کد خبر: ۵۶۸۲۴
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۵

روز اول جشنواره تئاتر فجر به نام آتیلا پسیانی شد

نخستین روز از چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر به نام آتیلا پسیانی، بازیگر و کارگردان فقید تئاتر نام‌گذاری شد.
روز اول جشنواره تئاتر فجر به نام آتیلا پسیانی شد

مخاطب ۲۴- به گزارش روابط عمومی چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، این رویداد فرهنگی-هنری با ۱۵ اجرای صحنه‌ای و خیابانی کار خود را در تهران آغاز می‌کند. از این تعداد نمایش هفت اجرا در بخش نمایش‌های صحنه‌ای و هشت نمایش آثار خیابانی را تشکیل می‌دهند.

 

برنامه روز نخست این رویداد فرهنگی-هنری به شرح زیر است: «سفرنامه آبجی مظفر» به کارگردانی قطب‌الدین صادقی، «اینک انسان» به کارگردانی حمیدرضا نعیمی، «همت بلند جنابعالی» به کارگردانی محمدحسن علمائی، «دیفن هیدرامین» به کارگردانی علیرضا معروفی، «نام تمام مصلوبان عیسی است» به کارگردانی وحید نفر، «هدویگ» به کارگردانی نادر برهانی مرند و «بیجِن» به کارگردانی مهرداد علی‌پور اجرا‌های صحنه‌ای اولین روز جشنواره چهل و سوم را در مجموعه تئاتر شهر، تئاتر مولوی، تماشاخانه ایرانشهر، تالار حافظ و تماشاخانه سنگلج تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید

همچنین نمایش‌های خیابانی «روزی روزگاری در آمریکا» به کارگردانی فرشته چاپلقی، «شال قرمز» به کارگردانی محمدهادی عطایی، «پلاستیک» به کارگردانی بهنام کاوه، «۴ ماه و ۱۰ روز» به کارگردانی فرشته مصطفی‌پور، «به توان نفس‌هایت» به کارگردانی آدینه رحیم‌نژاد، «چاکرای ریشه» به کارگردانی علی سنامیری، «چشم آبی» به کارگردانی حسین نادری، «توپ با توپ» به کارگردانی محمد رادمهر، روز نخست جشنواره در محوطه بیرونی تئاتر شهر، پهنه رودکی، محوطه میدان شهدای هفتم تیر و ایوان انتظار مترو حضرت ولیعصر (عج) اجرا می‌شود.

 

کارگاه آموزشی «بیان بدنی بازیگر» نیز با تدریس حامد نصرآبادیان، امروز چهارشنبه سوم بهمن، در کارگاه نمایش مجموعه تئاترشهر برگزار می‌شود.

 

«انگلیسی» به کارگردانی امید امیدی و فراز غلامی، «حرمان» به کارگردانی محمدصادق سیادت، «سه نمایشنامه از محمد مساوات» به کارگردانی سجاد تابش در بخش بعلاوه فجر روی صحنه خواهند رفت.

 

چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر به دبیری خیرالله تقیانی‌پور، امروز سوم بهمن کار خود را آغاز کرد و تا ۱۳ بهمن ادامه دارد.

برچسب ها: تئاتر فجر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد
قانون موافقتنامه چارچوب همکاری ریلی بین ایران و ترکیه توسط رئیس‌جمهور ابلاغ شد تا توسعه حمل و نقل ریلی و تبادلات بین دو کشور آغاز شود.
آمریکا ارائه زیردریایی اتمی به کره‌جنوبی را مشروط کرد آمریکا ارائه زیردریایی اتمی به کره‌جنوبی را مشروط کرد
نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد زیردریایی هسته‌ای کره‌جنوبی باید علیه تهدید‌های چین استفاده شود؛ همزمان معافیت خرید تسلیحاتی لغو شد.
برگزیده
پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه
پژمان جمشیدی بازیگر سینما که پس از آزادی از زندان به قید وثقیه دو هفته قبل برای دیدار با خانواده به کانادا سفر کرده بود ساعتی قبل به تهران بازگشت
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر
منصور ضابطیان در این نشست به تجربه‌های شخصی خود در حوزه سفرنامه‌نویسی پرداخت و با نگاهی تحلیلی، به نقش قصه و تصویر در روایت‌های سفر اشاره کرد
صفحه خبر بالای تصاویر