کد خبر: ۵۶۵۲۲
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۷

دو خورش ایرانی در فهرست بدمزه‌ترین غذاهای جهان

وبسایت TasteAtlas که پیشرو مطالعات در مورد غذا‌های کشور‌های مختلف است، در جدیدترین رتبه بندی خود، فهرست صد غذا با بدترین امتیاز در جهان را منتشر کرده است.
دو خورش ایرانی در فهرست بدمزه‌ترین غذاهای جهان
مخاطب ۲۴- برخی از صفحات فضای مجازی به نقل از وبسایت تیست اطلس نوشتند: این رتبه بندی‌ها را بر اساس ۵۹۶،۴۰۳ رای‌تهیه کرده است. این وبسایت میگوید هدف از آنها ترویج غذا‌های محلی، ایجاد افتخار در بین مردم برای غذا‌های سنتی‌شان، و برانگیختن کنجکاوی در مورد غذا‌هایی است که شاید از نظر خیلی‌ها بد مزه و کم طرفدار باشند.
 
 
مجله خبری تایم اوت به نقل از وبسایت تیست اطلس نوشت: در این فهرست غذای Blodpalt از فنلاند به عنوان بدترین غذای جهان معرفی شده است. به دنبال آن غذای Bocadillo de sardinas از کشور اسپانیا و Calskrove از سوئد در جایگاه دوم و سوم قرار دارند. در این میان، اسم دو غذای ایرانی هم به چشم می‌خورد. خورشت بامیه در رتبه ۵۱ و خورشت آلو اسفناج در رتبه ۵۹ بدترین غذا‌های جهان جای گرفته‌اند. در بین غذا‌های ترکی هم غذای کاپوسکا در رتبه ۸۸ این فهرست ظاهر شده است.
 
 
نکته جالب دیگر در مورد این فهرست این است که صدغذای بد جهان، مختص به یک کشور یا ناحیه جغرافیایی خاص نیست و تقریبا اکثر کشور‌های جهان حداقل یک یا دو نماینده در این فهرست دارند. تیست اطلس پیشنهاد میکند شاید بهتر باشد به جای دوری از این غذا‌ها با کنجکاوی به سراغشان برویم شاید دیدگاه شما نسبت به این غذا‌ها پس از امتحان کردنشان با بقیه متفاوت باشد.
 
برچسب ها: غذا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی
دارو‌های تقلبی، مکمل‌های ورزشی غیرمجاز و محصولات بهداشتی بی‌نام و نشان، سلامت مردم را تهدید می‌کنند.
بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی
منصوری در پاسخ به دلایلی شهادت مرحوم رئیسی گفت: شواهدی دال براینکه ترور یا خرابکاری باشد یافت نشده و اطلاع بیشتری از این موضوع نداریم.
اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند! اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند!
تصمیم برای افزایش ۷۵ درصدی قیمت اینترنت بدون بهبود ملموس در کیفیت، نشانگر بحرانی عمیق‌تر در سیاست‌گذاری ارتباطی ایران است.
اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟ اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟
ارتش‌های جهان با درک اهمیت تسلط هوایی و کنترل میدان نبرد، سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در توسعه ناوگان پهپادی خود انجام داده‌اند. تا سال ۲۰۲۵، بسیاری از کشور‌ها به سرعت در حال خرید یا ساخت پهپاد‌هایی برای مأموریت‌های متنوع، از پهپاد‌های کوچک نظارتی گرفته تا سامانه‌های با برد بلند و ارتفاع بالا بوده‌اند.
ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است
دونالد ترامپ بار دیگر با انتشار پیامی در پلتفرم «تروث سوشال» (Truth Social) خبرساز شد.
هجوم گردشگران خارجی به ایران هجوم گردشگران خارجی به ایران
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی یکی از اهداف مهم برنامه هفتم توسعه کشور در حوزه گردشگری است.
پاپ در واتیکان با اولین ایرانی دیدار کرد پاپ در واتیکان با اولین ایرانی دیدار کرد
سفیر ایران در واتیکان در دیدار امروز شنبه، ۲۷ اردیبهشت، دیپلمات‌های واتیکان با «پاپ لئوی چهاردهم» ابراز امیدواری کرد در دوره جدید رهبری واتیکان، زمینه‌های تازه‌ای برای گسترش تعاملات فرهنگی، مذهبی و دیپلماتیک میان جمهوری اسلامی ایران و دولت واتیکان فراهم شود.
برگزیده
جهانگیر: حکم اعدام تتلو آماده اجرا است جهانگیر: حکم اعدام تتلو آماده اجرا است
اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضائیه گفت: «تشویق به فساد و فحشا» که توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی منجر به صدور حکم ۱۰ سال حبس تعزیری شد. این حکم هم‌اکنون در حال اجراست و متهم به همین دلیل در زندان به سر می‌برد.
نمایشگاه کتاب تهران امروز به پایان می‌رسد نمایشگاه کتاب تهران امروز به پایان می‌رسد
سی‌وششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت) به کار خود پایان می‌دهد.
فرزندان مهرجویی قصاص نمی‌خواهند، چون پرونده را کامل نمی‌دانند! فرزندان مهرجویی قصاص نمی‌خواهند، چون پرونده را کامل نمی‌دانند!
«از انگیزه‌های شخصی هر کدام از فرزندان مرحوم مهرجویی برای صرف‌نظر کردن از حق قصاص بی‌اطلاع هستم، اما مسلما از نظر ما تحقیقات این پرونده کامل و کافی نبوده و موکل بنده هم بر این باور است که تحقیقات جامع صورت نگرفته و معمای این پرونده از نظر اولیای دم و وکلای آنها حل نشده است.»
صفحه خبر بالای تصاویر