارد آن بخشی که در دستگاه قضایی نیاز به دستورات قضایی نیاز دارد بلافاصله اعلام آمادگی کردیم که همکاری لازم را می‌کنیم.
سخنگوی قوه قضاییه اضافه کرد: وزارت کشور بسته خاصی را در خصوص اتباع با همکاری بخش‌های مختلف آماده می‌کند و به‌محض اینکه اعلام نیاز کند که دستورات قضایی در این باره صورت بگیرد ما آماده هر گونه همکاری هستیم.
پیش‌تر محمدصادق معتمدیان استاندار تهران تأکید کرده بود: یکی از اولویت‌های وزارت کشور ساماندهی اتباع بیگانه است، به لحاظ فرهنگی و دینی پذیرای مهاجران بوده‌ایم، اما نکته‌ای که امروز دغدغه حاکمیت است، اتباع بیگانه غیرمجاز است.
وی خاطرنشان کرد: طرح تشدید انتقال اتباع تا دو هفته آینده آغاز می‌شود.

برچسب ها: اسکندر مومنی
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار
پس از دیدار رئیس‌جمهور اوکراین و آمریکا در داووس، کی‌یف مجبور به پذیرش واگذاری ارضی از سوی ترامپ شد.
تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در پایان نشست ویژه روز جمعه، قطعنامه پیشنهادی ایسلند، آلمان، مقدونیه شمالی، جمهوری مولداوی و انگلیس درباره ایران را تصویب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر