کد خبر: ۵۶۸۲۴
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۵

روز اول جشنواره تئاتر فجر به نام آتیلا پسیانی شد

نخستین روز از چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر به نام آتیلا پسیانی، بازیگر و کارگردان فقید تئاتر نام‌گذاری شد.
روز اول جشنواره تئاتر فجر به نام آتیلا پسیانی شد

مخاطب ۲۴- به گزارش روابط عمومی چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، این رویداد فرهنگی-هنری با ۱۵ اجرای صحنه‌ای و خیابانی کار خود را در تهران آغاز می‌کند. از این تعداد نمایش هفت اجرا در بخش نمایش‌های صحنه‌ای و هشت نمایش آثار خیابانی را تشکیل می‌دهند.

 

برنامه روز نخست این رویداد فرهنگی-هنری به شرح زیر است: «سفرنامه آبجی مظفر» به کارگردانی قطب‌الدین صادقی، «اینک انسان» به کارگردانی حمیدرضا نعیمی، «همت بلند جنابعالی» به کارگردانی محمدحسن علمائی، «دیفن هیدرامین» به کارگردانی علیرضا معروفی، «نام تمام مصلوبان عیسی است» به کارگردانی وحید نفر، «هدویگ» به کارگردانی نادر برهانی مرند و «بیجِن» به کارگردانی مهرداد علی‌پور اجرا‌های صحنه‌ای اولین روز جشنواره چهل و سوم را در مجموعه تئاتر شهر، تئاتر مولوی، تماشاخانه ایرانشهر، تالار حافظ و تماشاخانه سنگلج تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید

همچنین نمایش‌های خیابانی «روزی روزگاری در آمریکا» به کارگردانی فرشته چاپلقی، «شال قرمز» به کارگردانی محمدهادی عطایی، «پلاستیک» به کارگردانی بهنام کاوه، «۴ ماه و ۱۰ روز» به کارگردانی فرشته مصطفی‌پور، «به توان نفس‌هایت» به کارگردانی آدینه رحیم‌نژاد، «چاکرای ریشه» به کارگردانی علی سنامیری، «چشم آبی» به کارگردانی حسین نادری، «توپ با توپ» به کارگردانی محمد رادمهر، روز نخست جشنواره در محوطه بیرونی تئاتر شهر، پهنه رودکی، محوطه میدان شهدای هفتم تیر و ایوان انتظار مترو حضرت ولیعصر (عج) اجرا می‌شود.

 

کارگاه آموزشی «بیان بدنی بازیگر» نیز با تدریس حامد نصرآبادیان، امروز چهارشنبه سوم بهمن، در کارگاه نمایش مجموعه تئاترشهر برگزار می‌شود.

 

«انگلیسی» به کارگردانی امید امیدی و فراز غلامی، «حرمان» به کارگردانی محمدصادق سیادت، «سه نمایشنامه از محمد مساوات» به کارگردانی سجاد تابش در بخش بعلاوه فجر روی صحنه خواهند رفت.

 

چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر به دبیری خیرالله تقیانی‌پور، امروز سوم بهمن کار خود را آغاز کرد و تا ۱۳ بهمن ادامه دارد.

برچسب ها: تئاتر فجر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
آخرین وضعیت از وخامت حال محمود فرشچیان آخرین وضعیت از وخامت حال محمود فرشچیان
محمود فرشچیان این استاد برجسته اکنون در بیمارستانی در آمریکا بستری است و حال جسمی ایشان وخیم گزارش شده است.
راز مرگ بروس‌لی فاش شد راز مرگ بروس‌لی فاش شد
علت مرگ بروس لی، که در سن ۳۲ سالگی در سال ۱۹۷۳ درگذشت، تا امروز به‌طور رسمی «ضایعه مغزی حاد» ثبت شده است.
جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی
رضا رشیدپور عکسی با شرکت کنندگان برنامه «عشق ابدی» گرفته که به‌واسطه ابتذال عشق در این برنامه بیشتر از یک عکس یادگاری قضاوت شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر